2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar – A szűrővizsgálatokkal megelőzhető az előzmények nélküli rosszullét + videó

A DEAC válogatott röplabdázójának egy edzésen leállt a légzése és keringése, így csapattársa, az orvosként dolgozó Árvai Péter megkezdte az újraélesztést. A pontos és gyors beavatkozás pedig megmentette a kétszeres magyar bajnok életét. Radar  – A szűrővizsgálatokkal megelőzhető az előzmények nélküli rosszullét + videó
Radar – Így áll most az öt évvel ezelőtt tűzvészben rombadőlt Notre Dame + videó

Radar – Így áll most az öt évvel ezelőtt tűzvészben rombadőlt Notre Dame + videó

A Radar felidézi, hogy akkor azonnal több száz tűzoltó érkezett a Notre Damehoz és próbálták megfékezni a lángokat. Rengetegen voltak, akik eközben imákat énekeltek ezzel próbáltak reményt csempészni a kilátástalan helyzetbe. 2024. április 16.
Radar – Sporttal, mozgással küzdő gyerekek, felnőttek a daganatos betegségek ellen + videó

Radar – Sporttal, mozgással küzdő gyerekek, felnőttek a daganatos betegségek ellen + videó

A kiskőrösi esemény a bajnokok versenye névre hallgat. Mert hogy mindenki bajnok itt, az nem kérdés . Az egyik legfontosabb dolgot, az egészségüket védték meg a daganatos betegséggel szemben. 2024. április 16.
Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Radar – Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula + videó

Ma ünnepli 90. születésnapját Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színész, a Nemzeti Színház művésze. Rengeteg mozifilmben, tévéfilmben, kabaréjelenetben és több száz színházi szerepben láthatta a közönség az elmúlt évtizedekben. Túlzás nélkül lehet mondani, hogy az egész ország ismeri és szereti. A Radar is elment a Nemzeti Színházba, hogy boldog születésnapot kívánjon Bodrogi Gyulának, aki éppen egy próbáról érkezett - egy új előadással készül a premierre. 2024. április 15.
Radar – Hatékonyabbá válhat a daganatos és cukorbetegek kezelése + videó

Radar – Hatékonyabbá válhat a daganatos és cukorbetegek kezelése + videó

Daganatos és cukorbetegek számára jelenthet előrelépést egy új tudományág, az onkodiabetológia születése. Bánhegyi Róbert több mint két évtizedes kutatómunkája milliók életén segíthet. Mint kiderült, a cukorbetegség kezelésére használt gyógyszereknek például rákellenes hatása is lehet. A jövőben újfajta megközelítéssel vizsgálhatják és kezelhetik majd a pácienseket. 2024. április 15.
Radar – Rács mögött a drogbanda + videó

Radar – Rács mögött a drogbanda + videó

Drogterjesztő hálózatot számolt fel közös akcióban A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A banda tagjai a kristály nevű pszichoaktív kábítószert árulták, amiből rengeteg pénzt kerestek, amelyet feléltek és aranyékszerbe fektettek. Az új pszichoaktív anyagok elterjedését segíti, hogy olcsók és könnyen hozzáférhetőek. 2024. április 15.
Radar - Jövőnk emlékei + videó

Radar - Jövőnk emlékei + videó

A jazz-rock élő legendája, Leslei Mandoki ismét összeült stúdiójában a világ legjobb zenészeivel és olyat alkottak, amely minden eddigin túlmutat. 2024. április 12.
Radar - Ígéretesnek tűnt, de mégsem találták meg a rák ellenszerét + videó

Radar - Ígéretesnek tűnt, de mégsem találták meg a rák ellenszerét + videó

Döbbenetesen hatékonynak bizonyult a Zika-vírusos kezelés, a szenzációs felfedés azonban csak az egereknél működőképes - erről a Semmelweis Egyetem professzora beszélt műsorunknak. 2024. április 12.
Radar – Dopping-gyanú miatt kérdésessé vált egy magyar párbajtőröző olimpiai szereplése + videó

Radar – Dopping-gyanú miatt kérdésessé vált egy magyar párbajtőröző olimpiai szereplése + videó

A történet érdekessége, hogy jelen esetben a "doppingolás" aligha jelenti azt, amit a mindennapokban értünk alatta. 2024. április 11.
Radar – Kell-e terrorizmus miatt aggódni a párizsi olimpián? + videó

Radar – Kell-e terrorizmus miatt aggódni a párizsi olimpián? + videó

A szervezők hosszú ideje készülnek az olimpiára és a biztonság tekintetében nagyon komoly kockázatelemzést is végeznek. Európa-szerte nő az aggodalom, ugyanis több fenyegetés is érkezett az Iszlám Állam részéről mely különböző sporteseményeket érintett. 2024. április 11.

Radar – Együtt a rák ellen + videó

1993. óta április 10-e hazánkban a nemzeti rákellenes nap, amellyel a Magyar Rákellenes Liga a daganatos betegségekre, azok megelőzésére, korai felismerésére, illetve az aktív közreműködés fontosságára kívánja felhívni a figyelmet. 2024. április 10.

Radar – Akadémiai székfoglaló előadást tartott Karikó Katalin + videó

Az Akadémia szabályai szerint minden rendes és levelező tag köteles a megválasztása utáni egy éven belül székfoglalót tartani, de a külső és a tiszteleti tagok is megtarthatják a munkásságukat összefoglaló előadásukat. 2024. április 10.

Radar – Szellemgyár a Mecsekben + videó

Az Urbexes kalandok amilyen izgalmasok, annyira hátborzongatóak. Illés Peti kollégánk most az ország déli pontjára utazott. A Pécstől északra található István-akna a mecseki bányászat egyik kulcsfontosságú helye volt, mára azonban az enyészeté az objektum. 2024. április 09.

Radar – Nemzeti rákellenes nap + videó

Április 10-e a nemzeti rákellenes nap, amelyet minden évben egy koszorúzás előz meg az Onkológiai Intézetben. Ezt a napot a Magyar Rákellenes Liga hozta létre azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a daganatos betegségekre, illetve azok megelőzésére és a szűrések fontosságára. 2024. április 09.

Radar - Újabb országban legalizáltak drogot + videó

Németországban több mint négy és fél millió ember fogyaszt marihuánát. Ők eddig csak titokban szívhatták a vicces cigit, április elsejétől viszont akár termeszthetik is a növényt. 2024. április 08.

Radar - Mi lesz a rollerekkel? Gyökeresen megváltozhat a KRESZ + videó

Az Építési és Közlekedési Minisztérium széles körű szakmai, tudományos és társadalmi egyeztetéssel kezdte el a közlekedési szabályok megújítását. 2024. április 08.

Radar - Exkluzív interjú a parancsnokkal + videó

A Készenléti Rendőrség parancsnoka szerint a 10 ezer főből álló Készenléti Rendőrség nagyon komplex, hiszen a tűzszerészektől a lovasrendőrökön át a drón-flottáig minden megtalálható a hatalmas szervezeti egységben. 2024. április 08.

Radar – Egyre többet böngészünk és egyre több filmet, sorozatot nézünk az interneten keresztül + videó

Az életünk rész az internet, így frusztráló tud lenni ha lassú vagy éppen megszakad a kapcsolat. 2024. április 05.

Radar – Hatalmas áttörés az Alzheimer diagnosztikában + videó

A korai felismerés az életminőséget jelentősen is képes javítani, és nem utolsósorban az egészségügyi ellátó rendszer terheit is csökkenti. 2024. április 05.

Radar – Az energiaital fogyasztás az elmúlt években a fiatal generáció kórképévé vált + videó

Egyre több szakember emelte már fel a hangját az energiaital készítmények káros hatásaival szemben. 2024. április 05.

Radar – Szoknyában a Mount Everesten + videó

Nem sok ember gondol bele abba, hogy milyen érzés lehet hegyet mászni, főleg nem olyat, ami annyi ember életét követelte. Az évek óta hegyet mászó, bolíviai choliták, azaz a bennszülött nők, álma most az, hogy szoknyában hódítsák meg a Mount Everest csúcsát. 2024. április 04.

Radar – 75 éves a NATO + videó

1949. április 4-én írták alá a washingtoni szerződést, ezzel pedig megalakult a NATO, vagyis az Észak-atlanti Szerződés Szervezete. 2024. április 04.

Radar – Horror árak Párizsban az olimpia idején + videó

Míg áprilisban átlagosan 90 eurót kérnek el éjszakánként Párizsban, nyár közepére az ár már 330 euróra is emelkedhet akár. 2024. április 03.

Radar – Exkluzív Barbie-ruha kollekció egy magyar tervezőtől + videó

Inspiráló magyar hölgyek társaságában ünnepelték nemrég a Barbie 65. évfordulóját Budapesten, egy hazai divattervező különleges ruhakollekciójával. 2024. április 03.

Radar – A mérgező otthoni közeg nem csak a bántalmazottat traumatizálhatja+ videó

Statisztikák szerint Magyarországon minden ötödik nőt ért már kapcsolaton belüli bántalmazás, hangzott el a műsorban. 2024. április 03.

Radar - A 178. hajózási szezon a Balatonon + videó

Két új komppal és két új katamaránnal indult el a 178. hajózási szezon a Balatonon. 2024. április 02.

Radar - Lázár Vilmos újabb rangos kitüntetést kapott + videó

Lázár Vilmos a magyar érdemrend parancsnoki keresztje polgári tagozat kitüntetést kapott. 2024. április 02.

Radar - Autizmus világnapja: kékbe borul a világ + videó

Az autizmus Magyarországon minden 15. családot érinti, az első tünetek és a diagnózis között átlagosan 3 év telik el. 2024. április 02.

Radar – A tojáskészítés királynője locsolkodni hívta a HírTV nézőit + videó

Egyik kedvenc jelképe, a páva fogadta a stábot az udvaron. A tojásfestő számára ez a motívum nagyon kifejező. 2024. április 01.

Legfrissebb hírek

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!