2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

…ami történt

Nego és Balogh vélhetően nem játszik a németek elleni mérkőzésen

Nego Loic és Balogh Botond nem vett részt a magyar labdarúgó-válogatott keddi edzésén, így vélhetően egyikük sem lesz bevethető szerdán a házigazda németek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen. Nego és Balogh vélhetően nem játszik a németek elleni mérkőzésen
Antony Blinken: Egyetlen bombaszállítmány kivételével a tervek szerint halad az amerikai fegyverek eljuttatása Izraelnek

Antony Blinken: Egyetlen bombaszállítmány kivételével a tervek szerint halad az amerikai fegyverek eljuttatása Izraelnek

Benjamin Netanjahu szerint az Egyesült Államok fegyvereket tart vissza, amivel lassítja az izraeli hadműveleteket. 2024. június 19.
Martfűn jelentős infrastruktúra-fejlesztés kezdődik

Martfűn jelentős infrastruktúra-fejlesztés kezdődik

A martfűi önkormányzat jelentős infrastruktúra-fejlesztési projektet indít; ennek részeként a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város belterületi közutainak építését, korszerűsítését, felújítását és közlekedésbiztonsági fejlesztését végzik el - közölte Martfű Város Önkormányzata az MTI-vel. 2024. június 19.
Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel. 2024. június 19.
Középdöntőbe jutott a magyar válogatott

Középdöntőbe jutott a magyar válogatott

Az Európa-bajnoki címvédő magyar férfi strandkézilabda-válogatott biztosította középdöntőbe jutását a kínai Pingtan-szigeten zajló világbajnokságon, mivel 2-0-ra legyőzte Ausztráliát a csoportkör második fordulójában, szerdán. 2024. június 19.
A főpolgármester új taktikai manőverbe kezdett

A főpolgármester új taktikai manőverbe kezdett

Karácsony szövetséget kötne a Tisza Párttal, illetve a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal, de hiába. 2024. június 19.
Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket. 2024. június 18.
Vlagyimir Putyin Phenjanban találkozott Kim Dzsong Unnal + videó

Vlagyimir Putyin Phenjanban találkozott Kim Dzsong Unnal + videó

A rövid hírhez mellékelt videóban látszanak az észak-koreai reptéri előkészületek, az orosz elnök megérkezése, illetve ahogy a Vlagyimir Putyin és Kim Dzsong Un találkoznak a gépnél. 2024. június 18.
Nagy István: Jó jelek utalnak arra, hogy lehet fordulatot elérni + videó

Nagy István: Jó jelek utalnak arra, hogy lehet fordulatot elérni + videó

Ebben nagy szerepet játszhat az, hogy hazánk július 1-től az Unió soros elnökségét veszi át. 2024. június 18.
Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf. 2024. június 18.

Max Weber támogatja a Tisza Párt csatlakozási kérelmét az EPP pártcsaládjához + videó

A Magyar Nemzet arról is beszámolt cikkében, hogy Manfred Weber a Tisza Pártot dicsérte, majd a magyar kormányt támadta. 2024. június 18.

Újabb magas rangú kitüntetésben részesült a két magyar Nobel-díjas tudós

Mint írták a Sándor-palota közleményében írták: Karikó Katalin és Krausz Ferenc személyében két kiváló elmével bővült a Magyar Corvin-lánc Testület, amely a sikeres magyarok legjobbjait fogja össze. 2024. június 18.

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Egy különleges hölgyet mutatok be önöknek. Valakit, aki a rendszerváltás előtt nagyot álmodott. Fogta a hátizsákját, és elindult Olaszországba nyelvet tanulni - aztán egészen másként alakult az élete. Felvételt nyert Milánóban az egyik leghíresebb divattervező főiskolára, és rövid idő múlva már a legnagyobbakkal dolgozott - úgy, hogy pontosan nem is tudta, mekkora divatikonok ők, hiszen a szocialista Magyarországon nem ismerhette senki a hatalmas nyugati divatmárkákat. 2024. június 18.

Radar – Ingyenes KRESZ suli indult a Városligetben + fotó

A városligeti KRESZ oktatás nemcsak a megszerzett tudás miatt értékes. Mind a Városliget, mind pedig a Közlekedési Múzeum értékeli a gyerekek ilyen irányú igyekezetét. 2024. június 18.

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök. 2024. június 18.

Karácsony Gergely megtámadta a Kúrián a saját választási győzelmét + videó

A Napi aktuálisban Csuhaj Ildikó főmunkatárs, ATV és Kovács András újságíró, Origo ütköztette véleményét Velkovics Vilmos műsorvezető moderálásában. A témák között volt a Néppárt, Orbán Viktor tárgyalásai és a főváros választások utáni helyzete. 2024. június 18.

A magyar energiapolitika fontos törekvése az ország energiaszuverenitásának erősítése + videó

A Napi aktuális vendége Hortay Olivér üzletágvezető, Századvég volt, akivel Velkovics Villmos egyebek mellett földgázlelőhely termelésről, EP-választás utáni uniós energiapolitikáról és kínai vámháborúról beszélgetett. 2024. június 18.

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

A Napi aktuálisban Dizseri András polgármesterjelölt, Diósd volt a vendég, akivel Velkovics Vilmos többek között arról beszélgetett, hogy az újraszámlálás után ő lett a polgármester, illetve, hogy reményei szerint Diósd új lendületet vesz. 2024. június 18.

Cservák Csaba: Az Európai Bíróság túlterjeszkedett a hatáskörén+ videó

A Napi aktuális vendége Cservák Csaba alkotmányjogász, az NVB tagja volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között az uniós bírságról, Karácsony új választásáról és az újraszámlálás jogi szempontjairól beszélgettek. 2024. június 18.

Megerősödött a jobboldal az európai parlamenti választásokon + videó

A Napi aktuális vendége Rod Dreher újságíró, író volt, akivel többek között az uniós választás eredményeiről és a mostani legfrissebb eseményekről, illetve a különböző helyezkedésekről beszélgetett Velkovics Vilmos. 2024. június 18.

Magyarország nem támogatja Ursula von der Leyen újraválasztását a bizottság elnökének + videó

A Napi aktuális vendége Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár volt, aki Velkovics Vilmos műsorvezetővel az Európai Unió választások után helyzetéről, a Néppártról és Orbán Viktor brüsszeli találkozóiról beszélgetett. 2024. június 18.

11 ezer forinttal emeli meg a kormány a nevelőszülői ellátmányt

A jó hírt a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára jelentette be kedden Budapesten. 2024. június 18.

Tegyük naggyá Európát! + videó

Bemutatták a magyar EU elnökség programját. 2024. június 18.

Legfrissebb hírek

Az Európai Néppárthoz csatlakozhatnak Magyar Péterék + videó

Az Európai Néppárthoz csatlakozhatnak Magyar Péterék + videó

Ma kiderülhet, hogy Magyar Péterék csatlakoznak-e az Európai Néppárthoz. A politikus emellett azt is bejelentheti, hogy végül felveszi-e az EP mandátumát. Bár korábban többször hangoztatta, hogy nem megy ki az Európai Parlamentbe, de végül ezt megszavaztatta követőivel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!