2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Informátor

Exkluzív felvételek az Informátorban: Donáth Anna elismeri az árulás tényét

Donáth Anna „őszödi” beszéde az Informátorban, valamint foglalkoztunk azzal is, hogy Bíró László, a balliberális összefogás jelöltjének újabb egykori munkavállalói nyilatkoztak arról, hogy nem kapták meg munkabérüket. Exkluzív felvételek az Informátorban: Donáth Anna elismeri az árulás tényét
Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.
Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.
Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.
Informátor: Gyurcsány bábszínházában előre ki lettek osztva a szerepek

Informátor: Gyurcsány bábszínházában előre ki lettek osztva a szerepek

Mint az sokadik alkalommal bebizonyosodott a sajtószabadság „élharcosaitól” kérdezni bizony nem lehet – további részletek legújabb adásunkban. 2021. június 04.
Informátor: Itt a bizonyíték, hogy Karikó Katalin nem volt ügynök

Informátor: Itt a bizonyíték, hogy Karikó Katalin nem volt ügynök

Kinek állhatott érdekében besározni napjaink talán leghíresebb magyarját? Tényleg nem kutathatók az ügynökakták? Részletek az Informátorban. 2021. május 28.
Informátor: Karácsony Gergely nem saját karrierje és sorsának kovácsa

Informátor: Karácsony Gergely nem saját karrierje és sorsának kovácsa

Felajánlaná bárki hátsó szándék nélkül egy mérhetetlen párt vezetőjének a teljes ellenzék miniszterelnök-jelölti pozícióját? 2021. május 21.
Informátor: Az ellenzék az előválasztásra készül

Informátor: Az ellenzék az előválasztásra készül

Az Informátorban megnéztük, eddig milyen jelölteket sikerült állítania az ellenzéknek. Ha megkapargatjuk a felszínt, sok érdekes névvel találkozhatunk. 2021. május 07.
Informátor: Távol a megoldás a Dunaferr-ügyben

Informátor: Távol a megoldás a Dunaferr-ügyben

Megszólalt az Informátornak a Dunaferr-ügyben ál-Habsburgnak kikiáltott kulcsfigura is. 2021. május 01.
Az Informátor a Dunaferr-botrány nyomában

Az Informátor a Dunaferr-botrány nyomában

Átláthatatlan tulajdonosi viszonyok, verőemberek és több ezer ember megélhetése – döbbenetes részletek az Informátorban. 2021. április 23.

Informátor: Petry Zsolt letakarítása és a baloldal által irigyelt nyugati szólásszabadság

A Magyar Nemzet főszerkesztője adásunkban elmondta, a rágalmazó hírekkel ellentétben a szerkesztői beavatkozás a Petry-interjú tartalmán egyáltalán nem változtatott. 2021. április 16.

Informátor: Az ellenzék csak a kormány intézkedései ellen tudja meghatározni önmagát

Megint kitett magáért a DK elnöke, már gyilkossággal vádolja a kormányt és börtönnel fenyegeti a kormánypárti politikusokat – egyebek között erről is szó volt oknyomozó műsorunkban. 2021. április 09.

Informátor: Futótűzként terjedő csalás, ami akár milliókat is érinthet

Az Informátor stábja ezúttal azt is bemutatta, miként lehet védekezni a jóhiszeműséget kihasználó csalók ellen. 2021. április 02.

Informátor: Ilyen „úriemberek” bevonásában látja a megoldást Gyurcsány Ferenc

Levizelte Gyurcsány Ferenc házát, majd az orrát is kifújta az épületre az a férfi, aki tárgyalni érkezett a DK elnökéhez – mindezt pedig az Informátor kamerája is rögzítette. 2021. március 26.

Informátor: Így segíti Bige László a hatpárti szivárványkoalíciót

A gyanús telekügyek után egy furcsa megbízási szerződés is előkerült Tiszaújvárosban. Valamint: a házi őrizetben lévő milliárdos nagyvállalkozó, Bige László pedig több tízmillió forintos kutatásokkal segíti a balliberálisokat. 2021. március 19.

Informátor: Gyanús ingatlanügyletek Tiszaújvárosban

A tiszaújvárosi ingatlanügyek mellett az Informátorban arról is szó volt, hogy a baloldali pártok képviselői most, ahogy az várható volt az újabb szigorításokat megkésettnek és túl enyhének tartják. 2021. március 12.

Informátor: Kamucég buszok nélkül, hamis aláírások, nyomozás

Tovább bonyolódik a BKV busztendere körüli botrány - derül ki az Informátor legutóbbi adásából. 2021. március 05.

Informátor: Fekete-Győr szerint benne vannak az emberek hétköznapjaiban

Egy katasztrófa az eddig hallott ellenzéki miniszterelnök-jelöltek listája – ez a kritika is elhangzott nem kormánypárti politikustól az Informátorban. 2021. február 26.

Informátor: Politikai ámokfutás Erzsébetvárosban

Az ellenzéki pártok szerint a vakcina nem politikai kérdés, mégis azt csinálnak belőle – részletek az Informátorban, majd stábunk bemutatta azt is, milyen botrányos politikai játszóteret alakítottak ki Niedermüllerék Erzsébetvárosban. 2021. február 19.

Informátor: Baloldali politikusok a nyomozók célkeresztjében

A korrupciót hírből sem ismerő MSZP-s polgármester, A „Vadász”, A „Bányász” és a magyar Jason Statham - az Informátor folyamatban levő baloldali ügyeknek járt utána. 2021. február 12.

Informátor: Ellenzéki cicaharc, avagy „te mondd, hogy nyitás, a te hangod mélyebb”

A balodali pártok képviselői újra és újra becsapják az embereket - részletek az Informátor legújabb adásában. 2021. február 05.

Informátor: Irgalmatlan mennyiségű pénzről is szól a vakcina körüli felhajtás

A járvány versenyre kényszerítette a világ országait és a gyógyszergyártó cégeket is. Valamint az Informátor bemutatja, hogy milyen baloldali szálak vannak még gyöngyösi vakcinabotrányban. 2021. január 29.

Informátor: A baloldal kívülről vár segítséget 2022-ben

A Hír TV eheti Informátor című műsorában arra keresték a választ, hogy kell-e attól tartanunk, hogy 2022-ben elharapóznak idehaza is az indulatok. 2021. január 22.

Informátor: Következmények nélküli a Hadházy-féle ámokfutás

Hadházy Ákos kegyeletsértő akciójával a baloldal a mélypontnál is mélyebbre jutott – a botránypolitikusról szólt az Informátor legutóbbi adása. 2021. január 15.

Informátor: A Jobbik egy csicskapárt lett Volner János szerint

A Jobbik mára egy balliberális párt lett. De, milyen út vezetett idáig? Hogy jutott a párt egyik szélsőségből a másik szélsőségbe? Ennek járt utána az Informátor. 2021. január 08.

2020 nagy pillanatai az Informátorban

2020 legizgalmasabb belpolitikai pillanatai 2021 első Informátorában. Ezúttal M. Dobos Marianne kérdezte a műsor két szerkesztő-műsorvezetőit, Gáll Csongort és Heiter Dávidot. 2021. január 01.

Informátor: Magyarország nem kér sem a migrációs, sem a gender akciótervből

A migrációs akcióterv részletein kívül az Informátorban azt mutatjuk be, hogy az MSZP etikai bizottságának korábbi elnöke ,,megtalálta a dohányt”. 2020. december 18.

Rendőrégi nyomozás indulhat az Informátor adása nyomán a BKV-botrány ügyében

Botrányos buszmutyi zajlik Budapesten, stábunk pedig újabb furcsaságokról rántja le a leplet, majd bemutatjuk azt is, hogy jelenleg mi a helyzet vakcinafronton. 2020. december 11.

Informátor: A politikai provokátorok nyomában

Tisztán látszik, hogy a verbális erőszak ellen is ideje szót emelni, mielőtt tragédia történik. Kulturált európai országban ennek nem lehet létjogosultsága. 2020. december 04.

Legfrissebb hírek

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.
Harc a zsugorinflációval + videó

Harc a zsugorinflációval + videó

Március 1-jétől kötelező a boltokban feltüntetni, ha egy adott termék mennyisége csökken. A témában Nobilis Márton élelmiszeriparért felelős államtitkárt kérdezte M. Dobos Marianne műsorvezető.
Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Az új tarifarendszerrel kapcsolatban a legfontosabb változás, hogy a mai naptól kezdve a 14 évesnél fiatalabb gyermekek számára a helyközi közösségi közlekedés díjmentes lett - hívta fel rá a figyelmet Hegyi Zsolt, MÁV vezérigazgató-helyettese péntek este a Napi aktuálisban.
Jön az Orbán–Trump-találkozó a választási szuperévben + videó

Jön az Orbán–Trump-találkozó a választási szuperévben + videó

A konzervatívok közötti együttműködés egy fontos eleme lesz a következő Orbán–Trump-találkozó - egyebek között erről is beszélt Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője péntek este a HírTV Napi aktuális című műsorában. A két politikus március 8-án találkozik újra, ezúttal Floridában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!