2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat

Következik:

Európai Híradó 04:00

Bayer show

Bayer show- Dömötör Csaba szerint az "úgynevezett " civilek az ellenzék malmára hajtják a vizet + videó

A Bayer Show mai témái: gyerekvédelem, évértékelő, influenszer-tüntetés. A műsor vendége Dömötör Csaba volt, aki az Action for Democracy kapcsán is kifejtette véleményét. Bayer show- Dömötör Csaba szerint az
Bayer Show - A mai vendég: Dömötör Csaba

Bayer Show - A mai vendég: Dömötör Csaba

A gyermekvédelem politikánk sarokpontja, mondta a Bayer Show mai vendége. Az adás először vasárnap, 21 óra után látható a HírTv-n. 2024. február 18.
Bayer show - Kovács Zoltán: Ez egy politikai zsarolási kísérlet + videó

Bayer show - Kovács Zoltán: Ez egy politikai zsarolási kísérlet + videó

Kovács Zoltán szerint bár a brüsszeli bürokraták orosz mintájúnak tartják a törvényt, az valójában az amerikai szabályozással mutat párhuzamot. 2024. február 11.
Bayer show - Katasztrofális terv mentén halad az Európai Unió + videó

Bayer show - Katasztrofális terv mentén halad az Európai Unió + videó

Nagyon tragikusak kilátások Európában, de a legtragikusabb az, hogy Európa elsorvasztásához az európai vezetők is asszisztálnak - hívta fel rá a figyelmet ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász a Bayer show-ban. 2024. február 04.
Bayer show - Az a baja Brüsszelnek, Soroséknak és a Biden-féle demokratáknak, hogy normálisan gondolkodunk + videó

Bayer show - Az a baja Brüsszelnek, Soroséknak és a Biden-féle demokratáknak, hogy normálisan gondolkodunk + videó

Kiszelly Zoltán, a Századvég politikai elemzési igazgatója volt a Bayer show vendége. 2024. január 28.
Bayer show - Schmidt Mária: Gyökeres változás csak akkor lenne, ha egy más politikai irányt venne Németország + videó

Bayer show - Schmidt Mária: Gyökeres változás csak akkor lenne, ha egy más politikai irányt venne Németország + videó

A német gazdák és fuvarozók napok óta tüntetnek Németországban, de a vasutasok és vendéglősök is sztrájkolnak már. A német politika nem az irányon változtat, hanem a legnagyobb ellenzéki párt, az AfD betiltását fontolgatja. Arról, hogy mi történik Németországban Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója is elmondta a véleményét. 2024. január 21.
Deutsch Tamás: Magyarországtól lesz hangos az Európai Parlament, Lengyelország ügyében pedig kussolnak + videó

Deutsch Tamás: Magyarországtól lesz hangos az Európai Parlament, Lengyelország ügyében pedig kussolnak + videó

A következő strasbourgi plenáris ülés, a nettó magyargyűlölő, hazugságokra és rágalmakra építő magyar vita lesz megint - fogalmazott Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Bayer show-ban. A beszélgetés során Bayer Zsolt műsorvezető és a politikus természetesen nem ment el a botrányos lengyelországi események mellett sem. 2024. január 14.
G. Fodor Gábor: 2024 szupernehéz év lesz + videó

G. Fodor Gábor: 2024 szupernehéz év lesz + videó

Lengyelországban látjuk, hogy mi lenne, ha Soros győzne. A szerb tüntetések meg azt mutatják, mi történik akkor, ha veszít - írta G. Fodor Gábor politológus, a XXI. Század Intézet Stratégiai Igazgatója, aki a Bayer show-ban azt is elmondta, miért látja így. 2024. január 07.
Bayer show – Szilveszteri különkiadás + videó

Bayer show – Szilveszteri különkiadás + videó

Az év utolsó Bayer Showjában a műsorvezető, Bayer Zsolt három vendéggel várja a nézőket. Ferencz Orsolyával, Németh Szilárddal és Kósa Lajossal együtt emlékeznek vissza az év legviccesebb és egyben legszánalmasabb pillanataira. 2023. december 31.
Bayer show - Az EU az egy százalékát sem térítette meg annak a pénznek, amit határvédelemre fordítottunk + videó

Bayer show - Az EU az egy százalékát sem térítette meg annak a pénznek, amit határvédelemre fordítottunk + videó

Varga Mihály pénzügyminiszterrel beszélgetett Bayer Zsolt az érkező uniós pénzekről, hazánk gazdaságáról, az ukrán EU-csatlakozás veszélyeiről és a határvédelemről. 2023. december 17.

Bayer show - Izrael és a zsidók ellen fordult a korábbi áldozati kultúra + videó

Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója volt a Bayer show vendége. 2023. december 10.

Kovács Zoltán: „Présember Úr” a történelem szellemvasútján ül + videó

Ha antiszemitizmusról és zsidóellenes támadásokról van szó, akkor David Pressman nagykövet inkább a saját hazájában nézzen szét - ezt javasolta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban. 2023. december 03.

Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Komoly beavatkozás történik Brüsszelből a magyar döntéshozatalba, el akarják venni az életünket és a hazánkat. 2023. november 26.

Orbán Balázs: Csak azok tartózkodhatnak itt, akiket a magyarok akarnak, hogy itt tartózkodjanak + videó

A miniszterelnök politikai igazgatója kifejtette: a vendégmunkások csak a munkavégzés idejéig lehetnek itt, ez hozzájárul a gazdaság teljesítményéhez. 2023. november 19.

Földi László: Az arab világ évtizedekkel ezelőtt elkezdte elfoglalni Európát + videó

Az a fajta erőtér, amelyet olajdollárnak hívnak, az az arab világnak a gazdasági erőtere. Amit látni lehet, az nem egy vízió, nem egy összeesküvés-elmélet, hanem egy évtizedekkel ezelőtt racionálisan végiggondolt élettér-keresés - hívta fel rá a figyelmet Földi László titkosszolgálati szakártő a Bayer show-ban. 2023. november 12.

Bayer show – Németh Szilárd: Európában mindenhol emelték az energiaárakat, de a rezsicsökkentés a magyarokat megvédte + videó

Brüsszel a rezsicsökkentés azonnali eltörlését követeli Magyarországtól. Ezt természetesen Bayer Zsolt sem hagyhatta szó nélkül a Bayer showban. A műsor vendége Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke volt. 2023. november 05.

Bayer show - Kósa Lajos: Harcászatilag kiképzett illegális bevándorlók jelentek meg a magyar határnál

Bayer Zsolt vendége Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke volt, aki a déli határnál gátlástalanul, meggyőződésekkel telve tomboló migránsokról beszélt az adásban. 2023. október 29.

Dömötör Csaba: Szintet ugrott a migránscsempészek agressziója a déli határnál

Eddig sem volt játék, ami zajlik, de mostantól végképp komolyan kell venni, hiszen egyre inkább afgán tálibok szervezik az embercsempészetet a határainktól délre - hívta fel rá a figyelmet Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Bayer show-ban. 2023. október 22.

Deutsch Tamás: ezzel a terrorral szemben a leghatározottabban kell fellépni

A Fidesz Ep-képviselője, Deutsch Tamás volt Bayer Zsolt vendége, akivel az izraeli-palesztin konfliktus háttere volt a téma. 2023. október 15.

Földi László: Az igazi üzlet nem a pusztítás, hanem az építkezés

Földi László titkosszolgálati szakértővel beszélgetett Bayer Zsolt az orosz-ukrán háború hátteréről, a nyugati pénzcsapokról és a harcok várható folyományairól. 2023. október 08.

Gulyás Gergely: Ha egy amerikai politikus külföldről fogad el pénzt, börtönbe kerül

A külföldről érkező források nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek - hívta fel rá a figyelmet a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Bayer show-ban. A tárcavezető kiemelte, senki nem gondolhatja, hogy csak úgy, emberbaráti szeretetből támogatja valaki a baloldali ellenzéket. 2023. október 01.

Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Egy konzervatív közép-jobb fordulatra van szükség az európai unióban. Egyebek mellett erről beszélt Kovács Zoltán a Bayer Showban. 2023. szeptember 24.

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Élesen bírálta a jelenlegi nyugati politikai elitet Kövér László házelnök a Bayer show-ban. Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig - mint fogalmazott - Európa, attól Európa, hogy keresztény. 2023. szeptember 17.

Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Fürjes Balázs, a Budapest 2023 atlétikai vb szervezőbizottságának társelnöke volt a Bayer show vendége, aki mesélt arról, hogy a NOB javasolja az állandó státuszba helyezését. 2023. szeptember 10.

Bayer show - Lánczi Tamás: A DK titkolózása gyanúra ad okot

A DK képviselői viziten jártak az USA budapesti nagykövetségén, azonban pár semmitmondó megnyilatkozáson kívül nem lehet tudni, hogy miről beszélgettek. 2023. szeptember 03.

Visszatért a Bayer show

Kéthónapnyi szünet után Bayer Zsolt ismét megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét! 2023. augusztus 27.

Földi László: a 21. században nem lehet háborút nyerni

Földi László titkosszolgálati szakértő volt a Bayer Show vendége. 2023. június 25.

Gulyás Gergely: A migránskvóta egy felhívás, hogy mindenki Európába jöjjön

A HírTV Bayer Show című műsorának Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt a vendége, akivel a 2024-es magyar uniós elnökségről és a migránskvótáról is beszélgetett a műsor házigazdája, Bayer Zsolt. 2023. június 18.

Varga Judit: A tervezett kvótarendszer felér egy meghívólevéllel

Mi mindig is mondtuk, most meg megint igazunk lett, és a kvóta az kvóta marad, akárhogy is címkézzük - így reagált Varga Judit igazságügyi miniszter arra, hogy EU bevezetné a migránsok kötelező szétosztását a tagállamok között. 2023. június 11.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!