2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023

Következik:

Híradó 18:30

Informátor

Informátor: Gyurcsány bábszínházában előre ki lettek osztva a szerepek

Előre leosztott lapok az előválasztáson, a kártyát pedig Gyurcsány Ferenc keveri! Eddig úgy tűnik minden papírforma szerint alakul.

  • Informátor: Gyurcsány bábszínházában előre ki lettek osztva a szerepek

Már hónapok óta tudni lehetett, hogy Karácsony Gergely is elindul mint miniszterelnök jelölt az előválasztáson és a nagy bejelentés néhány héttel ezelőtt meg is történt. A jelek arra mutatnak, hogy a miniszterelnök-jelöltek személyét illetően is pontosan kiszámított menetrend szerint alakul a forgatókönyv. Vélhetően Karácsony Gergely az a politikus, akire ugyanúgy tud majd voksolni egy Jobbikos szavazó, mint egy DK-s. Ebben a helyzetben azért fontos számolni egy dologgal, mégpedig azzal, hogy az ellenzék legerősebb pártja jelenleg a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció.

Rákay Philip kommunikációs szakember szerint Karácsony Gergely azért tökéletes választás Gyurcsány Ferencék számára mert

eddigi főpolgármesteri hivatala alatt bebizonyosodott, hogy bábként lehet irányítani, ez miniszterelnöksége alatt sem lenne másképpen.

Természetesen, szerettük volna szóra bírni a miniszterelnöki ambícióiról híres Karácsony Gergelyt, hogy valóban

Gyurcsány Ferenc irányítja-e politikai karrierjét, ám meglepő módon továbbra is hallgat.

A Fidesz szóvivője szerint az előválasztással a baloldal elsősorban a saját választóit veri át.

Verseny nincs, bábszínház van. Gyurcsány Ferenc bábszínházában ki lettek osztva a szerepek, ugye Jakab Péter az udvari bohóc, Karácsony Gergelyt a kegyenc szerepében láthatjuk, van itt udvaronc is Gál J Zoltán és természetesen a rablólovag szerepében Czeglédy Csaba. Ez Gyurcsány Ferenc színtársulata és ezek után ez a baloldal egy előre elcsalt előválasztás mellett állítja magáról, hogy ő demokratikus?

– tette fel a kérdést Horváth László.

 

Számos aggály az előválasztással kapcsolatban

Szavaztatunk, de a választók adataival mi lesz? Az ellenzék tavaly egy időközi választást sem tudott technikailag megoldani, de most, egy országos előválasztást biztos igen. Biztos? Az Informátor második felében ennek járt utána stábunk.

Teljes adás: 

HírTV

 

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.
Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.
Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!