2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Informátor

Informátor: Fekete-Győr szerint benne vannak az emberek hétköznapjaiban

A Momentum elnökét több támadás is érte az elmúlt napokban miután bejelentette, hogy ő lesz pártja miniszterelnök-jelöltje. Fekete-Győr András az Informátornak arról beszélt, hogy ellenfelei azért kritizálják mert nincsen elég tapasztalata, de mint mondta ő benne van az emberek hétköznapjaiban mert fodrásszal, tanárral, sőt egy tatabányai nővérrel is együtt dolgozik.

  • Informátor: Fekete-Győr szerint benne vannak az emberek hétköznapjaiban

„Meglepő módon” Fekete-Győr András eleget tett a felkérésnek és a Momentum miniszterelnök-jelöltje lett.

A bejelentésre elsőként Gyurcsány Ferenc reagált közösségi oldalán. Mint írta,

az egyetlen helyes döntést hozta meg a Momentum.

A DK elnöke úgy fogalmazott;  most is jött egy új generáció. Korábban a Jobbik, most ők. Hála Istennek.

Elképesztő egyébként, hogy milyen emberek gondolják magukat alkalmas miniszterelnök-jelöltnek

- így kommentálta a Facebookon Varga Damm Andrea a Momentum bejelentését, Fekete-Győr András miniszterelnök-jelöltségéről.

Semmi műveltség, semmi tapasztalat sem bármifajta vezetői pozíció valahol, semmi stílus, semmi elegancia

– fogalmazott a független országgyűlési képviselő, majd

Hozzátette:

egy katasztrófa az eddig hallott jelöltek listája.

Fekete-Győr András szerint a kritikák azért érik őt mert nincs elég tapasztalata, de mint mondta ő benne van az emberek hétköznapjaiban mert fodrásszal, tanárral, sőt egy tatabányai nővérrel is együtt dolgozik.

Budai Gyula szerint Fekete-Győr András teljesen hiteltelen, hiszen

miközben börtönnel fenyegeti a kormánypárti képviselőket, úgy tűnik szemet huny szövetségese, Gyurcsány Ferenc tettei fölött.

Továbbra is gőzerővel dolgozik a baloldali álhírgyár

Adásunk második felében az Informátor annak járt utána, hogy azonos feltételek adottak-e mindenki számára a közösségi média világában.

Az igazságügyi miniszter néhány hete bejelentette, hogy tavasszal törvényjavaslatot fognak az Országgyűlés elé terjeszteni a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról. Az eset nem egyedi hiszen a világ számos országában van erre törekvés a baloldali sajtóorgánumok és politikusok mégis csípőből kormányzati cenzúrát kiáltottak.

Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint, már régóta nem kérdés, hogy a közösségi média oldalak befolyásolnak-e választásokat, vagy irányítani próbálnak tömegeket ideológiák mentén, sokkal inkább az, hogyan lehet szabályozni őket.

Teljes adás:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!