2021. április 16.,
péntek, Csongor napja

Informátor: Fekete-Győr szerint benne vannak az emberek hétköznapjaiban

2021. február 26., péntek 20:53

A Momentum elnökét több támadás is érte az elmúlt napokban miután bejelentette, hogy ő lesz pártja miniszterelnök-jelöltje. Fekete-Győr András az Informátornak arról beszélt, hogy ellenfelei azért kritizálják mert nincsen elég tapasztalata, de mint mondta ő benne van az emberek hétköznapjaiban mert fodrásszal, tanárral, sőt egy tatabányai nővérrel is együtt dolgozik.

„Meglepő módon” Fekete-Győr András eleget tett a felkérésnek és a Momentum miniszterelnök-jelöltje lett.

A bejelentésre elsőként Gyurcsány Ferenc reagált közösségi oldalán. Mint írta,

az egyetlen helyes döntést hozta meg a Momentum.

A DK elnöke úgy fogalmazott;  most is jött egy új generáció. Korábban a Jobbik, most ők. Hála Istennek.

Elképesztő egyébként, hogy milyen emberek gondolják magukat alkalmas miniszterelnök-jelöltnek

- így kommentálta a Facebookon Varga Damm Andrea a Momentum bejelentését, Fekete-Győr András miniszterelnök-jelöltségéről.

Semmi műveltség, semmi tapasztalat sem bármifajta vezetői pozíció valahol, semmi stílus, semmi elegancia

– fogalmazott a független országgyűlési képviselő, majd

Hozzátette:

egy katasztrófa az eddig hallott jelöltek listája.

Fekete-Győr András szerint a kritikák azért érik őt mert nincs elég tapasztalata, de mint mondta ő benne van az emberek hétköznapjaiban mert fodrásszal, tanárral, sőt egy tatabányai nővérrel is együtt dolgozik.

Budai Gyula szerint Fekete-Győr András teljesen hiteltelen, hiszen

miközben börtönnel fenyegeti a kormánypárti képviselőket, úgy tűnik szemet huny szövetségese, Gyurcsány Ferenc tettei fölött.

Továbbra is gőzerővel dolgozik a baloldali álhírgyár

Adásunk második felében az Informátor annak járt utána, hogy azonos feltételek adottak-e mindenki számára a közösségi média világában.

Az igazságügyi miniszter néhány hete bejelentette, hogy tavasszal törvényjavaslatot fognak az Országgyűlés elé terjeszteni a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról. Az eset nem egyedi hiszen a világ számos országában van erre törekvés a baloldali sajtóorgánumok és politikusok mégis csípőből kormányzati cenzúrát kiáltottak.

Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint, már régóta nem kérdés, hogy a közösségi média oldalak befolyásolnak-e választásokat, vagy irányítani próbálnak tömegeket ideológiák mentén, sokkal inkább az, hogyan lehet szabályozni őket.

Teljes adás:

HírTV

 

 

x
Rendkívüli hír