2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Gazdaság

Gyurcsány két éve még hatósági árakat követelt

Két évvel ezelőtt még maga Gyurcsány Ferenc javasolta a kormánynak a hatósági árak bevezetését, ma már támadja a kezdeményezést.

Nagy István: Beavatkozunk az elszálló élelmiszerárak miatt

A járvány és az elszálló energiaárak miatt az élelmiszerek ára is jelentősen növekedett, ezért kellett közbe avatkozni - jelentette ki Nagy István agrárminiszter. 2022. január 17.

Varga: A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

Varga Mihály kiemelte: a kormány azon dolgozik, hogy megvédje a magyar családokat a világban zajló áremelkedési folyamatoktól. 2022. január 16.

Mégis van pénz a BKV-nál, megállapodtak a bérfejlesztésekről

A BKV dolgozók bérfejlesztése keretében átlagosan tizenöt százalékos mértékű alapbérfejlesztésről állapodtak meg. 2022. január 16.

A Fidesz-KDNP továbbra is kitart a benzin és a gázolaj árának mérséklése mellett

Horváth László emlékeztetett: a kabinet tavaly novemberben 480 forintban maximalizálta a benzin és a gázolaj árát, ezáltal határozott lépést tett az energiaárak, és az infláció növekedésével szemben. 2022. január 15.

Schanda Tamás: A benzinárstop a magyarok védelméről szól

Az államtitkár emlékeztetett: a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint a benzinár csökkentése "ostobaság" és az emberek inkább vegyenek kisebb autót. 2022. január 15.

Márciustól közvetlen légiközlekedés lesz Budapest és Kisinyov között

Szijjártó Péter fontos előrelépésnek nevezte a Magyarország és Moldávia közötti közvetlen légiközlekedési kapcsolat megteremtését. 2022. január 14.

Az árstop hatékony eszköz az infláció ellen

Élőben kapcsoltuk a Századvég Gazdaság-kutató üzletág-vezetőjét, Regös Gábort. 2022. január 14.

Varga Mihály: 30 milliárd forintos program indul a falusi kisvállalkozásoknak

A kormány 30 milliárd forintos keret-összeggel indítja el a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Programot. 2022. január 14.

Hét százalék is lehet a bővülés

A számok márpedig egyértelműen azt mutatják, hogy a munkanélküliségi adatok a legjobbak közé tartoznak az Európai Unióban, a keresetek pedig az elmúlt évtizedben jóval az inflációt meghaladó mértékben nőttek. 2022. január 14.

Hatékony eszköz lehet az infláció ellen az árstop

A kereskedelmi egységek nem tehetik meg, hogy az élelmiszerárstop alá tartozó termékeket nem forgalmazzák, a kormány előírja számukra a megfelelő mennyiség polcon tartását. 2022. január 14.

Akár hatmillió ember is jól járhat a kormány év eleji intézkedéseivel

Tállai András az elmúlt két évtized intézkedéseit felvázolva cáfolta a baloldal legtöbbet hangoztatott kritikáit, egyúttal beszélt a tavaszi választások tétjéről is. 2022. január 13.

A Gyurcsány–Bajnai-kormány emelte egekbe az élelmiszerek áfáját

Az utóbbi időszak legálságosabb ígéretével rukkolt elő tegnap a baloldal. 2022. január 13.

Tállai András: A baloldal programja ma is a megszorítás

A Magyar Nemzet csütörtöki számában megjelent interjúban azt mondta: az elmúlt tizenkét év alapján pontosan látható, merre menne tovább a mostani kormány, de az is kitalálható, a baloldal mit tenne kormányon. 2022. január 13.

Élelmiszerárstopot jelentett be Orbán Viktor

Hat élelmiszer árát az október 15-i szinten befagyasztotta a kormány - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök. A hat élelmiszer: kristálycukor, búzafinomliszt, napraforgó étolaj, sertéscomb, csirkemell, 2,8%-os tehéntej. Az árstop február elsején lép életbe. 2022. január 12.

A mai naptól kézbesítik az 5 százalékkal emelt nyugdíjat

Mától utalják és kézbesítik az első idei, öt százalékkal emelt nyugdíjat - erről számolt be a családokért felelős parlamenti államtitkár közösségi oldalán. 2022. január 12.

Jó hír a nyugdíjasoknak! Ekkor érkezik a januári nyugdíj - kiderült, mennyivel lesz több

A Metropol összeszedte a nap legfontosabb tudnivalóit, hogy mikor és hogyan érkezik a nyugdíj, és hogy milyen idővel indul a nap. 2022. január 12.

A magyarok 80 százaléka támogatja a 25 év alattiak adókedvezményét

Január 1-jétől a fiataloknak nem kell SZJÁ-t fizetniük, a bruttó átlagkereset szintjéig. 2022. január 11.

Albérletpiac 2022: a rekordok éve lesz

Fokozatosan erősödött a budapesti albérletpiac 2021-ben a márciusi mélypont után, de a pandémia miatt közel két éve bekövetkező visszaesést teljesen még nem sikerült kihevernie. 2022. január 11.

Világgazdaság: Rekordot döntöttek a kártyás vásárlások

Korábban szinte alig lépte át a 250 milliót a tranzakciók száma. 2022. január 11.

Megemelt összegű nyugdíjak érkeznek januárban

A 2022. január havi nyugdíjakat január 12-én, szerdán írják jóvá a bankszámlákon. 2022. január 10.

Több mint egymillióval nőtt a munkavállalók száma

A téma kapcsán Regős Gábort, a Századvég Gazdaságkutató üzletág-vezetőjét kapcsoltuk. 2022. január 10.

Tállai András: már a januári fizetés is több lehet

Az adókedvezmények összegével több lehet a januári fizetés is, mégis több mint százezren felejtenek el nyilatkozni róla. 2022. január 09.

Varga Mihály: a kormány folytatja az adócsökkentéseket

A kormány számításai szerint 2021-ben 6,4 százalékos volt a gazdaság bővülése. 2022. január 09.

Zsigó Róbert: A négy gyermeket nevelő édesanyák továbbra is mentesülnek az szja-fizetés alól

Ebben a világon egyedülálló kedvezményben a bevezetése óta majdnem 50 ezer édesanya részesült, 2021 szeptemberéig 36 milliárd forint összegben. 2022. január 08.

Varga Mihály: Idén januárban 1500 milliárd forinttal csökkentettük az adókat

A tárcavezető egy táblázatban - amelynek a Beszéljenek a számok! címet adta - a 2009-es adóügyi helyzetképet vetette össze a 2022-essel, bemutatva a 2010 óta végrehajtott adócsökkentéseket. 2022. január 08.

Többféle pluszpénz is érkezik idén a nyugdíjasoknak

Az utóbbi idők nyilatkozatai arra engednek következtetni, hogy a rezsicsökkentés mellett a 13. havi nyugdíj is veszélybe kerül, ha a baloldal nyer a tavaszi választásokon. 2022. január 07.

Tízhavi mélypontra lassította a brit gazdaság aktivitását az omikron

A felmérés kimutatta azt is, hogy a brit vállalati szektor változatlanul derűlátóan ítéli meg az idei kilátásokat. 2022. január 06.

10 éves csúcsra emelkedtek tavaly az élelmiszerárak

Tavaly átlagosan 28,1 százalékkal nőttek az élelmiszerárak globálisan, az ezek mozgását követő index 10 éves csúcsra emelkedett - áll az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) csütörtökön ismertetett jelentésében. 2022. január 06.

Legfrissebb hírek

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!