2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Informátor

Informátor: Politikai ámokfutás Erzsébetvárosban

Az ellenzéki pártok szerint a vakcina nem politikai kérdés, mégis azt csinálnak belőle – részletek az Informátor legújabb adásában, majd stábunk bemutatta azt is, milyen politikai játszóteret alakítottak ki Niedermüllerék Erzsébetvárosban.

  • Informátor: Politikai ámokfutás Erzsébetvárosban

Tisztán látszik, hogy a VII. kerület és a DK-s polgármester között folyamatosak a botrányok. Emlékezetes, hogy Niedermüller Péternek gondja akadt a keresztényekkel, a kerület közlekedésszervezésével, az ősszel pedig botcoin bányászat miatt már rendőrök is megszállták az erzsébetvárosi önkormányzat épületét. Az Informátor górcső alá vette, hogy mi is történt a Molnár Antal Zeneiskola körül, az ügynek egyébként végül Niedermüller oldaláról az lett a vége, hogy az Erzsébetvárosi önkormányzat mindenért a Fideszt tette felelőssé.

De nem csak a zeneiskola került veszélybe és lett a gyurcsányista kerületvezető politikai játszótere. Amíg a Klubrádióról rengeteget lehetett hallani az elmúlt időszakban, addig az már nem verte ki a biztosítékot az ellenzéki oldalon, hogy a DK-s polgármester utcára akarja tenni Európa egyetlen zsidó televízióját, a Heti TV-t. Annak ellenére nem nyertek a pályázaton, hogy ők kínálták a legmagasabb összeget az épület bérlésére, Niedermüller Péter pedig korábban pénzhiányra hivatkozott. Breuer Péter tévétulajdonos szerint

a kilakoltatásnak köze lehet ahhoz, az ellenzéki összefogás részét képező szélsőséges pártokat nem engedte be a Heti TV-be.

Niedermüllernek mindeközben arra is volt ideje, hogy visszahívja az Erzsébetvárosi Piacüzemeltetési Kft. felügyelő bizottsági tagságából Virágh Elődöt. A Fidelitas kerületi elnöke szerint, politikai leszámolás történt.

A pártelnök, akinek az emberélet sem drága

Adásunk első felében azt mutattuk be, hogy Gyurcsány Ferenc hű katonái a vállukra vették a keleti vakcinák elleni riogtást.

Orbán Viktor miniszterelnök a tavaszi parlamenti ülésszak kezdetén jelentette be, hogy a következő hónapokban a Magyarországon rendelkezésre álló vakcinákkal tömeges oltásba kezdenek, az ellenzéki padsorokban ugyanakkor a legújabb sláger a keletről érkező oltóanyagok támadása lett.

A Gyurcsány-párt és a mögé felsorakoztatott pártok offenzívába kezdtek a keletről érkező oltóanyagokkal szemben és újabb rémhírekkel riogatják az embereket.

Bár a kormányfő és az EMMI minisztere is többször hangsúlyozta, hogy az oltás önkéntes és választható lesz a DK számtalan posztban híresztelte azt, hogy a kormány kötelezni akarja az embereket arra, hogy oltassák be magukat a keleti vakcinákkal. Sőt, Gyurcsányék egészen odáig mentek, hogy azt állították, hogy a magyar emberek a kínai vakcina miatt nem akarják beoltatni magukat egyáltalán.

Meg akartuk kérdezni Gyurcsány Ferencet, hogy nem lesz-e lelkiismeret fordulása, ha az álhíreik miatt kevesebben oltatják be magukat és több honfitársunk fog meghalni, de

most úgy tűnik nem tartott fogadóórát.

A DK elnökének már megszokhattuk, hogy a sajtószabadságról és a demokráciáról egyedi elmélete van, de mégis újra és újra rá tudunk csodálkozni Gyurcsány nem létező nyitottságára. Nem a pártelnök az egyetlen, aki hergeli az embereket az életmentő oltóanyagok ellen.

A főnök úr kiadta a parancsot hű katonáinak, ők pedig csatasorba is álltak.

Teljes adás: 

HírTV

 

 

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.
Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.
Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!