2021. május 14.,
péntek, Bonifác napja

Címlap

Címlap

Szakértők elemzik azokat a híreket, amelyek az újságok, internetes hírportálok címlapjára kerültek fel. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Adás: csütörtök: 20.05.

Címlap: Teljesen abszurd felvetés a csecsemőkori felsőbbrendűség

A Címlap vendégei Máthé Zsuzsa újságíró, Pécsi Rita neveléskutató és Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója voltak.

Címlap: Az átpolitizálás már a mesékkel kezdődik?

Rátkai Erzsébet iparművész, díszlet- és jelmeztervező, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.

Címlap: Lehet nőiesíteni a Gyurcsány-programot?

2021.04.29.

Miért kell egyáltalán Dobrev Klárával anyák napján foglalkozni? A Címlapban Máthé Zsuzsa, Timkó Eszter és Laborczy Szilvia. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Címlap: Létező jelenség lett a vakcinairigység

A Címlap vendégei Rusz Edit szexuálpszichológus, Kondor Katalin újságíró és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak.

Címlap: Már folyamatos a kettős mérce a szavak használatánál is?

M.Dobos Marianne vendégei Szőnyi Kinga, Párkányi Eszter és Vásári Mónika voltak a HírTV Címlap című műsorában.

Címlap: Mennyibe kerül a láthatatlan munka?

Egy átlagos magyar nő naponta 249 percet tölt házimunkával.

Címlap: A gyerekek ivarszerveit érintő műtétek érdeklik a Háttér Társaságot

2021.04.01.

A Címlap vendégei: Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője, Halkó Petra, a Századvég Alapítvány vezető elemzője és Hampel Katalin viselettervező. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Címlap: LMBTQ-marketing képzés indul Magyarországon

A Címlap vendégei Máthé Zsuzsa, újságíró, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Timkó Eszter színművész voltak.

Címlap: A gyermek ajándék

A Címlap vendégei Frivandszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója, Kondor Katalin újságíró és Nádasdy Borbála író voltak.

Címlap: Merre tovább női sport?

2021.03.11.

Transznemű sportolók okozhatják a női versenysport halálát? Címlap Benedek Dalmával, Halkó Petrával és Tiszeker Ágnessel. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Címlap: A férfiaknak és a nőknek az év minden napján tisztelni és becsülni kell egymást

A Címlap vendégei Horváth Júlia Borbála író, kulturális antropológus, Máthé Zsuzsa újságíró és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak.

Címlap: Napjainkban a normalitás küzd az abnormalitással

A Hír TV Címlap című műsorában Szőnyi Kinga, Timkó Eszter és Rátkai Erzsébet voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.