2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Címlap

Címlap: Ez már több a soknál, az UNICEF pornót javasol a gyermekeknek

Míg itthon szigorítanák a pedofiltörvényt, addig az UNICEF engedékeny a gyermekekkel szemben. Állítólag alanyi joguk van pornót nézni nekik is. M. Dobos Marianne vendégei a Címlapban Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Hampel Katalin viselettervező.

  • Címlap: Ez már több a soknál, az UNICEF pornót javasol a gyermekeknek

Az biztos, Laborczy Szilvia soha nem biztatta arra a gyermekeit, hogy pornót nézzenek és nagyon reméli, hogy az online térben sem sűrűn találkoztak ilyesmivel. Hozzátette: mérhetetlenül szomorú, hogy ennek egyáltalán témának kell lennie, hogy ezt valaki kitalálta és le is merte írni.

Megint az történik, hogy az emberi jogokat rakják be az erkölcs, a természeti törvények és a rend elé fűzte hozzá a Néven Nevezem blog szerkesztője és idézte Juhász Gyulát, aki azt írta,

a gyermek szeme a jövő tükre, jaj annak, aki elhomályosítja.

Párkányi Eszter szerint hagyni kellene végre, hogy a gyerekek valóban gyerekek és ártatlanok maradjanak. Kiemelte,

megint azt látni, hogy a különböző emberi jogi sóhivatalok különböző jogokat gyártanak (…) képzeljük el azt a családot, hogy azt mondja a gyerek a szüleinek, ő most pornót akar nézni, mert joga van erre.

Hampel Katalin arra lenne kíváncsi, hogy ebben a témában valaki kikérte-e pszichológusok véleményét, hiszen szerinte mindenképpen szükség lenne szakértői álláspontra az UNICEF-jelentés kapcsán.

Nem lehet elképzelni, hogy az a szülő, akinek gyerek van és egészséges felnőttet szeretne a gyermekéből nevelni, hogy az ilyen törvényt hozzon (…) az, hogy gyermekeket kísérleti nyúlnak felhasználjanak, felháborító, és tudjuk, a pornó amúgy sem valós képet fest a szexualitásról, tehát teljesen félre is lesznek vezetve a gyerekek

– tette hozzá.

Teljes adás: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Tízezer hajós és még ennél is több turizmusban dolgozó megélhetése kerülne veszélybe, ha Karácsony Gergely kitiltja a hajók nagy részét a Dunáról. A Duna-parti Építési Szabályzat tervezett módosítása szerint a jövő évtől tiltanák ki a hajókat a legtöbb kikötőből. A 24 kikötő több mint felét pedig megszüntetnék.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!