2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Címlap

Címlap: 2020 egy rossz katasztrófafilm volt, aminek a happy endje a vakcina lehet

Különös évet hagyunk lassan a hátunk mögött. Ennek a kulcsszavai többek között a járvány, a bezártság vagy a karantén. A 2020-as év furcsaságait járta körbe a Hír TV szilveszteri Címlapjában M. Dobos Marianne műsorvezető Timkó Eszterrel, Szőnyi Kingával és Párkányi Eszterrel.

  • Címlap: 2020 egy rossz katasztrófafilm volt, aminek a happy endje a vakcina lehet

M. Dobos Marianne azzal vezette fel a Címlap szilveszteri adását, hogy azt már jó ideje tudjuk, hogy a nagy évzáró bulik az idén elmaradnak, és az egész év a világjárvány árnyékában telt.

Ha egy mondatban meg kellene fogalmazni, hogy ez a 2020-as év milyen volt, mit mondanátok

– tette fel vendégeinek a kérdést a műsorvezető.

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője egyszerűen csak úgy írta le a lassan mögöttünk hagyott évet, hogy

egy „rossz katasztrófafilm, aminek nincs vége”. A happy endet pedig talán a vakcina hozza majd el

– tette hozzá.

Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke úgy fogalmazott, hogy neki óriási hiányérzete van, hiszen minden nagyobb rendezvény elmaradt. Mindehhez hozzáfűzte még azt is, hogy nem is tudott hirtelen mit kezdeni a szabadidejével, de szerencsére a betegség elkerülte, és tudta más módokon tartani a kapcsolatot a barátaival. Majd arra is kitért, hogy sok mindent megtanult, többek között azt, hogy hogyan kell online konferenciát szervezni.

Timkó Eszter színművész a 2020-as évét duál évként jellemezte. Bár rengeteget dolgozott, az első hullám nyugalmában egy önismereti utat is bejárt. Ráadásul egy szerencsétlen otthoni balesetnek „köszönhetően” duplán karanténba került.

A műsor második felében többek között arra is keresték a választ, hogy a tömeges oltás vajon milyen hatással lesz a világra:

visszatérünk-e majd rövid idő alatt a már-már hedonista életmódunkhoz vagy kicsit lelassulunk és lecsendesedünk.

Teljes adás:

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!