2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Informátor

Informátor: Petry Zsolt letakarítása és a baloldal által irigyelt nyugati szólásszabadság

A Petry Zsolt-ügy is bizonyítja, hogy a liberális propaganda által alkalmazott kettős mérce mostanra eljutott odáig, hogy nem ismer határokat - részletek az Informátorban.

  • Informátor: Petry Zsolt letakarítása és a baloldal által irigyelt nyugati szólásszabadság

Április 6-án robbant a hír, hogy a Hertha BSC futballklub kirúgta Petry Zsoltot a klub kapusedzőjét, miután a Magyar Nemzet hasábjain egy húsvéthétfőn megjelent interjúban az Európát érintő bevándorlás kapcsán határozottan konzervatív álláspontot fogalmazott meg.

A cikkben arról is beszélt, hogy bár nem ért egyet a válogatott kapusának szivárványcsaládok melletti kiállásával – reméli, nem éri hátrányos megkülönböztetés itthon Gulácsi Pétert a Család az család kampányban megfogalmazott, liberális véleménye miatt.

A labdarúgócsapat azzal indokolta a döntést, hogy a szakember homofób és bevándorlásellenes kijelentései nem egyeztethetők össze a klub szellemiségével.

A Nemzeti Sport főszerkesztője szerint aránytalan büntetésben részesítette a berlini futball klub Petry Zsoltot. Szöllősi György hangsúlyozta, hogy míg évtizedekig a nemzetközi labdarúgás kerülte a kényes politikai témákat, mostanra az egyre nagyobb liberális ideológiai nyomás hatására bizonyos ügyek mellett kiállni kifejezetten divatos lett.

A Magyar Nemzet főszerkesztője szomorúnak nevezte, hogy bárkit is elbocsáthatnak az állásából azért, mert kimondja őszinte véleményét, de hangsúlyozta, hogy a szerkesztőségnek esze ágában nem volt Petry Zsoltot kellemetlen helyzetbe hozni. Toót-Holló Tamás elmondta, hogy bár a kapusedző is megjegyezte, hogy módosítottak a cikken, a rágalmazó hírekkel ellentétben csak olyan szerkesztői módosítások történtek. amelyek teljesen megszokottak, de a publikált anyag tartalmán nem változtattak.

Teljes adás:

Facebook - már minden hatalom felett állva? - erről szólt az Informátor első része

Április 9-én az összes hazai politikus Facebook profilját egyik pillanatról a másikra szinte láthatatlanná tette a legnagyobb közösségi oldal. A baloldali pártok vezetői Gyurcsány Ferenctől kezdve, Fekete-Győr Andráson át Karácsony Gergelyig azonnal kapkodni kezdtek, hogy mentsék a menthetőt. A Facebook tájékoztatása szerint egy technikai hiba okozta a radikális változást, ugyanis hiba került az algoritmusba.

Horváth József biztonságpolitikai szakember szerint a világ kormányai az utolsó pillanatban vannak, amikor még nyomást tudnak gyakorolni a Facebookra és a nagyobb közösségi médiafelületekre. Hangsúlyozta, hamarosan a Szilícium-völgy tech cégeinek nagyobb hatalma lesz az emberek felett, mint a világ vezető országainak.

További részletek az Informátorban

 

 

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.
Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.
Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!