2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Informátor

Informátor: Ilyen „úriemberek” bevonásában látja a megoldást Gyurcsány Ferenc

Levizelte Gyurcsány Ferenc házát, majd az orrát is kifújta az épületre az a férfi, aki tárgyalni érkezett a DK elnökéhez – mindezt pedig az Informátor kamerája is rögzítette.

  • Informátor: Ilyen „úriemberek” bevonásában látja a megoldást Gyurcsány Ferenc

A titokzatos „úriember” megérkezett Gyurcsány Ferenc házához, leparkolt a robogójával, könnyített magán, majd zakót húzott és becsöngetett a korábbi miniszterelnökhöz, miközben várakozott, újból könnyített magán, mégpedig sportembereket megszégyenítő módon a levegőbe fújta az orra tartalmát. S, hogy kiről is van szó?

Az Informátor megtudta, az illető Tóth Tamás, aki karrierje elején a K&H Bank és Lízingcégnél töltött be vezető szerepet, ahol kitanulta az autófinanszírozás rejtelmeit.

A pénzügyi cégnél pont ebben az időszakban robbant ki a Kulcsár Attila nevével elhíresült bróker botrány, amelyben végül mintegy 8 milliárdos vagyoni kár miatt ítélték el később a cég vezetőjét. Ebben az időben kellett máig tisztázatlan körülmények között távoznia Tóthnak is a cégtől. Tóth Tamás ezt követően befektetők bevonásával megalapította a Planet Lízing kft-t, ami első hallásra 2006-ban teljesen indokolatlan volt, hiszen akkoriban minden bank rendelkezett saját lízing céggel. Mivel 2008-ban a gazdasági válság nagy mértékben sújtotta az iparágat és 2010-ben a Fidesz került kormányzati pozícióba Tóthnak új lehetőségek után kellett nézni. A vállalkozónak ekkor irányult érdeklődése a sportélet felé és 2010 júniusától átvette a röplabda szövetség irányítását.

Tóth Tamásnak a röplabda kaland sem sikerült simára… A Magyar Röplabda Szövetség egy 2014-ben közzétett vizsgálata szerint: 2011-ben már 18 milliós mínusszal zárt, de 2012-ben a veszteség már 54 millióra ugrott, így a teljes adósság elérte a 83 millió forintot.

Köztudott, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal egyik, hanem legjobb információ forrásokkal rendelkező politikusa. Nagy valószínűséggel a DK elnöke Tóth Tamást jó kapcsolatai és értékes információi miatt tartja közel magához.

További részletek az Informátorban.

Oltásellenes megnyilvánulások Miskolcon – ezzel foglalkoztunk adásunk első felében

Miskolcról az elmúlt időszakban viszonylag sokat lehetett hallani, elsősorban néhány félresiklott járványügyi védekezés kapcsán. Ám ezeknél sokkal nagyobb port kavartak a balliberális oldalhoz köthető helyi politikusok megnyilvánulásai.

Orbán és csapata úgy döntött, hogy nekünk a kínai vakcina is jó. Borsod megyébe csak a kínai vakcina jut – ezt állította a közösségi oldalon Erdei Sándor, Miskolc baloldali önkormányzati képviselője, aki korábban Rokker Zsoltiként vált híressé vált azt írta, Borsod-Abaúj- Zemplén megyébe nem érkezik az unió által engedélyezett vakcina, csak az általa bevizsgálatlannak tartott kínai oltóanyag. A Rokker Zsoltiként ismert humorista jelenleg számos fontos pozíciót betölt a szivárványkoalíció által vezetett Miskolcon, például ő az Egészségügyi, Szociális és Környezetegészségügyi Bizottság alelnöke is.

A KDNP miskolci frakcióvezetője szerint Erdei Zsoltnak bocsánatot kellene kérnie az emberektől. Molnár Péter arról beszélt az Informátornak, hogy annak aki képviselőként az oltás ellen kampányol, nincsen helye a közéletben.

Természetesen Rokker Zsolti, vagyis Erdei Zsolt véleményére is kíváncsiak lettünk volna és ugyan azt ígérte, hogy ad nekünk majd interjút és vissza fog hívni, a későbbiekben már nem lehetett a képviselőt elérni. Hát ez is egyfajta eljárás, önmagért beszél.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!