2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Informátor

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot.

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Informátor: Gyurcsány bábszínházában előre ki lettek osztva a szerepek

Mint az sokadik alkalommal bebizonyosodott a sajtószabadság „élharcosaitól” kérdezni bizony nem lehet – további részletek legújabb adásunkban. 2021. június 04.

Informátor: Itt a bizonyíték, hogy Karikó Katalin nem volt ügynök

Kinek állhatott érdekében besározni napjaink talán leghíresebb magyarját? Tényleg nem kutathatók az ügynökakták? Részletek az Informátorban. 2021. május 28.

Informátor: Karácsony Gergely nem saját karrierje és sorsának kovácsa

Felajánlaná bárki hátsó szándék nélkül egy mérhetetlen párt vezetőjének a teljes ellenzék miniszterelnök-jelölti pozícióját? 2021. május 21.

Informátor: Az ellenzék az előválasztásra készül

Az Informátorban megnéztük, eddig milyen jelölteket sikerült állítania az ellenzéknek. Ha megkapargatjuk a felszínt, sok érdekes névvel találkozhatunk. 2021. május 07.

Informátor: Távol a megoldás a Dunaferr-ügyben

Megszólalt az Informátornak a Dunaferr-ügyben ál-Habsburgnak kikiáltott kulcsfigura is. 2021. május 01.

Az Informátor a Dunaferr-botrány nyomában

Átláthatatlan tulajdonosi viszonyok, verőemberek és több ezer ember megélhetése – döbbenetes részletek az Informátorban. 2021. április 23.

Informátor: Petry Zsolt letakarítása és a baloldal által irigyelt nyugati szólásszabadság

A Magyar Nemzet főszerkesztője adásunkban elmondta, a rágalmazó hírekkel ellentétben a szerkesztői beavatkozás a Petry-interjú tartalmán egyáltalán nem változtatott. 2021. április 16.

Informátor: Az ellenzék csak a kormány intézkedései ellen tudja meghatározni önmagát

Megint kitett magáért a DK elnöke, már gyilkossággal vádolja a kormányt és börtönnel fenyegeti a kormánypárti politikusokat – egyebek között erről is szó volt oknyomozó műsorunkban. 2021. április 09.

Informátor: Futótűzként terjedő csalás, ami akár milliókat is érinthet

Az Informátor stábja ezúttal azt is bemutatta, miként lehet védekezni a jóhiszeműséget kihasználó csalók ellen. 2021. április 02.

Informátor: Ilyen „úriemberek” bevonásában látja a megoldást Gyurcsány Ferenc

Levizelte Gyurcsány Ferenc házát, majd az orrát is kifújta az épületre az a férfi, aki tárgyalni érkezett a DK elnökéhez – mindezt pedig az Informátor kamerája is rögzítette. 2021. március 26.

Informátor: Így segíti Bige László a hatpárti szivárványkoalíciót

A gyanús telekügyek után egy furcsa megbízási szerződés is előkerült Tiszaújvárosban. Valamint: a házi őrizetben lévő milliárdos nagyvállalkozó, Bige László pedig több tízmillió forintos kutatásokkal segíti a balliberálisokat. 2021. március 19.

Informátor: Gyanús ingatlanügyletek Tiszaújvárosban

A tiszaújvárosi ingatlanügyek mellett az Informátorban arról is szó volt, hogy a baloldali pártok képviselői most, ahogy az várható volt az újabb szigorításokat megkésettnek és túl enyhének tartják. 2021. március 12.

Informátor: Kamucég buszok nélkül, hamis aláírások, nyomozás

Tovább bonyolódik a BKV busztendere körüli botrány - derül ki az Informátor legutóbbi adásából. 2021. március 05.

Informátor: Fekete-Győr szerint benne vannak az emberek hétköznapjaiban

Egy katasztrófa az eddig hallott ellenzéki miniszterelnök-jelöltek listája – ez a kritika is elhangzott nem kormánypárti politikustól az Informátorban. 2021. február 26.

Informátor: Politikai ámokfutás Erzsébetvárosban

Az ellenzéki pártok szerint a vakcina nem politikai kérdés, mégis azt csinálnak belőle – részletek az Informátorban, majd stábunk bemutatta azt is, milyen botrányos politikai játszóteret alakítottak ki Niedermüllerék Erzsébetvárosban. 2021. február 19.

Informátor: Baloldali politikusok a nyomozók célkeresztjében

A korrupciót hírből sem ismerő MSZP-s polgármester, A „Vadász”, A „Bányász” és a magyar Jason Statham - az Informátor folyamatban levő baloldali ügyeknek járt utána. 2021. február 12.

Informátor: Ellenzéki cicaharc, avagy „te mondd, hogy nyitás, a te hangod mélyebb”

A balodali pártok képviselői újra és újra becsapják az embereket - részletek az Informátor legújabb adásában. 2021. február 05.

Informátor: Irgalmatlan mennyiségű pénzről is szól a vakcina körüli felhajtás

A járvány versenyre kényszerítette a világ országait és a gyógyszergyártó cégeket is. Valamint az Informátor bemutatja, hogy milyen baloldali szálak vannak még gyöngyösi vakcinabotrányban. 2021. január 29.

Informátor: A baloldal kívülről vár segítséget 2022-ben

A Hír TV eheti Informátor című műsorában arra keresték a választ, hogy kell-e attól tartanunk, hogy 2022-ben elharapóznak idehaza is az indulatok. 2021. január 22.

Legfrissebb hírek

Holdfényfürdőzés a Hévízi-tavon

Szeptember 24-én, este 19.00 – 22.00 között különleges programra várja vendégeit a Hévízi Tófürdő. Idén először és utoljára, csak korlátozott létszámmal lehetőség nyílik az esti fürdőzésre a világhírű hévízi tavon.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!