2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Radar

Radar - Drogfogás a reptéren + videó

20 kiló drog lapult a Madridban feladott csomagban. A Nemzeti Adó-és Vámhivatal ellenőrzés közben bukkant a marihuánára. Azonnal értesítették a rendőrséget. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda akcióba lendült, és a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály munkatársai meg is találták a címzettet, egy 26 éves budapesti férfit, akinél további két bőröndnyi marihuánát találtak.

  • Radar - Drogfogás a reptéren + videó

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szinte hetente üt rajta kábítószer-kereskedőkön. Most a Nemzeti Adó-és Vámhivatal segítségével sikerült elkapni B. Gábort.

A Radar is beszámolt arról, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren komolyan veszi az ellenőrzéseket a NAV. Az utasok között kábítószer kereső kutyákkal, a levélküldemények között röntgennel vizsgálják a gyanús csomagokat.

Ottjártunkkor kameránk előtt találtak drogot.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Radar – Így készülnek sportolóink a párizsi olimpiára + videó

Folyatjuk IRÁNY PÁRIZS! című rovatunkat, amelyben a párizsi olimpiára készülő magyar sportolókat igyekszünk bemutatni. Pici sérüléssel bajlódik, de ez sem zavarja abban, hogy Párizsból is aranyéremmel jöjjön haza. Szilágyi Áronnal a korábbi és leendő sikerekről is beszélgetett Rizmayer Mihály.
Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

A lengyel, a német és a magyar célkörözési egységek egyszerre csaptak le unokázós csalókra. A hazánkban tartózkodó lengyel szökevényt Budapesten fogták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!