2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 12:30

Radar

Radar – Az erő legyen velünk a magyar Star Wars napon is + videó

Május 4-e különleges nap a Star Wars-rajongók számára. Magának a dátumnak ugyan nincs szerepe a filmekben, a május 4-e angolul kiejtve összecseng a Jedik üdvözlésével, ami magyarul „Az erő legyen veled”.

  • Radar – Az erő legyen velünk a magyar Star Wars napon is + videó

Erdei Zsuzsanna, kommunikációs munkatárs, Travelling Galaxy: "A May, mint május, és a The Force The Force-ra átvariálva a negyedik számot jelenti angolul, és innen indult el a fanok által, hogy elkezdték ünnepelni a május 4-ét, mint Star Warsnak, Star Wars maratonokat tartanak, beöltöznek, felvonulásokat tartanak, és egyszerűen így alakult ki a Star Wars közösségen belül, hogy egy Star Wars-napot tartsanak így negyedikén. Egy küldetéssel várjuk a látogatóinkat, aminek egyébként az érdekessége, hogy Stohl András narrálja, mint Luke Skywalker magyar hangja."

A kiállítás több mint kétszáz makettet, modellt és életnagyságú bábut mutat be. Az igazi fanatikusok pedig a Star Wars ikonikus helyszínein sefliket készíthetnek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar  – Gyere be a műtőbe! + videó

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!