2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Műsorok

Bayer show

Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!

Célpont

A HírTV oknyomozó műsora! Minden vasárnap 20 órától. Műsorvezető: Gáll Csongor. 

Csörte - A nap vitája

A HírTV politikai vitaműsora, minden hétköznap 20 órától. A vitában résztvevők ugyanannyi időt kapnak érveik bemutatására, amikor az idő lejár, elnémul a mikrofonjuk. A vitát két elemző, újságíró figyeli, akik a műsor második részében mondják el a véleményüket.

Európai Híradó

A Hír TV európai uniós magazinműsora kitekintés Közép-Európára és az unió egészére. Interjúk és forgatott riportok, összeállítások.

Globál

Ügyekről, elvekről, döntésekről beszélgetünk szakértőkkel, politikusokkal, bennfentesekkel a Hír TV külpolitikai interjúműsorában.

Magánterület - Belépés csak engedéllyel

Magánterület című műsorunkban közkedvelt politikusok, színészek, sportolók és közéleti szereplők egy napjába leshetünk be testközelből. A műsor érdekessége, hogy kizárólag hölgyek szerepelnek benne. Vasárnaponként 19 órától.

Mozaik

A mindennapokat érintő témák, friss információk, érdekes beszélgetések. Mindez dinamikusan, információdúsan, szórakoztatóan. Hiszen a részletek az apróságokban rejlenek. Mozaik, minden hétköznap 9-től 10-ig várja Önöket Gyürky Enikő és Szani Roland!

Napi aktuális

Belpolitika, külpolitika, közélet, sport, kultúra – Napi aktuális. A HírTV napi hírháttér műsora továbbra is interjúkkal, elemzésekkel várja nézőit. Mi mindig ott leszünk, ahol történik valami, és tabuk nélkül beszélünk a lényegről.

Napról napra

A hét belpolitikai folyamatainak objektív bemutatása, az elhangzott vélemények ütköztetése.

Paláver

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 17 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Párbaj - a hét csörtéje

Újraindul heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Politikai hobbista

A műsorral az alkotók célja az, hogy a közéleti kérdéseket a hír merev műfajától picit eltérően emészthetőbb, közérthetőbb, könnyedebb formában közvetítsék a nézőknek több nézőpontból is megvilágítva. Minden vasárnap 20 óra 10 perctől. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt.

Radar

Riportműsorunk izgalmas témákkal és megközelítéssel próbál a hétköznapi embereknek segíteni olyan problémák feltárásával és megoldásával, amely a nagyközönséget érinti. A műsor házigazdái Budai Ivett és Eper Márton. Hétköznaponként 17.30-tól. 

Sajtóklub

Bayer, Bencsik, Gajdics, Néző és a szellemi wellness. Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal egy olyan műsorban, ami a jobboldali nyilvánosság számára szimbólum. 

Soroló

A Hír Televízió gazdabarát vidékmagazinja.

StartStop

StartStop címmel egy olyan, jövőbe mutató technológiákat bemutató közlekedési műsor érkezett a csatornára, amely eddig még nem volt látható Magyarországon, a házigazdája pedig Szujó Zoltán.

Svenk

A hetente szombatonként képernyőre kerülő műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Szombatonként 22 óra 30 perctől. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

Szélesvásznú történelem

Az egyedülálló sorozatban a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. Szombatonként 19 órától. 

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Szombat esténként kerül a képernyőre a Troll - A keménymag szájkosár nélkül, amely a politikai influenszerek kibeszélő műsora.

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Hétfőtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Zsuzsi asztala

„A vidék az új nagyváros” Zsuzsi, akit a képernyőről már jól ismerhetnek a nézők, most arra adta a fejét, hogy hazánkat bejárva feltérképezze a helyi mezőgazdasági vállalkozásokat és bemutassa az azokat működtető embereket – hogy milyen értékek is rejlenek vidéken, az új nagyvárosban! Facebook-oldal: facebook.com/zsuzsiasztala

Legfrissebb hírek

Radar: Nyugalomra int a MOL

Radar: Nyugalomra int a MOL

Bakos Piroska stábunknak elmondta, a MOL extra munkaerővel és munkaeszközökkel vág neki az augusztus huszadikai hétvégének.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!