2021. augusztus 3.,
kedd, Hermina napja

Címlap: Létező jelenség lett a vakcinairigység

Hír TV

2021. április 22., csütörtök 20:50

Vakcinairigység, vakcinarasszizmus: ez a jelenség nemcsak egyéni szinten, hanem a pártok részéről is megfigyelhető. Nagyon úgy tűnik, hogy mélyül a szakadék az oltáspártiak és az oltást ellenzők között. A Címlapban ezek mellett az Alapjogokért Központ genderelmélettel kapcsolatos felméréséről is beszélget vendégeivel M. Dobos Marianne.

Egy 93 éve csillárral fog összeházasodni egy brit nő. A transzneműek nagyon szélsőséges példája az amit ő képvisel, vagy egyszerűen feltűnési viszketegség miatt, öt perc hírnévért, az emberi furcsaságot próbálja promotálni – kérdezte vendégeit M.Dobos Marianne.

Kondor Katalin véleménye szerint ez leginkább az őrület betetőzéseként egy felforgató tevékenység és értelem nélküli polgárpukkasztás.

Rusz Edit: „Ez már biztos, hogy elmebaj kategória. (…) Lehet, hogy a háttérben ott van a feltűnési viszketegség, mert imádhatjuk a csillárunkat vagy a kocsinkat, különböző tárgyainkat, de ez tényleg abszurd történet.” 

- Nem azt mondom, hogy szánalmat, de szomorúságot érez az ember, hogy valakinek nincsenek megfelelő emberi kapcsolatai, magányosnak érzi magát annyira, hogy egy tárgyat akar élete párjává tenni. Valamint a házasság intézményét üresítik ki, ha megengedik ezt - tette hozzá Párkányi Eszter.

A műsorban beszélgettek arról, hogy az oltást preferálók és az oltás ellen szólók között egyre nagyobb az ellentét, létező jelenség lett a vakcinairigység.

- Vajon korábban gondoltuk volna, hogy ekkora ellentéteket szül ez a kérdés nemcsak Magyarországon, hanem az egész világban?

Erre a kérdésre is megadják a választ a Címlap vendégei.

 

 

Hír TV