2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

HírTV exkluzív - íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd + videó

Az áprilisi CPAC Hungary egyik vendége volt a holland politikai kommentátor, Eva Vlaardingerbroek, akinek a felszólalását a YouTube gyűlöletbeszédre hivatkozva letörölte. Azonban a HírTV megszerezte a letiltott beszédet és itt feliratosan megtekinthető.

  • HírTV exkluzív - íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd + videó

(A feliratért kattintson a cc-re)

Az Alapjogokért Központ által szerveztett nagyszabású konzervatív dzsemborin Eva Vlaardingerbroek egybek között arra hívta fel a figyelmet, hogy Nyugat-Európa nagyvárosaiban mindennapossá vált a nyers erőszak.

Felidézte, a közelmúltban az elmúlt egy hét folyamán Stockholmban három idős nőt, Londonban pedig alig két nap alatt négy embert késeltek meg; Franciaországban pedig felgyújtottak egy templomot.

Véleménye szerint ez annak köszönhető, hogy a tömeges bevándorlás és a közbiztonság romlása közötti összefüggésről nem lehet nyíltan beszélni, hiszen a korrupt nyugat-európai politikai elit a helyi lakosság megkérdezése nélkül hívta be az említett bűncselekményeket elkövető, idegen kultúrájú bevándorlókat. Ezért kijelentette, hogy a nyugati lakosságcsere e formáját meg kell állítani, a mögötte álló brüsszeli uniós vezetést pedig le kell váltani a júniusi választásokon.

A videó megtekinthető a HírTV videa klubjában is, IDE kattintva.

Kapcsolódó:

A YouTube törölte a neves influenszer CPAC-es beszédét + videó

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!