2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: A Kölyök - Új vígjáték, új kezdeményezés

Bayer Zsolt vendégei műsorunkban Brunner Márta színművésznő és Kerecsényi László filmtörténész voltak, akikkel a Kölyök című vígjátékról beszélgetettünk.

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha 5

Bayer Zsolt vendégei műsorunkban Gyurkovics Zsuzsa színművésznő és ifj. Zenthe Ferenc volt, majd Dudás Viktor filmszakértővel beszélgetettünk. 2022. június 25.

Szélesvásznú történelem: „Úriember nem disszidál”

Filmünk a Nápolyt látni és.... Az 1973-ban bemutatott színes, magyar filmvígjátékot Bácskai Lauró István rendezte, akinek a nevéhez többek között a Keménykalap és krumpliorr című film is fűződik. 2022. június 18.

Szélesvásznú történelem: A film, amelynek a fő üzenete maga a címe

Filmünk a Fűre lépni szabad. Az 1960-ban bemutatott fekete-fehér film Makk Károly alkotása. Bayer Zsolt Balázs Péter színművésszel és Sal Endre újságítóval beszélgetett. 2022. június 11.

Szélesvásznú történelem - Szent Péter esernyője

A Szent Péter esernyője Mikszáth Kálmán azonos című regényéből 1958-ban készült magyar-csehszlovák játékfilm. Rendező: Bán Frigyes. 2022. június 06.

Szélesvásznú történelem: meg lehet egyáltalán a nőket érteni és ismerni?

Bayer Zsolt ezúttal Szerednyey Béla színművészt és Tóth Eszter Zsófia társadalomkutatót kérdezte. 2022. június 04.

Szélesvásznú történelem: Nincs másik film, ami annyira beépült a magyar közgondolkodásba, mint A tanú

Hogyan lehetséges, hogy az 1969-ben 10 évig betiltott film mégis látható volt? A Szélesvásznú történelem című műsorunkból ezt is megtudhatták. 2022. május 28.

Így lett a partizán propaganda filmtervből egy bombasztikus vígjáték

Keleti Márton 1965-ben bemutatott ikonikus filmje a Tizedes meg a többiek. A Szélesvásznú történelem vendégei voltak Cs. Németh Lajos színművész és Bede-Fazekas Szabolcs. Majd Sal Endrével, az Újságmúzeum főszerkesztőjével beszélgetett Bayer Zsolt. 2022. május 21.

Szélesvásznú történelem: Vajon Kabos miatt lett ikonikus alkotás A veréb is madár?

A Szélesvásznú történelemben A veréb is madár című vígjátékról, az 1969-es Kincs György-filmremekről beszélgetett Bayer Zsolt műsorvezető Fazekas Eszter filmtörténésszel és Harsányi Gábor színművésszel. 2022. május 14.

Szélesvásznú történelem: Elsietett házasság

Vajon miért hívta meg Básti Lajos a felolvasóest után a társulatot bocsánatkérésként vacsorára? Ez is kiderült Bayer Zsolt Szélesvásznú történelem című műsorából. 2022. május 07.

Legfrissebb hírek

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!