2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Hajós felvonulással nyitották meg a turisztikai szezont a Dunakanyarban

A turisztikai szezon nyitányaként mintegy száz hajó vett részt a II. Dunakanyari hajós felvonuláson vasárnap Szob és Verőce között.

Jótékonysági játékvásárt rendez a Fiatal Családosok Klubja

A felajánlott használt készségfejlesztő gyermekjátékok és kiegészítők leginkább a 3 éves és annál fiatalabb gyermekeknek valók. 2022. május 22.

40 fok volt Spanyolországban

A tűzveszélyességi szint helyenként elérte az extrém magas szintet. 2022. május 22.

A vízen járók védőszentjét ünnepelték Mohácson

A Dunán leereszkedő mécsesekre, világító csónakokra, koszorúkra több ezren voltak kíváncsiak. 2022. május 22.

95 éve Charles Lindbergh leszállás nélkül átrepülte az Atlanti-óceánt

33 óra 29 perc alatt teljesítette egymotoros gépével az 5800 kilométeres utat. 2022. május 22.

Idén is keresik a legjobb balatoni strandokat

Még pár napig lehet jelentkezni a Balatoni Szövetség Kék Hullám Zászlajának elnyerésére. 2022. május 22.

Zöldövezet: Kiszáradt kutak

Az aszály a következő évtized egyik legnagyobb ökológiai veszélye lehet. Az Ökológiai Kutatóközpont szerint az egyre nagyobb szárazság miatt fel kell készülni a növény- és állatvilág ritkulására. A víz tartós hiánya súlyos problémákkal szembesíti az embert. 2022. május 22.

Kikötött a Nemzetközi Űrállomáson a Boeing kísérleti űrkapszulája

Az asztronauta nélküli űrhajó 24 órával korábban indult el Floridából. 2022. május 21.

Kipusztultak az élőlények a Sajó szlovákiai szakaszán

3 hónapja szennyezett víz ömlik a folyóba Alsósajó településen. A szennyezés a magyar szakaszra egyelőre nem terjedt át. 2022. május 20.

A menekültek megsegítése áll az idei Szeretethíd fókuszában

Idén közel 12 ezer önkéntes építi a Szeretethidat - erről számolt be a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója. 2022. május 20.

Elindult a Nemzetközi Űrállomásra a Boeing kísérleti űrkapszulája

Sikeresen indították el a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) a Boeing CST-100 Starliner űrkapszuláját helyi idő szerint csütörtök este a floridai Cape Canaveral-i űrközpontból. 2022. május 20.

A világ legdrágább autóját 52 milliárd forintért adták el

A Mercedes-Benz német autógyár 135 millió euróért (52 milliárd forint) árverezte a mindösze két példányban létező Mercedes-Benz 300 Uhlenhaut Coupé egyikét, így ez lett a világ legdrágább autója. 2022. május 20.

Vaddisznó rongált meg egy szépségszalont

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba, senki nem sérült meg, de az üzlet berendezése megrongálódott - közölte csütörtökön a lengyel média. 2022. május 19.

Remekeltek a zalaegerszegi diákok

Idén is sikerrel szerepeltek az ország legrangosabb középiskolai tanulmányi versenyén a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium tanulói. 2022. május 19.

Átadták a Balaton-díjat

tó körüli önkormányzatok szervezetének közgyűlésén zalai, somogyi és Veszprém megyei kiválóságot is kitüntettek. 2022. május 19.

Itt a strandszezon – nyit a Lupa

Május 20-tól újra csupán karnyújtásnyira lesz a mediterrán hangulat, nyit ugyanis Budapest tengerpartja, a Lupa, mely 2017 óta új minőséget hozott a hazai strandkultúrában. 2022. május 19.

I. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep a budapesti Szabadság téren

A legjobb hazai borászatok és pezsgő pincészetek várják az érdeklődőket Budapest szívében, a Szabadság téren az első alkalommal megrendezett, ingyenes Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztiválon június 2. és 6. között. 2022. május 19.

Az egész országban a kisüzemi sört ünneplik hétvégén

Országos, ingyenes rendezvény keretében sörkóstolókkal, főzdebemutatókkal és színes programokkal várják a magyar kisüzemi sörfőzdék május 21-én, szombaton az érdeklődőket. A már negyedik alkalommal megszervezett Nyitott Főzdék Napján 24 magyar sörfőzde lesz nyitva. 2022. május 19.

Apránként visszautalná a pénzt a japán férfi, aki tévedésből egy egész város covidsegélyét megkapta

Apránként visszafizetné a pénzt a japán férfi, akinek tévedésből egy város összes rászorulójának covidsegélyét átutalták. A férfi a pénzt rögtön elkaszinózta. 2022. május 18.

Hátrányos helyzetű gyerekeknek rendeztek gyereknapot Miskolcon

A Szent Lázár Lovagrend és az Omega Gyülekezet programján ugrálóvárral, csúszdával igyekeztek felhőtlenné tenni a nehéz sorsú gyerekek hétköznapjait. 2022. május 18.

Egy 113 éves venezuelai földműves a legöregebb férfi a világon

Egy venezuelai földműves, a 113. születésnapját május 27-én ünneplő Juan Vicente Pérez a legöregebb élő férfi a világon - jelentette be kedden Caracasban a Guinness Világrekordok. 2022. május 18.

Szeged napját köszöntik a hétvégén

Koncertekkel, zenés, táncos produkciókkal, az ország egyik legnagyobb kézműves seregszemléjével, nemzetiségi gálával, mazsorettversennyel köszöntik Szeged napját a hétvégén - tájékoztatták a szervezők az MTI-t. 2022. május 18.

Koncertkülönlegességek májustól a Margitszigeten

A budapesti nyárnak immár hosszú évtizedek óta kihagyhatatlan eleme a Margitszigeti Színház. 2022. május 17.

Így köszöntötte Orbán Viktort az unokája - videó

A beiktatási ceremónia után a kormányfőt unokája köszöntötte. Erről a pillanatról került fel most a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalára egy videó. 2022. május 17.

Sziget-kék néven tematikus park nyílik Debrecenben

Az Ötholdas Pagony játszótér helyén létrehozott, ingyenesen látogatható Sziget-kék tematikus park a régió egyik legizgalmasabb „játszóvárosa”. 2022. május 17.

Visszatér a magyar sörforradalmat elindító Főzdefeszt

A legutóbbi fesztivál óta szinte követhetetlen tempóban születtek az új sörfőzdék és az új sörfajták, sörmárkák. 2022. május 17.

Már 14 kanalasgém kapott jeladót a Kiskunsági Nemzeti Park területein

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság 2003 óta kíséri fokozott figyelemmel egyedi azonosítóval ellátott színes gyűrűk segítségével, hogy mi történik a kanalasgémekkel Magyarországon és a vonulási útvonalaikon. 2022. május 16.

Nyakunkon a strandszezon – 5 gyors otthoni szépségápolási trükk a puha és ragyogó bőrért

Sok bosszankodástól kímélhetjük meg magunkat, ha a megfelelő eszközökkel és praktikákkal kezdünk neki a bőrápolásnak. 2022. május 16.

Suhajda Szilárd sikeresen elérte a Lhoce 8516 méteres csúcsát

A sportoló mesterséges oxigén használata nélkül, saját felszerelésével, magashegyi teherhordók alkalmazása és egyéb, külső erőforrások és táborok használata nélkül mászott. 2022. május 16.

Legfrissebb hírek

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!