2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Informátor

Informátor: Baloldali politikusok a nyomozók célkeresztjében

A baloldalon a politikai élet mit sem változik. A korrupció a simli és az erőszak is a szürke hétköznapok velejárója volt, most is az és valószínűleg a jövőben is az lesz. Az Informátor folyamatban levő baloldali ügyeknek járt utána.

  • Informátor: Baloldali politikusok a nyomozók célkeresztjében

 

A korrupciót hírből sem ismerő MSZP-s polgármester

Gajda Péter Kispest szocialista polgármester az általunk bemutatott képi és hangfelvételek ellenére is nevetségesnek tartja, hogy akár tanúként is kihallgatnák a kábítószer és korrupciós ügyek kapcsán. A polgármester szerint ráadásul Kránitz Krisztián a kispesti vagyonkezelő igazgatója és Lackner Csaba, a botrány kirobbánásig MSZP-s kispesti önkormányzati képviselő lemondatásáról sem lehet addig érdemben beszélni, ameddig nem történik vádemelés feléjük.

Információink szerint a polgármesternek, azonban számítania kell majd a hatóságok érdeklődésére. Decemberben a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai tartottak vizsgálatot a 19. kerületi önkormányzatban és számtalan beruházás és ügy dokumentumait foglalták. Birtokunkba jutott dokumentumok alapján jelenleg a kispesti ügy miatt legalább 3 nyomozás van folyamatban kábítószer-birtoklás, hűtlen kezelés és vesztegetés, illetve költségvetési csalás miatt.

De, ugye a kerület baloldali vezetése szerint nincs itt semmi látnivaló.

A „Vadász”

Az Informátor úgy tudja, Bíró László ellen a Borsodi-Abaúj Zemplén megyei rendőrkapitányság folytat nyomozást személy elleni erőszakos, vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vádjával, ami akár 3 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, illetve a NAV nyomozóhatósága is vizsgálódik állami támogatás jogtalan felhasználása címen, amiért akár szintén 1,5 év börtönbüntetésre is ítélhetik.

A „Bányász”

Még tavaly októberben rendőrök szállták meg az erzsébetvárosi önkormányzat épületét. Az ORFK, akkor azt mondta, hogy lopás gyanúja miatt kellett a helyszínre kivonulniuk és eszközöket lefoglalniuk. Az ok nem más, volt, minthogy ezen a hangos és nagy számítógépen bányászta a kriptovalutát a Gyurcsány-párti Borka-Szász Tamás a szintén DK-s vezetésű VII. kerületi önkormányzat épületében, néhány méterre Niedermüller Péter polgármester szobájától. Ráadásul Borka-Szász a gyanú szerint lopta a számítógép működéséhez az áramot.

A magyar Jason Statham

Sikeres fogás az ukrán-magyar határon. 11ezer 500 doboz zárjegy nélküli cigaretta, aminek a forgalmi értéke több, mint 10 millió forint. Az autó, amiben a vámosok a dohányt találták Legény Zsolté, aki 2006 és 2014 között volt parlamenti képviselő, az ügy kirobbanásáig pedig az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetségének alelnökeként és a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnökeként dolgozott.

Kerestük a rendőrséget és az ügyészséget is, akiktől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy Legény Zsolt ellen Magyarországon nem folyik eljárás az ukrán hatóságok saját hatáskörben vizsgálják a korábbi szocialista politikus ügyét, így Legénynek ott kell majd várhatóan bíróság elé állnia.

Teljes adás:

Adásunk második felében arra hívtuk fel a figyelmet, hogy 

egyesek már sportot űznek a kereszténygyalázásból.

Vajon, miért sokasodtak meg a keresztényeket gyalázó megnyilvánulások hazánkban? Az utóbbi időben eléggé elburjánzott Magyarországon, hogy bizonyos balliberális politikusok továbbá különböző médiumok előszeretettel élnek a vallási szimbólumok meggyalázásának eszközével - ezzel a témával foglalkozott az Informátor második része.

Veres András, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elmondta,

tény, hogy a világban a legüldözöttebb vallás ma a kereszténység és úgy látjuk, ennek apró megnyilvánulásai Magyarországon is újra és újra megjelennek, nem csak most, de az utóbbi időben úgy tűnik, ebből egyesek sportot kezdenek el űzni és nagyon sokszor a politikai választások előtt, vagy környékén szoktak ezek felerősödni.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője szerint a keresztény világot provokatív céllal folyamatos támadások érik, elsősorban politikai célok miatt, a baloldal pedig sokszor asszisztál ehhez és kettős mércét alkalmaz.

Kapcsolódó anyag:

Bátonyterenyén is megroppant az ellenzéki összefogás

HírTV

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.
Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.
Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!