2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Címlap

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A „haladó” Nyugaton kiverte a biztosítékot a magyar gyermekvédelmi törvény, vegyük csak a magyar labdarúgó-válogatott szerda esti müncheni meccsét. Tanulságos volt az egész mérkőzés előtti szivárványmizéria. Sőt, a magyar Himnusz alatt egy provokátor befutott a pályára kezében egy szivárványos zászlóval és elkezdett ugrálni a pályán. Egyebek között erről beszélgetett Fodor-Horváth Zsófia újságíró, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Rátkai Erzsébet iparművész, díszlet- és jelmeztervező. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Megint egy kisebbség hangoskodik és megint egy csoportnak a furcsa érdekeit akarja kiterjeszteni mindenre, ami a normalitást provokálja – jelentette ki Rátkai Erzsébet.

Szőnyi Kinga szerint Ursula von der Leyentől, az Európai Bizottság elnökétől meg kellene kérdezni, hogy elolvasta-e egyáltalán az egész törvényt. Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke elmondta, ő maga végigolvasta és nem talált benne semmi olyat, ami másképpen gondolkodó honfitársainkat kirekesztené.

Hozzátette,

ő maga egyébként életfogytiglanit adna olyan személynek, aki 12 éven aluli gyermeket szexuálisan bántalmaz.

Arra a felvetésre, hogy a kritikusok szerint az a probléma, hogy egy törvényben mosták össze a pedofilok elleni szigorúbb fellépést és a homoszexuális propaganda ügyét, Fodor-Horváth Zsófia kiemelte, egy gyermekvédelmi törvényről van szó és a gyermekvédelem arra is kiterjed, hogy miként kell védeni a gyerekeket attól, hogy mindenféle ideológiát csepegtessenek nekik olyanok, akik nem szüleik és olyan ideológiát, ami nem szűrt ezáltal pedig valamilyen politikai célja van.

Az LMBTQ „mozgalmár” politikai közösség ideológiát csepegtet a gyerekeknek, ami nem feltétlenül a védelmüket szolgálja

– mutatott rá.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!