2021. április 18.,
vasárnap, Andrea, Ilma napja

Informátor

Informátor

Az Informátor egy oknyomozó és politikai műsor, amelyben fontos, közérdeklődésre számot tartó heti eseményeknek, történéseknek mutatjuk meg a hátterét, amelyben pellengérre állítjuk az ellenzéki politikusokat és politikát, amelyben oknyomozunk, csalásról, korrupcióról, hazugságról és botrányról rántjuk le a leplet, amely az európai politikát is górcső alá veszi, és amely alakítja és irányítja is a közbeszédet, tematizál. A műsor célja, hogy politikai ügyek és témák szereplőit szembesítse a tényekkel, az igazsággal, hogy a nézők figyelmét felhívja a fake news médiumok állításaival és hazugságaival szembeni valóságra. Péntek 20.30

Informátor: Petry Zsolt letakarítása és a baloldal által irigyelt nyugati szólásszabadság

2021.04.16.

A Magyar Nemzet főszerkesztője adásunkban elmondta, a rágalmazó hírekkel ellentétben a szerkesztői beavatkozás a Petry-interjú tartalmán egyáltalán nem változtatott.

Informátor: Az ellenzék csak a kormány intézkedései ellen tudja meghatározni önmagát

2021.04.09.

Megint kitett magáért a DK elnöke, már gyilkossággal vádolja a kormányt és börtönnel fenyegeti a kormánypárti politikusokat – egyebek között erről is szó volt oknyomozó műsorunkban.

Informátor: Futótűzként terjedő csalás, ami akár milliókat is érinthet

2021.04.02.

Az Informátor stábja ezúttal azt is bemutatta, miként lehet védekezni a jóhiszeműséget kihasználó csalók ellen.

Informátor: Ilyen „úriemberek” bevonásában látja a megoldást Gyurcsány Ferenc

2021.03.26.

Levizelte Gyurcsány Ferenc házát, majd az orrát is kifújta az épületre az a férfi, aki tárgyalni érkezett a DK elnökéhez – mindezt pedig az Informátor kamerája is rögzítette.

Informátor: Így segíti Bige László a hatpárti szivárványkoalíciót

2021.03.19.

A gyanús telekügyek után egy furcsa megbízási szerződés is előkerült Tiszaújvárosban. Valamint: a házi őrizetben lévő milliárdos nagyvállalkozó, Bige László pedig több tízmillió forintos kutatásokkal segíti a balliberálisokat.

Informátor: Gyanús ingatlanügyletek Tiszaújvárosban

A tiszaújvárosi ingatlanügyek mellett az Informátorban arról is szó volt, hogy a baloldali pártok képviselői most, ahogy az várható volt az újabb szigorításokat megkésettnek és túl enyhének tartják.

Informátor: Kamucég buszok nélkül, hamis aláírások, nyomozás

Tovább bonyolódik a BKV busztendere körüli botrány - derül ki az Informátor legutóbbi adásából.

Informátor: Fekete-Győr szerint benne vannak az emberek hétköznapjaiban

2021.02.26.

Egy katasztrófa az eddig hallott ellenzéki miniszterelnök-jelöltek listája – ez a kritika is elhangzott nem kormánypárti politikustól az Informátorban.

Informátor: Politikai ámokfutás Erzsébetvárosban

2021.02.19.

Az ellenzéki pártok szerint a vakcina nem politikai kérdés, mégis azt csinálnak belőle – részletek az Informátorban, majd stábunk bemutatta azt is, milyen botrányos politikai játszóteret alakítottak ki Niedermüllerék Erzsébetvárosban.

Informátor: Baloldali politikusok a nyomozók célkeresztjében

2021.02.12.

A korrupciót hírből sem ismerő MSZP-s polgármester, A „Vadász”, A „Bányász” és a magyar Jason Statham - az Informátor folyamatban levő baloldali ügyeknek járt utána.

Informátor: Ellenzéki cicaharc, avagy „te mondd, hogy nyitás, a te hangod mélyebb”

2021.02.05.

A balodali pártok képviselői újra és újra becsapják az embereket - részletek az Informátor legújabb adásában.

Informátor: Irgalmatlan mennyiségű pénzről is szól a vakcina körüli felhajtás

2021.01.29.

A járvány versenyre kényszerítette a világ országait és a gyógyszergyártó cégeket is. Valamint az Informátor bemutatja, hogy milyen baloldali szálak vannak még gyöngyösi vakcinabotrányban.