2020. január 29.,
szerda, Adél napja

Címlap

Címlap

Szakértők elemzik azokat a híreket, amelyek az újságok, internetes hírportálok címlapjára kerültek fel. Műsorvezető: Kis Kornélia.

Adás: hétfő 22.35.

Címlap: A liberalizmus által lenézett kereszténység

2020.01.27.

Kunfalvi Nóra újságíró, Fodor-Horváth Zsófia a 888.hu újságírója és Párkányi Eszter az Alapjogokért Központ elemzője voltak Címlap című műsorunk vendégei.

Címlap: Ott kell választ adni, ahol sérelem történt

2020.01.21.

A HírTV nézőinek döntő többsége is egyetért Orbán Viktorral, és nem támogatják a Soros-szervezetek kezdeményezésére megítélt milliókat.

Címlap: Úgy kell gondolkozni, hogy minél több gyermek születik, annál jobb

Jobbágyi Zsófia, Párkányi Eszter és Kunfalvi Nóra voltak M.Dobos Marianne vendégei Hír TV Címlap című műsorában.

Címlap: Gyurcsány Ferenc már 2022-re gondol

2020.01.06.

Kunfalvi Nóra újságíró, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kroó Zita az Origo.hu újságírója voltak M. Dobos Marianne vendégei.

Címlap: Nők a politikában

Egyre több nő vállal politikai tisztséget a Fideszben, amelyet folyamatosan támad az ellenzék. Hölgy politikusok voltak ezúttal a Címlap vendégei, akik saját tapasztalataikról is beszéltek.

Címlap: Egy ilyen után még a kontinensről is el kéne tűnni

2019.12.23.

Nagyító alatt a Gréczy-botrány.

Címlap: Tudatos gyermektelenség

Kunfalvi Nóra újságíró, Párkányi Eszter az Alapjogokért Központ elemzője és Fodor-Horváth Zsófia a 888.hu újságírója voltak M. Dobos Marianne vendégei.

Címlap: Nem hátrált meg a Fidesz

2019.12.10.

Olyan információkkal hergelte az embereket az ellenzék a kulturális törvénymódosítással kapcsolatban, amelyek nem bizonyultak valósnak. Ezt most úgy kommunikálták le, hogy visszavonulót fújt a kormány.

Címlap: Nők vezető pozíciókban

2019.12.02.

Az ellenzék megkérdőjelezi azoknak a hölgyeknek a kvalitásait, akik előtérbe kerülnek a jobboldalon.

Címlap: Felvilágosítás vagy gender propaganda?

2019.11.25.

Egy ellenzéki javaslat szerint a szexuális nevelést a Nemzeti Alaptanterv részévé kellene tenni. De mi legyen a tartalma? Elrettentő példa, hogy Angliában már hat éveseknek beszélnek a transzneműek átalakító műtéteiről.

Címlap: Bármit csinált volna Várhelyi Olivér, az nem lett volna jó

2019.11.18.

Gyurcsányéktól azt szoktuk meg, hogy soha nem képviselik a magyar érdeket. Dobrev Klára pedig gyakorlatilag Gyurcsány Ferenc, szoknyában – hangzott el a Hír TV műsorában.

Címlap: Liberális vagy konzervatív gyermeknevelés?

2019.11.11.

Bizonyos korlátokra szükség van a gyermekek nevelésében, de mitől liberális vagy konzervatív felfogásúak a szülők? – erre a kérdésre is keresték a választ a Címlap eheti műsorában.