2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Adás

Híradó

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Vezércikk - Abba kell hagyni a háborús uszítást! + videó

Amikor az Európai Unió külpolitikájának irányítója Európára kiterjedt háborúról beszél, akkor kell még bárkinek is bizonygatni, hogy Brüsszelben olyan háborúpárti politikusok uralkodnak, akiket a béke érdekében le kell váltani júniusban? A kérdésről a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Belföld

Menczer Tamás: Magyar Péter látta, hogy át kell menni a baloldalra + videó

Magyar Péter látta, hogy a jobboldalon ott van Orbán Viktor és a Fidesz, tudta, hogy át kell menni a baloldalra, és át is ment - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.
Napi aktuális

Bús Balázs: Valószínűleg a most ismertnél tovább érnek az óbudai korrupciós botrány szálai + videó

Óbuda-Békásmegyer elmúlt évéről, jövőbeli terveiről és a III. kerületi korrupciós botrányról is beszélt pénteken a HírTV Napi aktuális című műsorában Bús Balázs, a Fidesz-KDNP helyi polgármesterjelöltje.
Belföld

HírTV exkluzív - íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd + videó

Az áprilisi CPAC Hungary egyik vendége volt a holland politikai kommentátor, Eva Vlaardingerbroek, akinek a felszólalását a YouTube gyűlöletbeszédre hivatkozva letörölte. Azonban a HírTV megszerezte a letiltott beszédet és itt feliratosan megtekinthető.
Napi aktuális

A DK-sok megküldték a Gyurcsány-féle lófejet Magyar Péternek + videó

A DK petíciót intézett Magyar Péterékhez, hogy senkit ne indítsanak rá baloldali polgármesterekre! Milyen is a Demokratikus Koalíció demokráciafelfogása? A HírTV stúdiójában Both Hunor, a Századvég senior elemzője és Sarkadi-Illyés Csaba, az Economix újságírója ütköztette véleményét. 
Sport

Győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában, így a szombati záró játéknapon dől el a feljutás.
Napi aktuális

Idén akár a kormány várakozása felett is nőhet az emelkedés + videó

Az idei évre 2,7 százalékos, jövőre pedig 3,7 százalékos gazdasági növekedésre lehet számítani. Erről Árokszállási Zoltán, az MBH Elemzési Centrum igazgatója beszélt a HírTV Napi aktuális című műsorában péntek este.
Napi aktuális

A Karácsony-érában három év alatt több, mint 80 ezer ember menekült el Budapestről + videó

Tarlós István regnálása alatt növekedett a főváros népessége, most úgy tűnik, megfordult a trend: Karácsony Gergely elmúlt öt éve alatt, mintha menekülnének az emberek Budapestről. A témában Szalai Piroska, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének a munkatársa volt a HírTV vendége. 
Napi aktuális

Magyar Péter ízléstelen felhívása felett nem lehet napirendre térni + videó

Anyák napjára szervezett tüntetést Magyar Péter Debrecenbe. Vajon az új „messiás” miért nem hagyja ünnepelni a családokat? A téma kapcsán Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke és Máthé Zsuzsa, a Szent István Intézet igazgatója volt a Napi aktuális vendége. 
Napi aktuális

Benedek Zsolt: Niedermüller Péter hatalmi pazarlást folytat az erzsébetvárosiak pénzén + videó

Bődületes botránynak nevezte Benedek Zsolt, a Fidesz-KDNP erzsébetvárosi polgármesterjelöltje, hogy sajtóhírek szerint, hogy a főváros VII. kerületének vezetője, Niedermüller Péter a saját veje, Horn Gábor üzleti köreit látta el 40 milliós megbízással.
Sport

Az MTK elleni négygólos sikerével nemzetközi kupainduló a Fehérvár

A Fehérvár FC a 10. perctől emberelőnyben játszva 4-0-ra legyőzte a vendég MTK Budapest együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának nyitómérkőzésén, ezzel biztossá vált, hogy a következő idényben nemzetközi kupainduló lesz.
Külföld

Őrizetbe vettek egy amerikai kongresszusi képviselőt korrupciós bűncselekmények vádjával

Az amerikai képviselőház demokrata párti tagját Texasból egyebek között bűnszövetségi tagsággal, vesztegetéssel és pénzmosással vádolják.
Külföld

Koránt égettek Malmőben

Egy férfi és egy nő pénteken elégette a muszlimok szent könyvének, a Koránnak egy példányát Svédország harmadik legnépesebb városában, Malmőben, a történtekről a sajtóban helyszíni videofelvételeket is közzétettek.
Belföld

Magyar Péterék azonnal levették a kezüket a migránspárti genderaktivistáról

Úgy tűnik, a Tisza Párt egy nap után kihátrált Lajos Béla mögül, pedig korábban hivatalosan is bejelentette, hogy a David Pressman amerikai nagykövettel rendszeres kapcsolatot tartó, a migránsok szabad beáramlása és a genderideológia mellett kampányoló aktivista lesz a párt polgármesterjelöltje a főváros VII. kerületében.
Színes

Tizennégy zalaegerszegi pár erősítette meg több évtizeddel ezelőtt tett házassági esküjét + videó

A város minden évben lehetőséget biztosít arra, hogy az ötvenedik, ötvenötödik, vagy a hatvanadik évfordulót jubilálók ismét hűséget fogadjanak.
Külföld

Már most irgalmatlan nagy az a tömeg, amely illegálisan érkezett Spanyolországba

Az év eleje óta összesen 19 887-en érkeztek Spanyolországba illegálisan, ez a szám majdnem a háromszorosa a múlt év ugyanezen időszakában mértnek - jelentette be a spanyol belügyminisztérium pénteken.
Színes

Elindultak a nógrádi vár állagmegóvási munkálatai + videó

A műemléket egy évvel ezelőtt zárta le a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő a falak állapota miatt, miután veszélyessé vált. Most biztonsági korlátokat építenek be a várba és megkezdődött a hosszú távú fejlesztés előkészítése is.
Belföld

Nápoly szintjére került a miskolci közbiztonság egy európai felmérés szerint + videó

A helyi Fidesz a választások után visszaállítaná a korábban jól működő seriff-rendszert és rendet tenne a borsodi vármegyeszékhelyen.
Külföld

Ülést tartott az Európai Ügyek Bizottsága az Országházban + videó

Szíjjártó Péter szerint a nemzetközi liberális mainstreammel szembenálló magyar szuverenista kormány sikerét 14 éve nem tudják feldolgozni az unió vezetői.
Külföld

Újabb akadályokba ütközött az illegális bevándorlás visszaszorítására indított kormányzati program + videó

Az Egyesült Királyságban még tart a csütörtöki önkormányzati választások szavazatainak számlálása, de az eddig beérkezett eredmények nem túl biztatóak a kormányzó Konzervatív Párt számára. Eközben az illegális bevándorlás visszaszorítására indított kormányzati program is újabb akadályokba ütközött. A részletekről Heckenast László számol be Londonból.
Kultúra

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.
Radar

Radar - Botrány a válogatottban + videó

Élő adásban nevezte bohócnak Galló Vilmos jégkorongozó a magyar válogatott szövetségi kapitányát. Vajon a csapaton belül kirobbant botrány mennyire viselte meg a fiúkat?
Radar

Radar – Az erő legyen velünk a magyar Star Wars napon is + videó

A kiállítás több mint kétszáz makettet, modellt és életnagyságú bábut mutat be. Az igazi fanatikusok pedig a Star Wars ikonikus helyszínein sefliket készíthetnek.

Legfrissebb híreink

Radar

Belföld

Deutsch Tamás: Magyar Péter megjegyzése a nők megalázásának különösen bunkó és szégyenteljes formája + videó

A gyalázkodásnak, és a gyalázkodóknak nincs helye sem a magyar, sem pedig az európai közéletben - jelentette ki Deutsch Tamás, miután Magyar Péter Dobrev Klára kinézetére tett megjegyzéseket.
Paláver

Paláver – Mitől őrültek meg Európa vezetői? + videó

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt.
Sport

„Fradi volt, Fradi lesz...” - alapításának 125. évfordulóját ünnepelte az FTC

Nagyszabású ünnepséggel emlékezett pénteken a Ferencvárosi Torna Club (FTC) arra, hogy 125 évvel ezelőtt ezen a napon alapították meg az ország legnépszerűbb sportegyesületét.
Belföld

8 milliárd forint támogatással indították el a tudományos kutatást segítő HU-rizont programot

Hankó Balázs célként jelölte meg, hogy egyre több olyan kutató legyen, aki a vállalati-piaci világból érkezik.
Külföld

Brit külügyminiszter: Nem hiszem, hogy helyénvaló lenne, ha NATO-katonák orosz katonákat ölnének

"Veszélyes eszkalációt jelentene, ha NATO-katonák jelennének meg Ukrajnában" - fogalmazott a brit külügyminiszter.
Belföld

Menczer Tamás: Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát + videó

A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: Több száz fórumot szerveznek, minden választókörzetben lesznek kampánygyűlések, ötvenezer aktivista segíti a munkájukat.
Kék hírek

Holttestet találtak a Pest vármegyei Aszódon + videó

A hölgy az autóban egyre rosszabbul volt és úgy döntöttek, hogy őt Aszódon - éppen arra tartottak - kirakják őt egy társasház mellett. Az idősebb H. Bélának a gyanúsítására, illetve feleségének a gyanúsítására is sor került.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!