2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Paláver

Paláver: Baloldali fordulat Berlinben

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Jurák Kata.

Paláver: Európa jövője a gyerekekben van

Műsorvezető: Stefka István. Témáink: Európa jövője a gyerekekben van; Az ellenzék szembe köpi saját ígéreteit; Havi nyugdíj. 2021. szeptember 24.

Paláver: A Fidesz mellett állnak a fiatalok is!

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Jurák Kata. 2021. szeptember 23.

Paláver: Szijjártó vs. CNN

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2021. szeptember 22.

Paláver: Tiszteletbeli székely avatás Oklándon

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Stefka István. 2021. szeptember 21.

Paláver: Összeomlott az előválasztás

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 2021. szeptember 20.

Paláver: Mindenre képes a baloldal!

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Dezse Balázs! 2021. szeptember 17.

Paláver: Az Isten óvja meg a magyarokat attól, hogy Gyurcsány visszakerüljön!

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2021. szeptember 16.

Paláver: Négyből három választó nemet mond Gyurcsányra

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2021. szeptember 15.

Paláver: 100 éves a brit-magyar diplomácia

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Stefka István. 2021. szeptember 14.

Paláver: Az aljasság csimborasszója, amit a BBC mondott a pápalátogatásról

Paláver. A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 2021. szeptember 13.

Legfrissebb hírek

Elindul a Zöld Otthon Program

Egy hét múlva indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja az új, energiatakarékos ingatlant vásárló családok számára.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!