2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Magyar retró 2. - A magyar vidék a Kádár-korszakban 11:00

Belföld

Újabb fejleményről számolt be Budai Gyula a hídpénzbotránnyal kapcsolatban

Budai Gyula országgyűlési képviselő a közösségi oldalán tudatta, hogy levelet kapott a Fővárosi Főügyészségtől, melyből kiderült, a NAV nyomoz a Lánchíd-felújítás során eltűnt 1,5 milliárd forint után vesztegetés bűntette miatt - írja a Mandiner.

  • Újabb fejleményről számolt be Budai Gyula a hídpénzbotránnyal kapcsolatban

A Főügyészség a nyomozás lefolytatására a NAV Bűnügyi Főigazgatóság Központi Nyomozó Főosztályát jelölte ki - teszik hozzá.

Ahogy arról a lap korábban beszámolt ugyancsak Budai Gyula feljelentése alapján, hivatali vesztegetés gyanújával rendelte el a hídpénzbotránnyal összefüggésben a rendőrség a nyomozást.

Emlékezetes, a fideszes politikus azután fordult a Nemzeti Nyomozó Irodához (NNI), hogy 

levelet kapott egy hídpénzbotrányra rálátó forrástól.

 A levélben az szerepelt, hogy a költségvetési csalással gyanúsított, számlagyáras exügyvéd, Vig Mór a Mammut bevásárlóközpontnál található biztonsági cég irodájába járt „elszámolni” a Lánchíd-beruházásból kiszivattyúzott, majd készpénz formájában felvett összeggel. Vig a levélíró szerint erről kizárólag a vállalkozás vezetőjével tárgyalt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!