2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Címlap

Címlap: Átértékeljük a személyes kapcsolatainkat!

Ki hogyan készül az idei karácsonyra és mennyiben lesz ez más, mint a korábbi években? Többek között ezt taglalták M. Dobos Marianne vendégei a Címlap ünnepi kiadásában. A beszélgetőpartnerek ezúttal Vásári Mónika színművész, Hampel Katalin viselettervező és Kroó Zita az Origo újságírója voltak.

  • Címlap: Átértékeljük a személyes kapcsolatainkat!

Ki hogyan készül az idei karácsonyra, mennyire zárja ki a külvilágot, mennyiben lesz ez más az előző évekhez képest? Első körben ezekre a kérdésekre válaszoltak a Címlap vendégei. 

"Ez az időszak számtalan dologra ráébresztett minket, többek között arra is, hogy mennyire fontos az emberi társaság, hogy együtt lehessünk szeretteinkkel és a barátainkkal. Jobban vágyunk most egymásra"

– mondta Kroó Zita.

"A baj összehozza az embereket" – kezdte Hampel Katalin.

" A Covid hatására átértékeljük a személyes kapcsolataikat és arra keressük a választ, hogy miért történik mindez. Jobban fogjuk értékelni a jövőt!"

- tette hozzá a viselettervező.

"Annyira rohantunk már, hogy talán ez a megállj és ez a kicsi visszatartás megtanít minket az egymásra figyelésre"

- véli Vásári Mónika színművész

Teljes adás:

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!