2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Informátor

Informátor: Gyanús ingatlanügyletek Tiszaújvárosban

A hírekben magáról Tiszaújvárosról nem sokat lehetett hallani az elmúlt időszakban, talán csak a tavalyi borsodi időközi választások kapcsán került néha elő a település neve. Az Informátor úgy tudja, a több mintegy 30 éves helyi balliberális uralom alatt több, akár jogszabálysértés gyanúját is felvető adás-vétel zajlott le a városban.

  • Informátor: Gyanús ingatlanügyletek Tiszaújvárosban

Adásunkból kiderül, hogy adott egymás mellett három telek, amelyek nagyjából hasonló nagyságúak és az egyik 100 millió, a másik 190 millió, a harmadik pedig közel 14 millió forintért cserélt gazdát.

A témával kapcsolatban kíváncsiak voltunk a város első emberének álláspontjára is. Szerencsét próbáltunk a városházán hátha kameránk elé áll. Fülöp György, Tiszaújváros polgármestere a balliberális polgármesterekkel többségével ellentétben, nem megfutamodott, hanem vállalta az interjút és készséggel állt az Informátor rendelkezésére.

 

A baloldali pártok képviselői folyamatosan támadják a kormányt

A tavaly november óta érvényben lévő korlátozó intézkedések ellenére is elérkezett a koronavírus-járvány újabb, valószínűleg a korábbiaknál is súlyosabb következményekkel járó hulláma. A baloldali pártok képviselői most, ahogy az várható volt az újabb szigorításokat megkésettnek és túl enyhének tartják és folyamatosan támadják a kormányt. Tiszta szerencse, hogy mindezt hónapok óta következetesen teszik.

Vagy mégsem. A baloldali szivárványkoalíció egy hónappal ezelőtt, még azt követelte, hogy a kormány lazítson a korlátozásokon és azonnal kezdje meg az ország újranyitását. A járványügyi szakemberek már, akkor figyelmeztettek mindenkit arra, hogy még korai lenne enyhítésekben gondolkodni, de mivel a közvélemény egyre nagyobb része számára volt népszerű a nyitás gondolata az ellenzéki politikusok versenyt futottak azért, hogy ki nyerje el az emberek szimpátiáját.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.
Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.
Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Lassan kiszárad a Rajna

Lassan kiszárad a Rajna

Akkora a szárazság a Rajnán, hogy a szállítóhajókat alig merik terhelni, nehogy zátonyra fussanak a folyón.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!