2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Informátor

Informátor: Az ellenzék az előválasztásra készül

Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Jakab Péter, Márky-Zay Péter. Nagyban dübörög a kampánygépezet, az ellenzék az előválasztásra készül, a DK a Momentum és Jobbik is bejelentette már miniszterelnök-jelöltjét. Egyelőre várakozó állásponton vagyunk, hiszen az MSZP- Párbeszéd még hallgat, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy a mindenre is alkalmas Karácsony Gergelyt napokon belül bemutatják. A show elsősorban most a miniszterelnök-jelöltekről szól, de azt se felejtsük el, hogy a január elején papíron is megvalósult nagy ellenzéki összefogás nem csak erről szól, hiszen mind a 106 körzetben előválasztással fogják eldönteni, hogy ki képviselje a baloldalt a '22-es országgyűlési választásokon. Tehát az országgyűlési képviselő-jelöltek is megmérettetik magukat. És ne legyenek illúzióink, ahogyan a Karácsony Gergely vezette fővárosban, úgy a teljes balliberális politikai holdudvarban is fel-felbukkanak már levitézlett politikusok és kétes hátterű, múltú emberek. Az Informátorban megnéztük, eddig kiket sikerült állítani. Ha megkapargatjuk a felszínt, sok érdekes névvel találkozhatunk.

  • Informátor: Az ellenzék az előválasztásra készül

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Az új tarifarendszerrel kapcsolatban a legfontosabb változás, hogy a mai naptól kezdve a 14 évesnél fiatalabb gyermekek számára a helyközi közösségi közlekedés díjmentes lett - hívta fel rá a figyelmet Hegyi Zsolt, MÁV vezérigazgató-helyettese péntek este a Napi aktuálisban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!