2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Külföld

Ülést tartott az Európai Ügyek Bizottsága az Országházban + videó

A magyar külpolitika mindenkori célja a magyar nemzeti érdek érvényesítése - jelentette ki a külgazdasági- és külügyminiszter az Európai Ügyek Bizottságának ülésén pénteken. Szijjártó Péter elmondta: Magyarország nem keresi a konfliktusokat, de ha szükséges, vállalja. Ebben a helyzetben vagyunk most is - tette hozzá. Azt mondta: Brüsszel ugyanis nem tudja megemészteni, hogy a nemzeti, konzervatív oldal sikeresebb, ezért folyamatos támadásokkal sújtja azt.

  • Ülést tartott az Európai Ügyek Bizottsága az Országházban + videó

Az Európai Unió kudarcot vallott a válsághelyzetekben - Hangsúlyozta a külgazdasági- és külügyminiszter az Európai Ügyek Bizottságának pénteki délután tartott ülésén.

Szíjjártó Péter hozzátette: a nemzetközi liberális mainstreammel szembenálló magyar szuverenista kormány sikerét 14 éve nem tudják feldolgozni az unió vezetői.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!