2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Címlap

Címlap: Ez az ünnep szent

A Hír TV Címlap című műsorában szó volt arról, hogy már az ünnepeket is utolérte az érzékenyítés. Aztán a napokban támadás érte a liberális sajtó részéről Novák Katalint, egy a közösségi médiában közzétett videója miatt. Vajon mi a szerepe a nőknek a XXI. században? Kis Kornélia és vendégei választ keresnek arra is, hogyan kezeljük ma a konfliktusokat? Egy olasz férfi például 450 km-t gyalogolt, hogy kiszellőztesse a fejét, miután összeveszett feleségével. Végül azonban a kijárási korlátozások megszegése miatt megbüntették a hatóságok. A Hír TV Címlap című műsorának Rusz Edit, szexuálpszichológus, Halkó Petra, a Századvég Alapítvány vezető elemzője és Párkány Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője volt a vendége.

  • Címlap: Ez az ünnep szent

A karácsonyi időszak fizikailag megterhelő, ahogy lótunk-futunk, mindent beszerzünk, de az elvárások miatt lelkileg is nagyon megterhelő tud lenni. Ti, hogy látjátok? – kérdezte Kiss Kornélia, műsorvezető.

Én nagyon rögeszmés szakember és ember vagyok, mindig azt gondolom és ezt is hirdetem és vallom, hogy a jelenlegi helyzetnek kell örülni, arra kell gondolni, hogy a Jóisten adja ezt a lehetőséget, együtt van a család, ünneplünk, szeretetről szól, mindenki készül valami kedves figyelmességgel. Nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy ki miben tudna örömet okozni, mennyire tudja kimutatni a szeretetét. Abban hiszek, hogy a faxnik eltűnnek és nincsen jelentősége, nem hiszek abban, hogy valami, ha nem akarjuk akkor megrontsa a hangulatunkat vagy az ünnepre való készülődésünket. Nekem ez az ünnep szent

– mondta Rusz Edit.

Ez lelkileg egy felemelő időszak, nyilván van amikor az ember bosszús mert nincs az a boltban, amit keresett, nem érkezik meg időben, de szerintem ezek elenyésző problémák, sokkal nagyobb gondok vannak a világban és pont egy ilyen helyzetben, amikor járvány van, sokaknak megnehezíti, nem csak egészségügyileg az életét, hanem gazdaságilag is, elveszítik a munkájukat vagy éppen családtagjaikat, szeretteiket, akkor ezeket az apró bosszúságokat félre kell tennünk és örülnünk kell annak, hogy együtt lehetünk még azokkal, akik velünk vannak, a szeretteinkkel és egy kicsit elfelejthetjük azt a nagy gondot, ami a világban van

-          mondta Párkányi Eszter

 

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!