2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Informátor

Informátor: Gyurcsány bábszínházában előre ki lettek osztva a szerepek

Előre leosztott lapok az előválasztáson, a kártyát pedig Gyurcsány Ferenc keveri! Eddig úgy tűnik minden papírforma szerint alakul.

Már hónapok óta tudni lehetett, hogy Karácsony Gergely is elindul mint miniszterelnök jelölt az előválasztáson és a nagy bejelentés néhány héttel ezelőtt meg is történt. A jelek arra mutatnak, hogy a miniszterelnök-jelöltek személyét illetően is pontosan kiszámított menetrend szerint alakul a forgatókönyv. Vélhetően Karácsony Gergely az a politikus, akire ugyanúgy tud majd voksolni egy Jobbikos szavazó, mint egy DK-s. Ebben a helyzetben azért fontos számolni egy dologgal, mégpedig azzal, hogy az ellenzék legerősebb pártja jelenleg a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció.

Rákay Philip kommunikációs szakember szerint Karácsony Gergely azért tökéletes választás Gyurcsány Ferencék számára mert

eddigi főpolgármesteri hivatala alatt bebizonyosodott, hogy bábként lehet irányítani, ez miniszterelnöksége alatt sem lenne másképpen.

Természetesen, szerettük volna szóra bírni a miniszterelnöki ambícióiról híres Karácsony Gergelyt, hogy valóban

Gyurcsány Ferenc irányítja-e politikai karrierjét, ám meglepő módon továbbra is hallgat.

A Fidesz szóvivője szerint az előválasztással a baloldal elsősorban a saját választóit veri át.

Verseny nincs, bábszínház van. Gyurcsány Ferenc bábszínházában ki lettek osztva a szerepek, ugye Jakab Péter az udvari bohóc, Karácsony Gergelyt a kegyenc szerepében láthatjuk, van itt udvaronc is Gál J Zoltán és természetesen a rablólovag szerepében Czeglédy Csaba. Ez Gyurcsány Ferenc színtársulata és ezek után ez a baloldal egy előre elcsalt előválasztás mellett állítja magáról, hogy ő demokratikus?

– tette fel a kérdést Horváth László.

 

Számos aggály az előválasztással kapcsolatban

Szavaztatunk, de a választók adataival mi lesz? Az ellenzék tavaly egy időközi választást sem tudott technikailag megoldani, de most, egy országos előválasztást biztos igen. Biztos? Az Informátor második felében ennek járt utána stábunk.

Teljes adás: 

HírTV

 

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!