2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Címlap

Címlap: A liberalizmus által lenézett kereszténység

Kunfalvi Nóra újságíró, Fodor-Horváth Zsófia a 888.hu újságírója és Párkányi Eszter az Alapjogokért Központ elemzője voltak Címlap című műsorunk vendégei. Címlap: A liberalizmus által lenézett kereszténység
Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. július 01.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 24.
Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.
Címlap: Micsoda család? - mesekönyv készült a szivárványcsaládok életéről

Címlap: Micsoda család? - mesekönyv készült a szivárványcsaládok életéről

A Címlap vendégei Rusz Edit szexuálpszichológus, Vásári Mónika színművész és Máthé Zsuzsa újságíró voltak. 2021. június 03.
Címlap: Ez már több a soknál, az UNICEF pornót javasol a gyermekeknek

Címlap: Ez már több a soknál, az UNICEF pornót javasol a gyermekeknek

Az UNICEF szerint a gyerekeknek emberi joguk, hogy pornográf tartalmakat nézegessenek – egyebek között ezt a témát beszélte ki M. Dobos Marianne meghívott vendégeivel. 2021. május 27.
Címlap: Teljesen abszurd felvetés a csecsemőkori felsőbbrendűség

Címlap: Teljesen abszurd felvetés a csecsemőkori felsőbbrendűség

A Címlap vendégei Máthé Zsuzsa újságíró, Pécsi Rita neveléskutató és Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója voltak. 2021. május 13.
Címlap: Az átpolitizálás már a mesékkel kezdődik?

Címlap: Az átpolitizálás már a mesékkel kezdődik?

Rátkai Erzsébet iparművész, díszlet- és jelmeztervező, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei. 2021. május 06.
Címlap: Lehet nőiesíteni a Gyurcsány-programot?

Címlap: Lehet nőiesíteni a Gyurcsány-programot?

Miért kell egyáltalán Dobrev Klárával anyák napján foglalkozni? A Címlapban Máthé Zsuzsa, Timkó Eszter és Laborczy Szilvia. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. április 29.
Címlap: Létező jelenség lett a vakcinairigység

Címlap: Létező jelenség lett a vakcinairigység

A Címlap vendégei Rusz Edit szexuálpszichológus, Kondor Katalin újságíró és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak. 2021. április 22.

Címlap: Már folyamatos a kettős mérce a szavak használatánál is?

M.Dobos Marianne vendégei Szőnyi Kinga, Párkányi Eszter és Vásári Mónika voltak a HírTV Címlap című műsorában. 2021. április 15.

Címlap: Mennyibe kerül a láthatatlan munka?

Egy átlagos magyar nő naponta 249 percet tölt házimunkával. 2021. április 08.

Címlap: A gyerekek ivarszerveit érintő műtétek érdeklik a Háttér Társaságot

A Címlap vendégei: Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője, Halkó Petra, a Századvég Alapítvány vezető elemzője és Hampel Katalin viselettervező. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. április 01.

Címlap: LMBTQ-marketing képzés indul Magyarországon

A Címlap vendégei Máthé Zsuzsa, újságíró, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Timkó Eszter színművész voltak. 2021. március 25.

Címlap: A gyermek ajándék

A Címlap vendégei Frivandszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója, Kondor Katalin újságíró és Nádasdy Borbála író voltak. 2021. március 18.

Címlap: Merre tovább női sport?

Transznemű sportolók okozhatják a női versenysport halálát? Címlap Benedek Dalmával, Halkó Petrával és Tiszeker Ágnessel. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. március 11.

Címlap: A férfiaknak és a nőknek az év minden napján tisztelni és becsülni kell egymást

A Címlap vendégei Horváth Júlia Borbála író, kulturális antropológus, Máthé Zsuzsa újságíró és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak. 2021. március 04.

Címlap: Napjainkban a normalitás küzd az abnormalitással

A Hír TV Címlap című műsorában Szőnyi Kinga, Timkó Eszter és Rátkai Erzsébet voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei. 2021. február 25.

Címlap: Szabó Tímea minél vulgárisabb, agresszívabb és színpadiasabb akar lenni

A Címlap vendégei Antal-Ferencz Ildikó, Simon-Palov Judit és Párkányi Eszter voltak. 2021. február 18.

Címlap: Nem találtak még ki jobbat férfi és nő együttműködésére, mint a házasság

A HírTV Címlap című műsorában Máthé Zsuzsa, Kondor Katalin és Halkó Petra voltak M. Dobos Marianne vendégei. 2021. február 11.

Címlap: Az egyénnek hihetetlenül fontos, hogy családban nőjön fel

A Címlap vendégei Vásári Mónika színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Pécsi Rita neveléskutató, főiskolai docens voltak. 2021. február 04.

Címlap: Esélyegyenlőség az állatvilágban is?

Önmagából kifordult jogvédő szisztematika, amelyre tökéletes példa Németország, ahol a várandósság első trimeszterében engedélyezett az abortusz, míg a naposcsibék leölése tiltott. 2021. január 28.

Címlap: A PC-nek való megfelelés az, ami vezérel mindenkit

Ezen a héten Frivaldszky Edit, Szőnyi Kinga és Tóth Loretta voltak M. Dobos Marianne vendégei a Hír TV Címlap című műsorában. 2021. január 21.

Címlap: A mai világban ott is a rasszizmust keresik, ahol nincs

A Címlap mai vendégei Kondor Katalin, újságíró, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Rusz Edit, szexuálpszichológus voltak. 2021. január 14.

Címlap: Lehet-e úgy valakit asszonyságnak nevezni, hogy az ne legyen sértő?

A Hír TV idei első Címlap című műsorában M. Dobos Marianne vendégei Máthé Zsuzsa, Timkó Eszter és Simon-Palov Judit voltak. 2021. január 07.

Címlap: 2020 egy rossz katasztrófafilm volt, aminek a happy endje a vakcina lehet

A 2020-as év furcsaságait járta körbe a Hír TV szilveszteri Címlapjában M. Dobos Marianne műsorvezető Timkó Eszterrel, Szőnyi Kingával és Párkányi Eszterrel. 2020. december 31.

Címlap: Átértékeljük a személyes kapcsolatainkat!

M. Dobos Marianne vendégei a Címlap ünnepi kiadásában Vásári Mónika színművész, Hampel Katalin viselettervező és Kroó Zita az Origo újságírója voltak. 2020. december 24.

Címlap: Ez az ünnep szent

A Hír TV Címlap című műsorának Rusz Edit, Halkó Petra és Párkány Eszter volt a vendége. 2020. december 17.

Címlap: Minden kisbabáért kár, aki nem születik meg

A Hír TV Címlap című műsorában Hampel Katalin, Simon-Palov Judit és Németh Franciska voltak M. Dobos Marianne vendégei. 2020. december 10.

Legfrissebb hírek

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Minden határon túlmegy, ami Brüsszelben történt - így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a HírTV stúdiójában arra, hogy a kerületi polgármester a belga rendőrséggel akarta a bezárattatni a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát.
Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Emlékük legyen áldott + videó

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!