2023. 06. 11. Vasárnap Barnabás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

…ami történt

Nacsa Lőrinc: Az unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra

A politikus emlékeztetett: A magyar baloldali európai parlamenti képviselők megszavazták a tervezetet. Nacsa Lőrinc: Az unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra
Globál - Jeffrey Sachs nem kertel: Amerika gőgje vezetett az ukrán háborúhoz

Globál - Jeffrey Sachs nem kertel: Amerika gőgje vezetett az ukrán háborúhoz

Jeffrey Sachs politikai elemző, tudós, közgazdász. Ő volt Mr. Sokktrápia, aki latin-amerikai és európai országoknak adott gazdasági tanácsokat. Az ENSZ Fejlesztési Bizottságánál volt vezető és a Columbia Egyetemen tanított. Ő vezette a Lancet brit orvosi szaklap koronavírus eredetét kutató bizottságát. Ő mondta ki először, hogy amerikai kutatóprogram keretében jöhetett létre a világjárványt okoz vírus. Az elsők között vetette fel, hogy Amerika áll az Északi Áramlat felrobbantása mögött. A háborúról pedig azt mondta, hogy a washingtoni gőg vezetett a vérontáshoz. 2023. június 10.
Svenk: Háromgenerációs férfisztori a Lefkovicsék gyászolnak

Svenk: Háromgenerációs férfisztori a Lefkovicsék gyászolnak

Befejeződött Breier Ádám első egész estés nagyjátékfilmjének, a Lefkovicsék gyászolnak a forgatása. A rendezővel a Svenk műsorvezetője, Zavaros Eszter beszélgetett. 2023. június 10.
Politikai hobbista - Pataky Attila: A szeretet az egyetlen valóság, a többi illúzió

Politikai hobbista - Pataky Attila: A szeretet az egyetlen valóság, a többi illúzió

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Pataky Attilával, az Edda Művek énekesével beszélgetett. 2023. június 10.
Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek. 2023. június 10.
Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

A Makk Károly rendezésében készült vígjáték nehéz időkben született, mégis az adott kor kispolgárai tudtak azonosulni a karakterekkel, amelyeknek a fő üzenete nyilvánvaló: merjenek a sarkukra állni. 2023. június 10.
Paláver: Migránsok térítettek el egy török teherhajót

Paláver: Migránsok térítettek el egy török teherhajót

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Kroó Zita. 2023. június 10.
Több mint hatszáz új könyvvel találkozhatnak az érdeklődők

Több mint hatszáz új könyvvel találkozhatnak az érdeklődők

Több száz érdeklődő érkezett az idei Könyvhétre. A könyv szerelmesei a művek szerzőivel akartak találkozni, hogy dedikáltassák a megvásárolt köteteiket a 94. ünnepi könyvhéten. 2023. június 10.
Nagy Ervin: A Jobbik most is azokat a politikai üzeneteket közvetíti, amit Gyurcsány Ferenc

Nagy Ervin: A Jobbik most is azokat a politikai üzeneteket közvetíti, amit Gyurcsány Ferenc

Hiteltelen, hogy most éppen konzervatívnak nevezi magát a Jobbik - így értékelt a Hírtelevíziónak XXI. Század Intézet elemzője. 2023. június 10.
Nem fog kevesebb migráns érkezni a kvótarendszer bevezetésével

Nem fog kevesebb migráns érkezni a kvótarendszer bevezetésével

Míg a kormány évek óta felhívja a figyelmet a migrációs válság súlyosbodó problémáira, addig a magyar baloldal folyamatosan álproblémának nevezte azt. 2023. június 10.

A sok esőnek köszönhetően nagy mennyiségben jelentek meg a piacokon az erdei gomba árusok

A meleg időnek és a sok esőnek köszönhetően nagy mennyiségben jelentek meg a piacokon az erdei gomba árusok. 2023. június 10.

Óriási káoszt okozhat egy villámárvíz

Soha nem látott csapadék érte Gyöngyöstarjánt, két ember meghalt. 2023. június 10.

Szijjártó Péter: Magyarország és Kína stratégiai partnerek

Magyarország és a Kínai Népköztársaság stratégiai partnerei egymásnak, "mi úgy tekintünk Kínára, mint egy országra, mellyel az együttműködés jelentős előnyökkel jár" - mondta a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebookra feltöltött videójában. 2023. június 10.

Észtország kitiltotta a területéről Kirill orosz pátriárkát

Észtország megtiltotta Kirill pátriárkának, az orosz ortodox egyház fejének, hogy a területére lépjen. 2023. június 10.

Negyven nap után életben találták a kolumbiai dzsungelben eltűnt négy gyereket

Negyven nap után életben találták azt a négy gyereket, akik egy kisrepülőgép-szerencsétlenséget követően tűntek el a kolumbiai dzsungelben - jelentette be Gustavo Petro kolumbiai elnök helyi idő szerint pénteken a Twitteren. 2023. június 10.

Szegedi győzelmével négy év után újra bajnok a Veszprém

A Veszprém négy év után ismét bajnok lett a férfi kézilabda NB I-ben, mivel péntek este 31-27-re győzött a Szeged otthonában a döntő harmadik mérkőzésén. 2023. június 09.

Terrortámadás ért egy luxuséttermet Mogadishuban

Egy mogadishui szálloda éttermére támadtak rá pénteken az al-Shabaab szomáliai terrorszervezet fegyveresei, a biztonsági erők műveletet indítottak az épület megtisztítására. 2023. június 09.

Vezércikk: Magyarországnak nem igaza van, hanem igaza lesz és most megint igaza lett

Az EU bevezetné a migránsok kötelező szétosztását a tagállamok között. Az európai elitnek van érzéke az indulatkeltéshez. Aznap fogadták el szabályokat megkerülve a kötelező migránselosztási kvótát, amikor Franciaországban gyerekeket késelt egy őrült migráns. A témáról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2023. június 09.

Azonnali hatállyal lemondott parlamenti mandátumáról Boris Johnson

Ez azt jelenti, hogy véget ért volt konzervatív párti brit miniszterelnök több évtizedes politikusi pályafutása. 2023. június 09.

Rendőrök adományoztak egy Zala vármegyei gyermekosztálynak

A biztonságos közlekedést, és a láthatóságot segítő eszközöket kapott a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház gyermekosztálya. Az adomány ezúttal a rendőrkapitányság balesetmegelőzési bizottságától érkezett a kicsikhez. Így akarják megtanítani őket a helyes közlekedésre. 2023. június 09.

Navracsics Tibor: A legszebb választókerület országgyűlési képviselője vagyok

A legszebb választókerület országgyűlési képviselője vagyok - ez a hitvallása a területfejlesztési miniszternek. Navracsics Tibort elkísértük Ajkára, Sümegre és s szülővárosába, Veszprémbe is. Rizmayer Mihály kisfilmje emberi oldaláról is bemutatja a politikust. 2023. június 09.

Letartóztatták a rendőröket lelövéssel fenyegető nógrádi férfit

Kórház mellé letartóztatás. Őrizetbe került a rendőröket fegyverrel fenyegető nógrádi férfi. Ha bűnösnek találják, 8 év börtönt kaphat. Ügyvédje fellebbezett. 2023. június 09.

Közel 1500 település mondott igent a békepárti határozatra

A Megyei jogú Városok Szövetségének elnöke azt mondta: a baloldal továbbra is a háború pártján áll, és ez alól a baloldali önkormányzatok nagy része sem kivétel. 2023. június 09.

Legfrissebb hírek

A magyar űrhajós - a bemutatkozás

A magyar űrhajós - a bemutatkozás

A HírTV stúdiójában a négy magyar űrhajós-jelölt, Cserényi Gyula, Kapu Tibor, Schlégl Ádám és Szakály András, valamint Magyari Gábor, a Hunor program válogatási és képzési vezetője. Az exkluzív adásban az asztronauta-jelöltek először beszélnek felkészítésükről és terveikről. A virtuális stúdiótérben pedig a kilövőrakétát, az űrkapszulát, a szkafandert és a Nemzetközi Űrállomást is közelről megnézhetik. Műsorvezető: Illés Péter.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!