2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Informátor

Informátor: Itt a bizonyíték, hogy Karikó Katalin nem volt ügynök

Kinek állhatott érdekében besározni napjaink talán leghíresebb magyarját? Tényleg, nem kutathatók az ügynökakták? Részletek az Informátorban.

Éppen, hogy átvette Szeged díszpolgári kitüntetését Karikó Katalin a kurucinfo.hu nyilvánosságra hozott egy idézetet, egy 4 év ezelőtt megjelent könyvből, amely a világhírű biokémikus beszervezési adatait tartalmazza. A magyar tudós a Messenger-alapú vakcinák kifejlesztése és kutatásaival, lett világhírű.

Most, mint kiderült, egy könyvben szereplő kutatás szerint, Karikót Lengyel Zsolt fedőnéven néven szervezték be, még 1978.10.31-én. A beszervező pedig nem más volt, mint Salgó László 3/2-es kémelhárítással foglalkozó hadnagy, aki 2002-2004 között Országos Rendőrfőkapitányként is dolgozott. Vagyis a baloldal egyik kiemelt rendőrségi embere egészen biztosan mindenről tudott.

A baloldali sajtó egyből neki látott a Nobel-díjra is esélyes magyar kutató életművének a lerombolásának, amire Karikó Katalin egy közleményben reagált. A kutató azt írta, hogy édesapja ’56-os múltjára hivatkozva fenyegették meg és félelemből írta alá a nyilatkozatot, de soha semmilyen írásos jelentést nem adott és senkinek sem ártott.

Érdemes feltenni a kérdést, hogy kinek és miért állhatott érdekében besározni a napjainkban élő, talán leghíresebb magyart, aki nemzetközi szinten is elismerésnek örvend. A baloldali pártok korábban szerették volna maguk mellé állítani a kutatót, hogy az segítse őket a keleti vakcinákkal szembeni kampányban, de Karikó erre nemet mondott. A biokémikus karaktergyilkossága egészen véletlenül pont azt követően kezdődött el, hogy találkozott Orbán Viktorral és kiállt az oltási kampány mellett. Nyilván, véletlen egybeesés.

Teljes adás:

Adásunk első felében a pedofilellenes törvénycsomag részleteit mutattuk be.

Május 25-én kedden benyújtotta a pedofilellenes törvény-csomagot a Fidesz-frakció. A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjának vezetője a HírTV Magyarország élőben című műsorában arról beszélt: meg kell védeni a gyermekeket, az elkövetőkre pedig szigorúbban kell lesújtani.

A témával az elmúlt hetekben az Informátor is rengeteget foglalkozott. Eddig az ellenzéki pártok nem nagyon kívánták kommentálni a javaslatcsomagot, most, hogy már az Országgyűlés elé került ismét tettünk egy kísérletet, hátha megismerhetjük a balliberális pártok álláspontját.

Részletek a legújabb Informátorban!

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!