2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Informátor

Informátor: Politikai ámokfutás Erzsébetvárosban

Az ellenzéki pártok szerint a vakcina nem politikai kérdés, mégis azt csinálnak belőle – részletek az Informátor legújabb adásában, majd stábunk bemutatta azt is, milyen politikai játszóteret alakítottak ki Niedermüllerék Erzsébetvárosban.

  • Informátor: Politikai ámokfutás Erzsébetvárosban

Tisztán látszik, hogy a VII. kerület és a DK-s polgármester között folyamatosak a botrányok. Emlékezetes, hogy Niedermüller Péternek gondja akadt a keresztényekkel, a kerület közlekedésszervezésével, az ősszel pedig botcoin bányászat miatt már rendőrök is megszállták az erzsébetvárosi önkormányzat épületét. Az Informátor górcső alá vette, hogy mi is történt a Molnár Antal Zeneiskola körül, az ügynek egyébként végül Niedermüller oldaláról az lett a vége, hogy az Erzsébetvárosi önkormányzat mindenért a Fideszt tette felelőssé.

De nem csak a zeneiskola került veszélybe és lett a gyurcsányista kerületvezető politikai játszótere. Amíg a Klubrádióról rengeteget lehetett hallani az elmúlt időszakban, addig az már nem verte ki a biztosítékot az ellenzéki oldalon, hogy a DK-s polgármester utcára akarja tenni Európa egyetlen zsidó televízióját, a Heti TV-t. Annak ellenére nem nyertek a pályázaton, hogy ők kínálták a legmagasabb összeget az épület bérlésére, Niedermüller Péter pedig korábban pénzhiányra hivatkozott. Breuer Péter tévétulajdonos szerint

a kilakoltatásnak köze lehet ahhoz, az ellenzéki összefogás részét képező szélsőséges pártokat nem engedte be a Heti TV-be.

Niedermüllernek mindeközben arra is volt ideje, hogy visszahívja az Erzsébetvárosi Piacüzemeltetési Kft. felügyelő bizottsági tagságából Virágh Elődöt. A Fidelitas kerületi elnöke szerint, politikai leszámolás történt.

A pártelnök, akinek az emberélet sem drága

Adásunk első felében azt mutattuk be, hogy Gyurcsány Ferenc hű katonái a vállukra vették a keleti vakcinák elleni riogtást.

Orbán Viktor miniszterelnök a tavaszi parlamenti ülésszak kezdetén jelentette be, hogy a következő hónapokban a Magyarországon rendelkezésre álló vakcinákkal tömeges oltásba kezdenek, az ellenzéki padsorokban ugyanakkor a legújabb sláger a keletről érkező oltóanyagok támadása lett.

A Gyurcsány-párt és a mögé felsorakoztatott pártok offenzívába kezdtek a keletről érkező oltóanyagokkal szemben és újabb rémhírekkel riogatják az embereket.

Bár a kormányfő és az EMMI minisztere is többször hangsúlyozta, hogy az oltás önkéntes és választható lesz a DK számtalan posztban híresztelte azt, hogy a kormány kötelezni akarja az embereket arra, hogy oltassák be magukat a keleti vakcinákkal. Sőt, Gyurcsányék egészen odáig mentek, hogy azt állították, hogy a magyar emberek a kínai vakcina miatt nem akarják beoltatni magukat egyáltalán.

Meg akartuk kérdezni Gyurcsány Ferencet, hogy nem lesz-e lelkiismeret fordulása, ha az álhíreik miatt kevesebben oltatják be magukat és több honfitársunk fog meghalni, de

most úgy tűnik nem tartott fogadóórát.

A DK elnökének már megszokhattuk, hogy a sajtószabadságról és a demokráciáról egyedi elmélete van, de mégis újra és újra rá tudunk csodálkozni Gyurcsány nem létező nyitottságára. Nem a pártelnök az egyetlen, aki hergeli az embereket az életmentő oltóanyagok ellen.

A főnök úr kiadta a parancsot hű katonáinak, ők pedig csatasorba is álltak.

Teljes adás: 

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!