2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Címlap

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A „haladó” Nyugaton kiverte a biztosítékot a magyar gyermekvédelmi törvény, vegyük csak a magyar labdarúgó-válogatott szerda esti müncheni meccsét. Tanulságos volt az egész mérkőzés előtti szivárványmizéria. Sőt, a magyar Himnusz alatt egy provokátor befutott a pályára kezében egy szivárványos zászlóval és elkezdett ugrálni a pályán. Egyebek között erről beszélgetett Fodor-Horváth Zsófia újságíró, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Rátkai Erzsébet iparművész, díszlet- és jelmeztervező. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Megint egy kisebbség hangoskodik és megint egy csoportnak a furcsa érdekeit akarja kiterjeszteni mindenre, ami a normalitást provokálja – jelentette ki Rátkai Erzsébet.

Szőnyi Kinga szerint Ursula von der Leyentől, az Európai Bizottság elnökétől meg kellene kérdezni, hogy elolvasta-e egyáltalán az egész törvényt. Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke elmondta, ő maga végigolvasta és nem talált benne semmi olyat, ami másképpen gondolkodó honfitársainkat kirekesztené.

Hozzátette,

ő maga egyébként életfogytiglanit adna olyan személynek, aki 12 éven aluli gyermeket szexuálisan bántalmaz.

Arra a felvetésre, hogy a kritikusok szerint az a probléma, hogy egy törvényben mosták össze a pedofilok elleni szigorúbb fellépést és a homoszexuális propaganda ügyét, Fodor-Horváth Zsófia kiemelte, egy gyermekvédelmi törvényről van szó és a gyermekvédelem arra is kiterjed, hogy miként kell védeni a gyerekeket attól, hogy mindenféle ideológiát csepegtessenek nekik olyanok, akik nem szüleik és olyan ideológiát, ami nem szűrt ezáltal pedig valamilyen politikai célja van.

Az LMBTQ „mozgalmár” politikai közösség ideológiát csepegtet a gyerekeknek, ami nem feltétlenül a védelmüket szolgálja

– mutatott rá.

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. július 01.

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.

Címlap: Micsoda család? - mesekönyv készült a szivárványcsaládok életéről

A Címlap vendégei Rusz Edit szexuálpszichológus, Vásári Mónika színművész és Máthé Zsuzsa újságíró voltak. 2021. június 03.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az átpolitizálás már a mesékkel kezdődik?

Rátkai Erzsébet iparművész, díszlet- és jelmeztervező, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!