2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Címlap

Címlap: A PC-nek való megfelelés az, ami vezérel mindenkit

Ezen a héten Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ vezetője, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Tóth Loretta, a Magyar Nemzet újságírója voltak a Hír TV Címlap című műsorának vendégei. A műsorvezető M. Dobos Marianne volt.

  • Címlap: A PC-nek való megfelelés az, ami vezérel mindenkit

„Egy pár hete kiderült, hogy az egyik nagyon híres sorozat újra életre kél, a Szex és New York és újabb évadot illetve epizódokat gyártanak le. Mi ezzel a probléma? Többen azt mondják, hogy túl hetero és túl fehér ez a sorozat a mai elvárásoknak”

-          vezette fel a témát M. Dobos Marianne.

„Szerintem a társadalom összetétele azóta sem változott, inkább az elvárások és hát mostanában a diverzitás promotálása az elsődleges és hát pont emiatt egyébként állandóan pengeélen táncolnak a hoollywoodi filmsúdiók is”

-          mondta Tóth Loretta.

„A kérdés egyáltalán az, hogy mondhatunk egy filmre, egy sorozatra olyat, hogy túl fehér?”

-          kérdezte a műsorvezető.

„Attól függ, hogy milyen elvárásnak kíván megfelelni. Tehát vagy azt mondja az alkotó, hogy ő szeretne egy olyat alkotni, amit ő kigondol és akkor nem érdeklik a vélemények vagy azt mondja, hogy fejet hajt ennek a most divatos trendnek”

-          válaszolta Frivaldszky Edit

„A PC-nek való megfelelés, szerintem ez az, ami vezérel mindenkit és ez lesz a halála egyébként én azt gondolom, hogy bármelyik művészeti ágról beszélünk”

-          jegyezte meg Szőny Kinga.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!