2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Továbbra sem beszél a vejével kapcsolatos kínos kérdésekről Niedermüller Péter

Az erzsébetvárosi DK-s polgármester nem akart válaszolni a veje érdekeltségébe tartozó vállalkozással kötött önkormányzati szerződések kapcsán a Magyar Nemzet kérdéseire.

  • Továbbra sem beszél a vejével kapcsolatos kínos kérdésekről Niedermüller Péter

Hétfőn kérdésekkel fordultunk Erzsébetváros DK-s polgármesteréhez, Niedermüller Péterhez, hogy megtudjuk: miért vannak hiányosan feltöltve a kerület honlapjára a vejéhez kapcsolódó vállalkozással kötött önkormányzati szerződések. Arra is kíváncsiak voltunk: a kerületvezető nem tartja-e problémásnak, hogy közvetlenül a vejének, Horn Gábornak a cégével, a Republikon Intézettel kötött szerződést az általa vezetett kerület. Válaszokat azonban nem kaptunk.

Mint azt korábban megírtuk: hétfőn indult el egy rejtélyes Facebook-oldal Budapesti Prókátor néven, amelyen egy állítása szerint erzsébetvárosi ügyvéd hívta fel a figyelmet egy korrupciógyanús összefonódásra.

„Szerintetek rendben van az, hogy a polgármester vejéhez, Horn Gáborhoz ezer szállal kötődő Weber und Mill Kft. több mint negyvenmillió forint értékben kapott megbízásokat a Niedermüller Péter vezetése alatt az Erzsébetvárosi Önkormányzattól? És tudjátok, mire kapta a milliókat a ti pénzetekből a polgármester vejének baráti köre? »Stratégia és személyes profil kialakítására.« Niedermüller Péter tehát a saját személyes profilja, imázsa kialakítására költött az erzsébetvárosiak adóforintjait. Felháborító, nem? Mégis mi szüksége volt a VII. kerület lakóinak ezekre a »szolgáltatásokra«?” – tette fel a költői kérdést az állítólagos ügyvéd.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!