2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Informátor

2020 nagy pillanatai az Informátorban

2020 legizgalmasabb belpolitikai pillanatai 2021 első Informátorában. Ezúttal M. Dobos Marianne kérdezte a műsor két szerkesztő-műsorvezetőit, Gáll Csongort és Heiter Dávidot.

  • 2020 nagy pillanatai az Informátorban

Az összellenzéki borsodi jelölt sietős távozása: Antiszemita megnyilvánulások, fenyegetőzés, gyanús cégügyletek, a munkavállalók béreinek visszatartása. A nyár végén az Informátor szerkesztőségét kereste fel néhány egykori munkavállaló, hiszen úgy tűnik, Bíró Lászlónak, a tisztességes munkáról és tisztességes bérekről más fogalmai vannak, mint elsőre gondolnánk. Emlékezetes pillanatoknak lehettünk szemtanúi, amikor az Informátor stábja akarta kérdezni a borsodi jelöltet, őt sajtósai gyűrűjében sietve távozóra fogta. Válaszokat nem kaptuk, csupán egy komikus jelenetet, ami valójában végtelenül szomorú.

Kispest, nagy mutyi: Egy régi ismerős 2020-ban is visszatért: Lackner Csaba, Kispest egykori szocialista képviselője, a kispesti korrupciós botrány egyik kulcsfigurája, aki az Informátor birtokába jutott felvételek tanúsága szerint éppen fehér port rendezett utcákba nagyon rutinosan. S, a képeken fel is ismerhető! Bár, a szocialisták mégis letagadták, illetve próbálták pofátlanul letagadni, hogy egykori bajtársuk látható és hallható a felvételeken.

Az év egyik nagy dobása volt, hogy az Informátornak sikerült rávennie a kispesti botrány egyik koronatanúját arra, hogy a kamerába elmondja az által ismert információkat és ő el is mesélte, hiszen ott volt, mindent látott, hallott.

A szocialista májkrém és löncshús: Politikai leszámolás Gödön, bosszút állt a polgármester. A Momentum Egerben is akcióba lépett. Mirkóczki Ádám polgármester szerint, a város a Momentum országos politikájának esett áldozatul. Mint mondta a konfliktus forrása az, hogy a pártok nem a településekkel foglalkoznak, hanem a 2022-es országgyűlési választásokra készülnek. Az egri firgatás egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Mirkóczi Ádám polgármester másodunokatestvérét, a szocialista Mirkóczi Zitát próbálta Heiter Dávid szóra bírni.

Donáth Anna elismerte az árulás tényét: Az ősszel az Informátor birtokába jutott exkluzív felvételeken a Momentum képviselője maga ismeri el, folyamatos kapcsolatban van Vera Jourovával, az Európai Bizottság alelnökével és tanácsokkal látja el, hogy milyen témák mentén támadhatják Magyarországot. Gáll Csongor szerkesztő szerint nem is az az érdekes, hogy Donáth úgy gondolja, ő ettől hazafi, vagy sem, hanem az a pikantéria, hogy az EP-képviselő a Tranzitviták egyik állomásán Varga Judit igazságügyi miniszternek hevesen tagadta, hogy ő soha nem egyeztet, ő nem szól bele abba, hogy Magyarországot mivel támadják. A felvétel bemutatása után „természetesen” Donáth az Informátort vádolta hazugsággal és „nem értette”, hogy mi a probléma.

A kérdések elől menekülő balliberálisok: Azt megszokhattuk, hogy a Párbeszéd nem válaszol a HírTV kérdéseire, mert a párt szerint nácikat mosdattunk a kitörés napi riportunkban, pedig az eseményekről korrekten tudósítottunk. Ezúttal Tordai Bencéről készült összeállítás. Nekünk nem válaszolt, de annak a pártnak a képviselője, amelyik kiállt az antiszemita és rasszista kijelentéseiről is ismert Bíró László mellett.

Teljes adás:

HírTV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!