2021. január 15.,
péntek, Lóránt, Loránd napja

Informátor

Informátor

Az Informátor egy oknyomozó és politikai műsor, amelyben fontos, közérdeklődésre számot tartó heti eseményeknek, történéseknek mutatjuk meg a hátterét, amelyben pellengérre állítjuk az ellenzéki politikusokat és politikát, amelyben oknyomozunk, csalásról, korrupcióról, hazugságról és botrányról rántjuk le a leplet, amely az európai politikát is górcső alá veszi, és amely alakítja és irányítja is a közbeszédet, tematizál. A műsor célja, hogy politikai ügyek és témák szereplőit szembesítse a tényekkel, az igazsággal, hogy a nézők figyelmét felhívja a fake news médiumok állításaival és hazugságaival szembeni valóságra. Péntek 20.30

Informátor: Következmények nélküli a Hadházy-féle ámokfutás

2021.01.15.

Hadházy Ákos kegyeletsértő akciójával a baloldal a mélypontnál is mélyebbre jutott – a botránypolitikusról szólt az Informátor legutóbbi adása.

Informátor: A Jobbik egy csicskapárt lett Volner János szerint

2021.01.08.

A Jobbik mára egy balliberális párt lett. De, milyen út vezetett idáig? Hogy jutott a párt egyik szélsőségből a másik szélsőségbe? Ennek járt utána az Informátor.

2020 nagy pillanatai az Informátorban

2021.01.01.

2020 legizgalmasabb belpolitikai pillanatai 2021 első Informátorában. Ezúttal M. Dobos Marianne kérdezte a műsor két szerkesztő-műsorvezetőit, Gáll Csongort és Heiter Dávidot.

Informátor: Magyarország nem kér sem a migrációs, sem a gender akciótervből

2020.12.18.

A migrációs akcióterv részletein kívül az Informátorban azt mutatjuk be, hogy az MSZP etikai bizottságának korábbi elnöke ,,megtalálta a dohányt”.

Rendőrégi nyomozás indulhat az Informátor adása nyomán a BKV-botrány ügyében

2020.12.11.

Botrányos buszmutyi zajlik Budapesten, stábunk pedig újabb furcsaságokról rántja le a leplet, majd bemutatjuk azt is, hogy jelenleg mi a helyzet vakcinafronton.

Informátor: A politikai provokátorok nyomában

2020.12.04.

Tisztán látszik, hogy a verbális erőszak ellen is ideje szót emelni, mielőtt tragédia történik. Kulturált európai országban ennek nem lehet létjogosultsága.

Informátor: A vesztes pályázó telephelyén vannak azok a buszok, amelyekkel az első helyezett is nyert

Az Informátor megtalálta azokat a buszokat, amelyekkel a Leisztinger Tamáshoz köthető cég megnyerte a buszbérlési tendert.

Informátor: Göd után Egerben is erőt demonstrál a Momentum

2020.11.20.

Nem csak Göd, hanem Eger is jó példa arra, hogy szivárványkoalíció mekkora károkat tud okozni egy város életében – derül ki oknyomozó műsorunkból.

Látszik az alagút vége – egyre közelebb járunk a megfelelő vakcinához

A Hír TV Informátor című műsora ezen a héten a különböző gyógymódoknak és vakcináknak járt utána.

Informátor: Elvtelenség, nácizás, kettős mérce a balliberális oldal ismérve

2020.11.06.

A balliberális oldal előszeretettel kiállt antiszemitizmust egészen addig, ameddig úgy érzi, politikai tőkét tud kovácsolni az ügyekből - derül ki adásunkból.

Informátor: Újra napirenden a börtönbiznisz

2020.10.30.

A kormány szerint sikeresek az eddig meghozott intézkedések. A baloldal ugyanakkor a szokásosnál is agresszívebben reagált a témában feltett kérdésekre.

Informátor: 2006 emlékei kitörölhetetlenül beleégtek az elménkbe

A Hír TV Informátor című oknyomozó műsorában felidézték 2006 forró őszének máig elevenen élő emlékeit.