2020. október 22.,
csütörtök, Előd napja

Informátor

Informátor

Az Informátor egy oknyomozó és politikai műsor, amelyben fontos, közérdeklődésre számot tartó heti eseményeknek, történéseknek mutatjuk meg a hátterét, amelyben pellengérre állítjuk az ellenzéki politikusokat és politikát, amelyben oknyomozunk, csalásról, korrupcióról, hazugságról és botrányról rántjuk le a leplet, amely az európai politikát is górcső alá veszi, és amely alakítja és irányítja is a közbeszédet, tematizál. A műsor célja, hogy politikai ügyek és témák szereplőit szembesítse a tényekkel, az igazsággal, hogy a nézők figyelmét felhívja a fake news médiumok állításaival és hazugságaival szembeni valóságra.

Informátor: Kocsis Máté szerint elképesztő, hogy a Jobbik vádolja antiszemitizmussal a miniszterelnököt

Nem érzi a felelősségét a Mazsihisz elnöke abban, hogy a balliberális pártok egy nyíltan antiszemita jelöltet támogattak a szerencsi időközi választáson.

Exkluzív felvételek az Informátorban: Donáth Anna elismeri az árulás tényét

2020.10.09.

Donáth Anna „őszödi” beszéde az Informátorban, valamint foglalkoztunk azzal is, hogy Bíró László, a balliberális összefogás jelöltjének újabb egykori munkavállalói nyilatkoztak arról, hogy nem kapták meg munkabérüket.

Informátor: Már nem lehet kiigazodni a kispesti botrányra adott magyarázkodásokon

2020.10.02.

Elképesztő mondatok, vagy menekülés a kérdések elől, ha kell, a KRESZ szabályainak semmibe vételével – továbbra is a kispesti ügyről az Informátorban.

Informátor: Kispest, nagy mutyi - A koronatanú kitálal

A Hír TV megtalálta a koronatanút. A kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor riporterének a korábban bemutatott, korrupcióról szóló felvételeket.

Informátor: 41 tanácsadó a Főpolgármesteri Hivatalnál havonta csaknem 30 millió forintért

2020.09.18.

Oknyomozó műsorunk arra lett volna kíváncsi, mi indokolja azt, hogy a főváros ilyen sok tanácsadót alkalmaz.

Informátor: Színház-és Filmművészeti Egyetem körüli balhé

A Hír TV Informátor című műsorában az Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajló események kerültek górcső alá.

Informátor: Lelövéssel fenyegette korábbi beosztottjait a jobbikos Bíró László

2020.09.04.

Antiszemita megnyilvánulások, fenyegetőzés, gyanús cégügyletek, a munkavállalók béreinek visszatartása. Úgy tűnik a balliberális ellenzék most is megtalálta az összefogás ideális jelöltjét.

Informátor: A nemzeti lobogó és a meleg büszkeség zászlója nem egy kategória

2020.08.28.

Zászlóval vagy anélkül?; A gödi baloldali belharc az országos választás előképét láttatja velünk – többhetes szünet ezt a két témát járta körbe az Informátor.

Informátor: Mi a közös bennük? Hitler, Mengele és Mandela?

Elfutott az Informátor stábja elől Újbuda DK-s polgármestere. A műsor készítői azt szerették volna megkérdezni László Imrétől, hogy lemond-e botrányos kijelentései után.

Informátor: A Csenyétére kiérkező mentők jutalma

A borsodi kis településen, Csenyétén járt a Hír Televízió oknyomozó műsorának stábja, hogy kiderítse, mi is történhetett pontosan.

Informátor: Ezt ne nevezzük mutyinak, ez baloldali nyerőajánlat

2020.06.19.

Sokszorosan túlárazott százmilliós megrendelések a fővárosban; Kormánygyalázók és maffiamódszerek; Álvideók felelősök nélkül; Lesz még parlamenti párt az MSZP-ből?

Informátor: A néppártosodás a szakadék szélére juttatta a Jobbikot

Kérdés, vajon ki hagyja el legközelebb a Jobbik süllyedő hajóját!?