2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

A Ruszwurm Kft. szerint folyamatosan fizetik az I. kerületi önkormányzatnak a használati díjat + videó

Nem tudják, mi alapján kell befizetniük 300 millió forintot - ezt mondta a Ruszwurm Kft. ügyvezetője Híradónknak.

  • A Ruszwurm Kft. szerint folyamatosan fizetik az I. kerületi önkormányzatnak a használati díjat + videó

A Korona kávéházat és a Ruszwurm cukrászdát májusban kellene átadni a végrehajtóknak. az I. kerület párbeszédes polgármestere szerint több száz millió forinttal tartoznak az önkormányzatnak.

A cég ügyvezetője ezzel szemben azt állítja, hogy ők folyamatosan fizetik a használati díjat, ezért nem értik miért kellene több száz millió forintot befizetniük. Azt pedig nem tudják, hogy a 300 millió forint mi alapján lett kiszámolva. Hozzátette, ráadásul nem bérleti, hanem használati díjról van szó, mert a cég nem bérelte az önkormányzattól a cukrászdákat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!