2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Címlap

Címlap: Létező jelenség lett a vakcinairigység

Vakcinairigység, vakcinarasszizmus: ez a jelenség nemcsak egyéni szinten, hanem a pártok részéről is megfigyelhető. Nagyon úgy tűnik, hogy mélyül a szakadék az oltáspártiak és az oltást ellenzők között. A Címlapban ezek mellett az Alapjogokért Központ genderelmélettel kapcsolatos felméréséről is beszélget vendégeivel M. Dobos Marianne.

  • Címlap: Létező jelenség lett a vakcinairigység

Egy 93 éve csillárral fog összeházasodni egy brit nő. A transzneműek nagyon szélsőséges példája az amit ő képvisel, vagy egyszerűen feltűnési viszketegség miatt, öt perc hírnévért, az emberi furcsaságot próbálja promotálni – kérdezte vendégeit M.Dobos Marianne.

Kondor Katalin véleménye szerint ez leginkább az őrület betetőzéseként egy felforgató tevékenység és értelem nélküli polgárpukkasztás.

Rusz Edit: „Ez már biztos, hogy elmebaj kategória. (…) Lehet, hogy a háttérben ott van a feltűnési viszketegség, mert imádhatjuk a csillárunkat vagy a kocsinkat, különböző tárgyainkat, de ez tényleg abszurd történet.” 

- Nem azt mondom, hogy szánalmat, de szomorúságot érez az ember, hogy valakinek nincsenek megfelelő emberi kapcsolatai, magányosnak érzi magát annyira, hogy egy tárgyat akar élete párjává tenni. Valamint a házasság intézményét üresítik ki, ha megengedik ezt - tette hozzá Párkányi Eszter.

A műsorban beszélgettek arról, hogy az oltást preferálók és az oltás ellen szólók között egyre nagyobb az ellentét, létező jelenség lett a vakcinairigység.

- Vajon korábban gondoltuk volna, hogy ekkora ellentéteket szül ez a kérdés nemcsak Magyarországon, hanem az egész világban?

Erre a kérdésre is megadják a választ a Címlap vendégei.

 

 

Hír TV

További epizódok

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. július 01.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 24.
Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!