2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:05

Radar

Radar – Első budapesti koncertjére készül a Pannon Cigányzenekar + videó

A zenekar 2006-ban alakult komoly misszióval és magas képzet művészekkel.

  • Radar – Első budapesti koncertjére készül a Pannon Cigányzenekar + videó

A zenekar nagy része korábban a Rajkó zenekarban kezdte. A Rajkó együttes még az 50-es években alakult, egyetlen és legfontosabb célkitűzésük volt, az ország különböző pontjain élő roma fiatalok számára lehetőséget teremtsenek a cigányzene hagyományainak ápolására, továbbfejlesztésére.

Nagyon neves, a világon mindenütt elismert művészekké váltak a legtöbben akik a Rajkóban tanultak. A cigány zenész közösség sokat köszönhet idősebbik Berki László áldozatos munkájának. Ő volt az Állami Népi együttes vezető prímása volt. A Pannon Cigány Zenekar az első budapesti koncertjüket is az Ő emlékének ajánlották. Hiszen elévülhetetlen érdemei vannak a magyar cigány kultúrában. 

A repertoárjuk széles, így a koncerten elhangzottak Brahms magyar táncai, Liszt rapszódiái, operanyitányok, Strauss népszerű darabjai, operett, magyar nóta, csárdás és cigány dalok is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar  – Gyere be a műtőbe! + videó

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!