2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:10

Belföld

Orbán Viktor villámlátogatást tett Jándon + videó

Jándon jól tudják: a békét nem elég akarni, a békéért tenni kell! – írta Facebook-posztjában a miniszterelnök.

  • Orbán Viktor villámlátogatást tett Jándon + videó

Jánd Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében található, népessége 2015-ben mindössze 778 fő volt. Orbán Viktor fehérgyarmati látogatása előtt tért be a faluba, ahol találkozott a polgármesterrel, elbeszélgetett a helyiekkel, megivott egy kávét, illetve ajándékba adott egy zsáknyi labdát, amit a gyerekeknek hozott.

Jánd határánál egy jól látható piros-fehér-zöld táblán a „no migration, no gender, no war” feliratot olvashatja az, aki arra téved. A tábla hátulján az „otthont, hitet, békét” felirat látható. 

„A migráció ugyanaz, mint az otthon. Azért nem akarunk migránsokat, mert meg akarjuk tartani az otthonunkat” – mondta Orbán Viktor a helyi lakóknak, majd azzal folytatta, hogy „az apa az férfi, az anya meg nő, az azt jelenti, hogy úgy, ahogy a Jóisten teremtette. Tehát, amikor azt mondja valaki, hogy hit, az azt jelenti, hogy no gender. A végén meg azt mondjuk, hogy no war, az meg azt jelenti, hogy béke.” 

„Min vitatkoznak ezek a derék jándiak, mikor ez a kettő pont ugyanazt jelenti” – zárta a miniszerelnök. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péterék sorkatonaságot akarnak

Magyar Péterék sorkatonaságot akarnak

Súlyos mondatok olvashatók a Magyar Péterhez tartozó Discord-csoport Sorkatonaság bevezetése című chatszobájában. A Magyar iránti szimpátiájáról ismert Szeretlek Magyarország portál úgy mutatta be ezt április 6-án, hogy „Magyar Péter aktivistáinak fő kommunikációs felülete”.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!