2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Címlap

Címlap: LMBTQ-marketing képzés indul Magyarországon

Pink marketing néven LMBTQ-képzést indít a Humen Media Hungary. Többek között az egyre erősödő homoszexuális propagandáról is szó volt a mai adásban, valamint az ENSZ a humanitárius és fejlesztési segélyeit felhasználva kényszerítené rá az afrikai országokra az LMBTQ-ideológiát és az abortuszokat. És ma van magzatgyermekek világnapja.

  • Címlap: LMBTQ-marketing képzés indul Magyarországon

„Ha az ember körülnéz a különböző médiatartalmakban, akkor nem lehet nem észrevenni, hogy egyre több olyan témájú cikk jelenik meg ezekben a kérdéskörökben, ami kimondottan egy marketing szemléletnek a szüleménye”

- mondta Máthé Zsuzsa, újságíró.

„Kisebbségbe fogunk szorulni úgy, hogy a legutóbbi felmérés alapján, amit láttam a világon a 70%-a az embereknek a hagyományos, természetes, a mi gondolkodásunk szerint normális családban élnek és a fönnmaradó huszon-pár százalékos kisebbség sokkal hangosabb. Már olyan követeléseik vannak, hogy jogalkotásokba kerüljenek be az LMBTQ ideológiák”

- fogalmazott Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke.

„Én megpróbálom fordítva megülni ezt a lovat és mivel itt heverek parlagon hónapok óta én arra gondoltam és most viccesnek tűnhet, de nem az, hogy én jelentkezni fogok erre a képzésre. Szeretném tudni, szeretném ennek a pillanatnyi divatnak a lényegét látni. Éppen azért, hogy ne lehessen többet azt mondani nekem, hogy én nem tudom, hogy miről beszélek”

- vélekedett a színművész, Timkó Eszter.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!