2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Címlap

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Mi számít még női privilégiumnak? A kérdés már azért is aktuális, mert az Európai Parlament úgy döntött, ezentúl férfiak is szülhetnek! A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Intézményesítik az elmebajt – így reagált Laborczy Szilvia arra, hogy a jövőben a férfiak is szülhetnek gyereket. A Néven Nevezem blog szerkesztője szerint az ember szinte úgy érzi, mintha egy vígjátékot nézne. Felelevenítette a Brian élete című film ikonikus jelenetét, amikor Stan arról álmodozik, hogy a többiek hívják Lorettának, mert nő akar lenni és gyerekeket akar szülni, majd azt kérdezik tőle, miben akarja kihordani, egy szatyorban? Laborczy Szilvia szerint ez a lényeg, egy férfi nem tud kihordani egy gyereket, mert nincsen méhe, nők tudják kihordani a gyereket.

Az Európai Parlamentben megint nem azzal foglalkoztak, amivel kellett volna

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője szerint. Rámutatott, ugyanebben a dokumentumban azt is kimondták, hogy az abortusz egy emberi jog, az abortusztilalom pedig egyfajta erőszak.

Vannak olyan történészek, akik kifejezetten a nagy civilizációk bukásainak okaival foglalkoznak és ők megállapították, hogy számos a hanyatlás alatt jöttek elő olyan témák, mint az androgünitás, valamint az eltérő szexuális orientációk, tehát most valószínűleg egy ilyen szakasz végén vagyunk mi is – tette hozzá.

Arra a felvetésre, hogy baloldali magyar EP-képviselők is megszavazták azt, hogy szülhessenek a férfiak, Timkó Eszter reményét fejezte ki, hogy

ez a fagyi fog visszanyalni, hogy a választások előtt kanyarban kiderüljön, ki a normális és ki nem.

Ha ilyen európai parlamenti minőségű döntéshozó emberek vannak, akkor ők ne döntsenek a mi dolgainkról, a kutyámat sem bíznám rájuk – jelentette ki.

Sáfár Mónika elmondta, sokat jár vidékre, és amikor feldob egy ilyen témát, akkor látni, hogy „mindenkinek megvan a józan paraszti” esze (…) azért abban még bízni lehet, hogy emberek azt mondják, az ég kék, a fű zöld.

Teljes adás:

 

 

További epizódok

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 24.

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.

Címlap: Micsoda család? - mesekönyv készült a szivárványcsaládok életéről

A Címlap vendégei Rusz Edit szexuálpszichológus, Vásári Mónika színművész és Máthé Zsuzsa újságíró voltak. 2021. június 03.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az átpolitizálás már a mesékkel kezdődik?

Rátkai Erzsébet iparművész, díszlet- és jelmeztervező, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!