2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Címlap

Címlap: Ez már több a soknál, az UNICEF pornót javasol a gyermekeknek

Míg itthon szigorítanák a pedofiltörvényt, addig az UNICEF engedékeny a gyermekekkel szemben. Állítólag alanyi joguk van pornót nézni nekik is. M. Dobos Marianne vendégei a Címlapban Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Hampel Katalin viselettervező.

Az biztos, Laborczy Szilvia soha nem biztatta arra a gyermekeit, hogy pornót nézzenek és nagyon reméli, hogy az online térben sem sűrűn találkoztak ilyesmivel. Hozzátette: mérhetetlenül szomorú, hogy ennek egyáltalán témának kell lennie, hogy ezt valaki kitalálta és le is merte írni.

Megint az történik, hogy az emberi jogokat rakják be az erkölcs, a természeti törvények és a rend elé fűzte hozzá a Néven Nevezem blog szerkesztője és idézte Juhász Gyulát, aki azt írta,

a gyermek szeme a jövő tükre, jaj annak, aki elhomályosítja.

Párkányi Eszter szerint hagyni kellene végre, hogy a gyerekek valóban gyerekek és ártatlanok maradjanak. Kiemelte,

megint azt látni, hogy a különböző emberi jogi sóhivatalok különböző jogokat gyártanak (…) képzeljük el azt a családot, hogy azt mondja a gyerek a szüleinek, ő most pornót akar nézni, mert joga van erre.

Hampel Katalin arra lenne kíváncsi, hogy ebben a témában valaki kikérte-e pszichológusok véleményét, hiszen szerinte mindenképpen szükség lenne szakértői álláspontra az UNICEF-jelentés kapcsán.

Nem lehet elképzelni, hogy az a szülő, akinek gyerek van és egészséges felnőttet szeretne a gyermekéből nevelni, hogy az ilyen törvényt hozzon (…) az, hogy gyermekeket kísérleti nyúlnak felhasználjanak, felháborító, és tudjuk, a pornó amúgy sem valós képet fest a szexualitásról, tehát teljesen félre is lesznek vezetve a gyerekek

– tette hozzá.

Teljes adás: 

HírTV

 

További epizódok

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. július 01.

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 24.

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.

Legfrissebb híreink

Honvédelmi veszélyhelyzet

A miniszteri eskütételek mellet ma szavaznak a 10. alaptörvény-módosítási javaslatról a parlamentben. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt kapcsoltuk a Híradóban.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az átpolitizálás már a mesékkel kezdődik?

Rátkai Erzsébet iparművész, díszlet- és jelmeztervező, Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke és Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője voltak M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!