2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Címlap

Címlap: Az átpolitizálás már a mesékkel kezdődik?

Rátkai Erzsébet iparművész, díszlet- és jelmeztervező, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.

Szabó Tímea a napokban közzétett egy általa talán humorosnak szánt, ám mégis inkább gúnyolódó képet, melyen az operatív törzs tagjai láthatóak az egyik online sajtótájékoztatón.

 

„Én egyszerűen azt gondolom, hogy abba a cserépbe el lehet a saját pártját temetni és vigye magával a többieket is, mert ez annyira minősíthetetlen.”

- mondta el véleményét Rátkai Erzsébet.

Egyes balliberális elméletek szerint Walt Disney Hófehérke című meséjében szexuális erőszak történik, mert a herceg a lány beleegyezése nélkül menti meg annak életét csókjával.

„A liberális logika mentén valamennyi mesét ki lehet forgatni. (…) A szomorú az egészben az, hogy úgy gondolom, ilyenkor Walt Disney foroghat a sírjában. (…)”

- jegyezte meg ennek kapcsán Párkányi Eszter.

Megírtak egy könyvet, melyben a transznemű szentek autentikus életéről is szó esik, több más LMBTQ téma feldolgozása vagy éppen átdolgozása mellett.

„Szerintem teljesen felesleges egy percet is erre áldozni, de jobb, hogyha a nézők azért hallanak ilyenekről, mert szerintem épp eszű ember, aki a Bibliát olvassa, ilyet soha nem fog elolvasni.”

- hangsúlyozta Szőnyi Kinga.

A vallásgyalázást követően, a műsor második felében főként a meleg propaganda és a hagyományos családmodell lerombolásának balliberális módszerei kerültek szóba.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. július 01.

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 24.

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!