2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Vezércikk

Vezércikk - Áldozati pózt vett fel a főpolgármester + videó

Karácsony Gergely önmagát tartja a leginkább támadott magyar politikusnak. A főpolgármester sajnálkozásáról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. Vezércikk - Áldozati pózt vett fel a főpolgármester + videó
Vezércikk – DK-s aktivista szorgoskodik Magyar Péter körül + videó

Vezércikk – DK-s aktivista szorgoskodik Magyar Péter körül + videó

Az adás vendégei Rákay Philip kommunikációs- és médiaszakember, producer, Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon véleményvezére és L. Simon László író. 2024. május 22.
Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2024. május 17.
Vezércikk: A Fico-merénylet veszélyes folyamatok kezdete lehet Európában + videó

Vezércikk: A Fico-merénylet veszélyes folyamatok kezdete lehet Európában + videó

Aki most nem azon dolgozik, hogy nyugtassa a kedélyeket, az maga is bűnrészes lesz minden további erőszakos cselekményben. Békés Mártont, Pindroch Tamást és Rákay Philipet arról is faggattuk, vajon hogyan lehet megelőzni a további politikai erőszakot Közép-Európában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet után. 2024. május 16.
Vezércikk – Varga Mihály: Magyarország nem fogadja el a migránskvótákat + videó

Vezércikk – Varga Mihály: Magyarország nem fogadja el a migránskvótákat + videó

Az Európai Unió által elfogadott migrációs paktum ellentétes a magyar nemzeti érdekekkel, Magyarország azt nem kívánja végrehajtani. A hírről a Vezércikk vendégei, Gajdics Ottó, Deák Dániel, és Lentulai Krisztián is elmondták a véleményüket. 2024. május 15.
Vezércikk - Magyar Péter egy idő után teljesen kivetkőzik magából + videó

Vezércikk - Magyar Péter egy idő után teljesen kivetkőzik magából + videó

Gusztustalannak nevezte Magyar Péter viselkedését Ceglédi Zoltán politológus, miután a Tisza Párt alelnöke saját fiával való kapcsolatát is a nyilvánosság elé vitte. A hírről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Móczár Gábor is elmondták a véleményüket. 2024. május 14.
Vezércikk – Vészjósló üzenet a magyar katonai vezetőtől: nem béketámogató műveletekre, hanem konfliktusokra kell felkészülni + videó

Vezércikk – Vészjósló üzenet a magyar katonai vezetőtől: nem béketámogató műveletekre, hanem konfliktusokra kell felkészülni + videó

Dézsy Zoltánnal, ifj. Lomnici Zoltánnal és Ómolnár Miklóssal többek között arról beszélgettünk, hogy az átírt doktrínák miatt háborús konfliktusokra kell felkészülni. 2024. május 13.
Vezércikk - Magyar Péter úgy blöfföl, hogy még pont benyelnek tőle mindent + videó

Vezércikk - Magyar Péter úgy blöfföl, hogy még pont benyelnek tőle mindent + videó

Az internetblokkolónak nézett adóvevős hisztijével Magyar Péter bebizonyította, hogy egy dolgot máris eltanult a bukott baloldali ellenzéktől: ha felszálltál a hülyeségvonatra, le ne szállj róla... A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2024. május 09.
Nem akárhogy riogatnak a németek a kínai elnök budapesti látogatása miatt + videó

Nem akárhogy riogatnak a németek a kínai elnök budapesti látogatása miatt + videó

Megint hazánkat kritizálták a kínai elnök fogadása miatt! A német Der Spiegel szerint Európán túlmutató hatása is lehet annak, ha Magyarország és Kína ilyen látványosan erős szövetséget alkot. 2024. május 09.

Vezércikk – Történelmi látogatásra érkezett a kínai elnök egy gazdasági háború árnyékában + videó

A francia Le Monde szerint a kínai elnök emberi jogi kritikát sem Szerbiában, sem Magyarországon nem kap majd. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket. 2024. május 08.

Vezércikk: Leleplező dokumentumok és hanganyagok kerültek a Magyar Nemzet birtokába Karácsony kampányáról + videó

Bencsik Andrással, Boros Bánk Leventével és Szabó Lászlóval megtárgyaltuk azt is, hogy vajon a Magyar Nemzetben induló cikksorozat alátámasztja-e majd azt a gyanút, miszerint a baloldal kifizetőhelynek használja a fővárost. 2024. május 07.

Vezércikk - Magyar Péter egy politikai anarchista + videó

Vajon a Tisza Párt tagfelvételijének első próbája az-e, hogy le kell barmozni Magyar Pétert, ahogy azt Barna Judit, a kőbányai jelöltjük tette? A kérdésről a Vezércikk cendégei is véleményt mondtak. 2024. május 06.

Vezércikk - Abba kell hagyni a háborús uszítást! + videó

Amikor az Európai Unió külpolitikájának irányítója Európára kiterjedt háborúról beszél, akkor kell még bárkinek is bizonygatni, hogy Brüsszelben olyan háborúpárti politikusok uralkodnak, akiket a béke érdekében le kell váltani júniusban? A kérdésről a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2024. május 03.

Vezércikk – Bajnai Gordon szervezetének tízezer aktivistája segítheti Magyar Péter kampányát + videó

Az együttműködés újabb formájára derült fény a Bajnai Gordon-féle kör és Magyar Péterék között. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2024. május 02.

Vezércikk - Már nem érdekli a balliberális médiát, milyen eszement módon képes viselkedni Magyar Péter konfliktushelyzetben + videó

Nyilvánosságra hozta a Mandiner a teljes jegyzőkönyvet Varga Judit és Magyar Péter korábban a HVG-ben megszellőztetett, rendőri intézkedést igénylő veszekedéséről. Az agresszív exférj szerint mindenki hülye... A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.  2024. április 30.

Vezércikk: Egyre több jobbikos legyeskedik Magyar Péter körül + videó

Bálint Botonddal, Lentulai Krisztiánnal és ifj. Lomnici Zoltánnal elemeztük a nap híreit. 2024. április 29.

Vezércikk - Donald Trump: Minden nap azért harcolunk, hogy megőrizzük kultúránkat, megóvjuk szuverenitásunkat + videó

Ferencz Orsolyával, Fricz Tamással és Rákay Philippel reagáltunk Donald Trump CPAC Hungary-n elhangzott üzenetére. 2024. április 26.

Vezércikk – A CPAC Hungary a konzervatív erők egyik legfontosabb rendezvényévé vált + videó

A CPAC Hungary már első napján nagyot szólt. A fővárosért folytatott küzdelembe is beszállhat Magyar Péter. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket. 2024. április 25.

Vezércikk: Bajnai holdudvarhoz köthető személy írta Magyarék mozgalmának adatvédelmi tájékoztatóját + videó

Deák Dániellel, Gajdics Ottóval és L. Simon Lászlóval elemeztük a nap híreit, köztük azt, hogy a mindenütt bohócokat vizionáló porondmester, Magyar Péter azt valahogy nem veszi észre, hogy szervezetei egyre jobban fonódnak össze a dollárbaloldal embereivel. 2024. április 24.

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból. 2024. április 23.

Vezércikk - Magyar Péter válaszokat ígér, de csak kérdéseket szül + videó

Mi lehet Magyar Péterben jobboldali, ha mindenben, még a bázisai címében is a baloldalhoz kötődik? A kérdésről a Vezércikk vendégei is kifejtették véleményüket. 2024. április 22.

Vezércikk - Orbán Viktor: Húsz éve minden európai választást megnyertünk + videó

A Fidesz-KDNP Európai Parlamenti kampánynyitóján elhangzottakat elemeztük Szabó Lászlóval, ifj. Lomnici Zoltánnal és Boros Bánk Leventével. 2024. április 19.

Vezércikk – A baloldal új reménysége mögött máris megjelent a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos csapat + videó

Bajnai Gordon, volt baloldali miniszterelnök köre azzal próbálta elrejteni a szerepét Magyar Péter támogatása ügyében, hogy átnevezték osztrák leányvállalatukat, a DatAdat GmbH-t. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket. 2024. április 18.

Vezércikk – Orbán Viktor az Európai Parlament vezetőinek leváltására készül + videó

Botrányos körülmények között tiltotta be és lehetetlenítette el kedden a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát a brüsszeli baloldal. A kommunista időket idéző eljárásról a Vezércikk szerda esti adásának vendégei: Gajdics Ottó, Deák Dániel és Lentulai Krisztián is elmondták a véleményüket. 2024. április 17.

Vezércikk - Tombol az ideológiai alapú diktatúra az Európai Unió központjában + videó

Brüsszel meg akarta akadályozni a konzervatívok nemzetközi konferenciáját, de a szólásszabadság győzött! A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket. 2024. április 16.

Vezércikk: Rácáfolt Karácsonyra a hídpénzbotrányról szóló Kehi-jelentés + videó

A Lánchíd-botrányra nem reagált a főpolgármester, inkább elszaladt egy családi szelfin pózolni a főnökéhez. Tényleg van akinek ilyen Budapest kellene még öt évig? A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket. 2024. április 15.

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben. 2024. április 12.

Vezércikk – Vajon többet tudna-e ártani a mostani balliberális ellenzéknél Magyar Péter, ha bejutna az Európai Parlamentbe?+ videó

A Vezércikk adásának vendégei – Fricz Tamás, Bayer Zsolt és Békés Márton – a migránspaktumról, a Ferihegy-repülőtér megvásárlásáról, illetve Magyar Péter esetleges uniós karrierjéről beszélgettek többek között a műsorvezetővel, M. Kovács Róberttel. 2024. április 11.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!