2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Műsorok

Bayer show

Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét! Vasárnap 21.10.

Célpont

A HírTV oknyomozó műsora! Minden pénteken 17 óra 50 perctől. Műsorvezető: Futó Boglárka.

Csörte

A HírTV politikai vitaműsora, vasárnaponkét 20 óra 20 perctől. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 

Európai Híradó

A Hír TV európai uniós magazinműsora kitekintés Közép-Európára és az unió egészére. Interjúk és forgatott riportok, összeállítások. Adás: vasárnap 04:00, ismétlés: vasárnap 12:30. 

Globál

Ügyekről, elvekről, döntésekről beszélgetünk szakértőkkel, politikusokkal, bennfentesekkel a HírTV külpolitikai interjúműsorában. Szombat 23.10. Csütörtökönként pedig Globál extra a videán: videa.hu/hirtv

Háború Ukrajnában

Szakértő vendégeink élőben elemzik a nagyvilág történéseit, külön figyelmet fordítva az orosz-ukrán háborúra. Szerkesztő-műsorvezető Virághalmy Sarolta. Műsorvezető: Ferkó Dániel. Kedden és pénteken a videán: videa.hu/hirtv

Híradó

Óránként jelentkezünk rövid hírekkel! Híradó pedig hétköznap: 07:00, 12:00, 15:00, 17:00, 18:30, 22:00. Hétvége: 07:00, 12:00, 15:00, 17:00, 18:30, 22:15.

Komment

A HírTV közéleti talkshow-ja, ami hétfőn, kedden, szerdán, és csütörtökön jelentkezik élőben 17 óra 50 perctől.

Láncreakció

Minden hétköznap 13 órától.

Napi aktuális

Belpolitika, külpolitika, közélet, sport, kultúra – Napi aktuális. A HírTV napi hírháttér műsora továbbra is interjúkkal, elemzésekkel várja nézőit. Mi mindig ott leszünk, ahol történik valami, és tabuk nélkül beszélünk a lényegről. Minden hétköznap 19 óra 30 perctől. 

Napindító

Gazdaság, politika, kultúra, életmód, sport, egészség - indítsák velünk a napot! Napindító, minden hétköznap 6 óra 50 perctől a HírTV műsorán. Műsorvezető: Zavaros Eszter és Perjési Tamás. 

Ottó

Nagypolitika, helyi ügyek, országos hírek, rögvalóság. Gajdics Ottó újságíró keres választ a felmerülő kérdésekre, persze a saját véleményével sem marad adós. Szombaton 19 óra 30 perctől. 

Paláver

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Mindennap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Politikai hobbista

A műsorral az alkotók célja az, hogy a közéleti kérdéseket a hír merev műfajától picit eltérően emészthetőbb, közérthetőbb, könnyedebb formában közvetítsék a nézőknek több nézőpontból is megvilágítva. Minden szombaton 21 óra 10 perctől. Műsorvezető: Jeszenszky Zsolt.

Radar

Riportműsorunk izgalmas témákkal és megközelítéssel próbál a hétköznapi embereknek segíteni olyan problémák feltárásával és megoldásával, amely a nagyközönséget érinti. A műsor házigazdái Budai Ivett és Eper Márton. Hétköznaponként 17.30-tól. 

Sajtóklub

Bayer, Bencsik, Gajdics, Néző és a szellemi wellness. Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal egy olyan műsorban, ami a jobboldali nyilvánosság számára szimbólum. Vasárnap 19 óra 10 perctől.

Svenk

A hetente szombatonként képernyőre kerülő műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Szombatonként 22 óra 50 perctől. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

Szélesvásznú történelem

Az egyedülálló sorozatban a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. Beszélgetés szombat 17:30, film: szombat 19:10.

Vetítő

Dokumentumfilm rovatunk a hét minden napján jelentkezik délelőtt 11 órától. Magyar alkotók magyar vonatkozású dokumentumfilmjeit tűzzük műsorra.

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Zsuzsi asztala

„A vidék az új nagyváros” Zsuzsi, akit a képernyőről már jól ismerhetnek a nézők, most arra adta a fejét, hogy hazánkat bejárva feltérképezze a helyi mezőgazdasági vállalkozásokat és bemutassa az azokat működtető embereket – hogy milyen értékek is rejlenek vidéken, az új nagyvárosban! Szombatonként 11 órától. Facebook-oldal: facebook.com/zsuzsiasztala

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!