2020. február 24.,
hétfő, Szökőnap napja

Informátor

Informátor

Az Informátor egy oknyomozó és politikai műsor, amelyben fontos, közérdeklődésre számot tartó heti eseményeknek, történéseknek mutatjuk meg a hátterét, amelyben pellengérre állítjuk az ellenzéki politikusokat és politikát, amelyben oknyomozunk, csalásról, korrupcióról, hazugságról és botrányról rántjuk le a leplet, amely az európai politikát is górcső alá veszi, és amely alakítja és irányítja is a közbeszédet, tematizál. A műsor célja, hogy politikai ügyek és témák szereplőit szembesítse a tényekkel, az igazsággal, hogy a nézők figyelmét felhívja a fake news médiumok állításaival és hazugságaival szembeni valóságra.

Informátor: Előhozta a gyilkos indulatokat a túrabot és a hátizsák látványa

A felvidéki túrázó fiatalokon kívül egy családapára és fiaira is rátámadtak az antifasiszták a Kitörés 60 emlék- és teljesítménytúrán – derül ki az Informátorból.

Informátor: Ismét a magyar határnál akarnak betörni az Európai Unióba

Bekeményítettek a horvát és a szlovén rendőrök is. Ezek alapján nem is csoda, hogy a migránsok 2015 után ismét Magyarország irányába próbálkoznak.

Informátor: Niedermüller kijelentésének következménye kell hogy legyen

A Hír TV Informátor című műsora a Niedermüller Péter ellen szervezett tüntetés legjobb pillanatait mutatta be.

Informátor: „Gyurcsány vagy feleségének szoknyája alá bújva folytatja útját a Jobbik”

2020.01.31.

Lehet, hogy a januári volt a Jobbik utolsó kongresszusa. Jakab Péter lenne az egykori radikális párt utolsó elnöke? Erre a kérdésre kereste a választ az Informátor.

Informátor: Gyűlöletre épülő kampány

2020.01.24.

Győrben január 26-án, vasárnap polgármester választást tartanak.

Informátor: A Momentum-jelenség nyomában

A Hír TV Informátor című műsora a Momentum eddigi működését és annak külföldi kapcsolatait igyekezett feltérképezni mai adásában.

Informátor: A Lackner-ügy

A Hír TV Informátor című műsorában a Lackner-ügyet elevenítettük fel.

Informátor: Migráció élesben

A rendőrség több lázadást is levert, de a háborút nem nyerték meg. A migránsok továbbra is el akarnak jutni Nyugat-Európába.

Informátor: Iszonyatos feszültségek Ferencvárosban

2019.12.20.

Mérget vehetünk-e arra, hogy a következő önkormányzati választás 2024-ben lesz Ferencvárosban? Az Informátor stábja ezúttal azt nézte meg, hogy mi a helyzet a főváros IX. kerületében.

Informátor: Migráció testközelből

A Hír Televízió stábja Boszniában járt, műsorunkban bemutatjuk az ottani elképesztő állapotokat. A migráció és az ahhoz köthető embercsempészet ma jobb üzlet Európában, mint a kábítószer vagy a prostitúció.

Döbbenetes riport az Informátorban: a vucjaki dzsungel

2019.12.06.

Az Informátor stábja visszatért a boszniai Bihácsra és döbbenetes riportot forgatott az ottani eldurvult migrációs helyzetről.