2020. január 18.,
szombat, Piroska napja

Informátor

Informátor

Az Informátor egy oknyomozó és politikai műsor, amelyben fontos, közérdeklődésre számot tartó heti eseményeknek, történéseknek mutatjuk meg a hátterét, amelyben pellengérre állítjuk az ellenzéki politikusokat és politikát, amelyben oknyomozunk, csalásról, korrupcióról, hazugságról és botrányról rántjuk le a leplet, amely az európai politikát is górcső alá veszi, és amely alakítja és irányítja is a közbeszédet, tematizál. A műsor célja, hogy politikai ügyek és témák szereplőit szembesítse a tényekkel, az igazsággal, hogy a nézők figyelmét felhívja a fake news médiumok állításaival és hazugságaival szembeni valóságra.

Informátor: A Momentum-jelenség nyomában

A Hír TV Informátor című műsora a Momentum eddigi működését és annak külföldi kapcsolatait igyekezett feltérképezni mai adásában.

Informátor: A Lackner-ügy

A Hír TV Informátor című műsorában a Lackner-ügyet elevenítettük fel.

Informátor: Migráció élesben

A rendőrség több lázadást is levert, de a háborút nem nyerték meg. A migránsok továbbra is el akarnak jutni Nyugat-Európába.

Informátor: Iszonyatos feszültségek Ferencvárosban

2019.12.20.

Mérget vehetünk-e arra, hogy a következő önkormányzati választás 2024-ben lesz Ferencvárosban? Az Informátor stábja ezúttal azt nézte meg, hogy mi a helyzet a főváros IX. kerületében.

Informátor: Migráció testközelből

A Hír Televízió stábja Boszniában járt, műsorunkban bemutatjuk az ottani elképesztő állapotokat. A migráció és az ahhoz köthető embercsempészet ma jobb üzlet Európában, mint a kábítószer vagy a prostitúció.

Döbbenetes riport az Informátorban: a vucjaki dzsungel

2019.12.06.

Az Informátor stábja visszatért a boszniai Bihácsra és döbbenetes riportot forgatott az ottani eldurvult migrációs helyzetről.

Informátor: DK-s lejárató kampány

A DK-hoz köthető Póczik József tízmillió forintot kért Rákosfalvy Zoltán ügyvédtől a Borkai fotókért cserébe.

Informátor: „Jó, ha anyu gondoskodik rólad, főleg, ha polgármester”

2019.11.22.

Tényleg „nagyon hiteles” Gyurcsányék részéről az „urambátyázás” – derült ki az Informátor legutóbbi adásából.

Informátor: Tovább gyűrűzik a parkolási botrány Zuglóban

A zuglói önkormányzatnak november 7-én kellett volna elfogadnia a parkolási rendszer kibővítését, azonban az ellenzéki pártok kihátráltak Horváth Csaba mögül.

Informátor: Kerpel-Fronius Gábor a budapesti korrupció új főellensége

Megalakult a Fővárosi Közgyűlés, ahol az Informátor stábja arról kérdezett ellenzéki politikusokat, hogyan küzdenek majd a korrupció ellen.

Informátor: A Demszky-korszak beköszöntött Budapesten Karácsony Gergely személyében

2019.11.01.

Gigantikus beruházások, Budapest turisztikai fejlesztése, avagy „merjünk kicsik lenni” politika? Mi vár a nemzet fővárosára?