2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Az ukránok közvetlen közelről legyilkoltak 10, önmagukat feladó, földön fekvő orosz katonát

Gantner Barnabás külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértővel, Tárik Meszárral, a Migrációkutató Intézet kutatójával, Futó Boglárka és Duna György tudósítókkal beszélgettünk. Háború Ukrajnában - Az ukránok közvetlen közelről legyilkoltak 10, önmagukat feladó, földön fekvő orosz katonát
Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. 2022. november 28.
Háború Ukrajnában - Most dől el, ki lesz a világ ura az elkövetkező néhány évtizedben

Háború Ukrajnában - Most dől el, ki lesz a világ ura az elkövetkező néhány évtizedben

Mai vendégeink Boros Imre, közgazdász és Stier Gábor a moszkvatér.com főszerkesztője voltak. 2022. december 02.
Háború Ukrajnában - Dmitrij Peszkov: A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

Háború Ukrajnában - Dmitrij Peszkov: A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A stúdióban ifjabb Lomnici Zoltán jogász és Dunda György kárpátaljai tudósító volt a vendégünk. Skype-on Pócza Istvánt, a Batthyány Lajos Alapítvány programvezetőjét kapcsoltuk. 2022. december 02.
Háború Ukrajnában - Buschmann szerint az ukrajnai polgári infrastruktúra rendszerszerű rombolása is háborús bűncselekmény

Háború Ukrajnában - Buschmann szerint az ukrajnai polgári infrastruktúra rendszerszerű rombolása is háborús bűncselekmény

Bogár László, közgazdász és Kiss Rajmund, az Mathias Corvinus Collegium diplomáciai műhelyének vezetője voltak a Háború Ukrajnában vendégei. Később pedig érkezett hozzánk Nikola de Lamberterie francia újságíró. 2022. december 01.
Háború Ukrajnában - Újra felmerült Ukrajna NATO-tagsága

Háború Ukrajnában - Újra felmerült Ukrajna NATO-tagsága

Ukrajnának győznie kell a háborúban, mert anélkül nem lehet a NATO tagja. Ezt a szervezet főtitkára, Jens Stoltenberg közölte a szervezet bukaresti külügyminiszteri találkozóján. 2022. december 01.
Háború Ukrajnában - Az orosz haderő kiemelt célpontjai továbbra is az energetikai létesítmények

Háború Ukrajnában - Az orosz haderő kiemelt célpontjai továbbra is az energetikai létesítmények

Vukics Ferenc katonai szakértő, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítója és Stier Gábor külpolitikai szakértő, a Moszkvatér főszerkesztője voltak a Háború Ukrajnában vendégei. 2022. november 30.
Háború Ukrajnában - A NATO eltökélten kiáll Ukrajna mellett és addig támogatja, amíg csak szükség van rá

Háború Ukrajnában - A NATO eltökélten kiáll Ukrajna mellett és addig támogatja, amíg csak szükség van rá

Adásunk elején Gantner Barnabás elemezte a legfrissebb híreket, később pedig érkezett Tóth Máté. Skype-on kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont és Dunda Györgyöt. 2022. november 30.
Háború Ukrajnában: Újra támadásba lendültek az oroszok Donyeckben

Háború Ukrajnában: Újra támadásba lendültek az oroszok Donyeckben

A stúdióban Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Csizmadia Tamás elemző. Az adás második részében pedig érkezett hozzánk Litkei Máté, a Klímapolitikai Intézet igazgatója. 2022. november 29.
Háború Ukrajnában: Létezik a forró drót Moszkva és Washington között

Háború Ukrajnában: Létezik a forró drót Moszkva és Washington között

Tóth Gábor külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Nógrádi György érkezett a stúdióba. Később Hárfás Zsolt atomenergetikai szakértőt és Marosi Antal haditudósítót kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland. 2022. november 29.

Háború Ukrajnában: Figyelteti az Európai Unió az olajvezetékeket egy estleges terrortámadástól tartva

A stúdióban Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Kiss Rajmund, a Mathias Corvinus Collegium Diplomáciai Műhelyének a vezetője. 2022. november 28.

Háború Ukrajnában: Egyszer majd Vitalij Klicsko kerülhet Zelenszkij helyére?

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Georg Spöttle érkezett a stúdióba. Később pedig Billwachs Tibort és Dunda Györgyöt kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland. 2022. november 28.

Háború Ukrajnában: Befolyásolja Zelenszkij megítélését az orosz katonák kivégzéséről kiszivárgott videó

A Háború Ukrajnában című műsorunk elején Boros Imre közgazdász és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak a vendégeik. Később pedig érkezett hozzánk Hortay Olivér, a Századvég kutatóintézet üzletágvezetője. 2022. november 25.

Háború Ukrajnában - Újabb hadifogolycserét hajtott végre Ukrajna és Oroszország

Adásunk elején Árendás Péter számolt be a legfrissebb hírekről az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. Később Skype-on kapcsoltuk Kacsoh Dánielt, Tóth Norbertet és Dunda Györgyöt. 2022. november 25.

Háború Ukrajnában - Johnson: A franciák tagadták, a németek pedig gyorsan akarták lezárni a háborút

Bogár László közgazdász és Nicolas de Lamberterie újságíró voltak a Háború Ukrajnában vendégei. 2022. november 24.

Háború Ukrajnában - Kijevben egy kétemeletes lakóépületet ért találat

Adásunk elején Árendás Péter élőben elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legújabb híreket. Később pedig Skype-on kapcsoltuk Nógrádi Györgyöt és ifj. Lomnici Zoltánt. 2022. november 24.

Háború Ukrajnában - Nem kérnek bocsánatot az ukránok a lengyel rakétaincidens miatt

Stier Gábor, a Moszkvatér.com főszerkesztője és Csizmadia Tamás elemző-újságíró voltak a Háború Ukrajnában vendégei. 2022. november 23.

Háború Ukrajnában - Az ENSZ arra figyelmeztetett, hogy milliók életét fenyegeti a tél a háború sújtotta országban

Adásunk elején Gantner Barnabás elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról, majd Skype-on kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont és Dunda Györgyöt, a stúdióban Tóth Mátét láttuk vendégül. 2022. november 23.

Háború Ukrajnában - Washington óvatosságra intette Zelenszkijt

A Háború Ukrajnában című műsorunk első részében Stier Gábor külpolitikai szakértő és Kiss Rajmund, a MCC Diplomáciai Műhelyének vezetője volt a vendégünk. Az adás második részében Hortay Olivérrel és Litkei Mátéval beszélgetett Gantner Barnabás műsorvezető. 2022. november 22.

Háború Ukrajnában - Ukrajna évtizedekig nem lesz abban a helyzetben, hogy az EU-tól kapott pénzt visszafizesse

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Skype-on kapcsoltuk Billwachs Tibor pénzügyi elemzőt és Dunda György kárpátaljai tudósítót. 2022. november 21.

Háború Ukrajnában - Önmegsemmisítő szerkezete volt a lengyel területre csapódott rakétának

Mai vendégeink, Boros Imre közgazdász és Vukics Ferenc katonai szakértő, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítója voltak. 2022. november 18.

Háború Ukrajnában - Nógrádi: Zelenszkij a NATO bevonásával a III. világháború szélére akarja vinni az emberiséget

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Skype-on kapcsoltuk Demkó Attilát, az MCC Geopolitikai Műhelyének vezetőjét és Dunda György kárpátaljai tudósítót. 2022. november 18.

Háború Ukrajnában: Az ukrán elnök szerint béketárgyalást ajánlott az orosz fél

A stúdióban Bogár László közgazdász és Csizmadia Tamás elemző-újságíró, később pedig érkezett hozzánk Nikola de Lamberterie, francia újságíró merthogy az ukrán elnök tegnap este úgy nyilatkozott: az orosz fél közvetlen tárgyalásokat szeretne a háború lezárására. 2022. november 17.

Háború Ukrajnában: Semmi sem utal arra, hogy szándékos támadás történt Lengyelország ellen

Tóth Gábor külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Georg Spöttle érkezett a stúdióba. Később Dunda György kárpátaljai tudósítót kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland. 2022. november 17.

Háború Ukrajnában - Biden: Ukrán volt a rakéta, ami két ember halálát okozta Lengyelországban

Stier Gábor külpolitikai szakértő és Kiss Rajmund, a MCC Diplomáciai Műhelyének vezetője voltak a Háború Ukrajnában vendégei. 2022. november 16.

Háború Ukrajnában - Nincs bizonyíték arra, ki indította a rakétát, Varsó fokozza a készültséget

Adásunk elején Gantner Barnabás elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról, majd Skype-on kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont, ifj. Lomnici Zoltánt és Dunda Györgyöt. 2022. november 16.

Háború Ukrajnában - Az ukránok nyolcvan százaléka elmenekül a visszafoglalt területekről

Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Csizmadia Tamás elemző-újságíró voltak a Háború Ukrajnában vendégei. Később pedig érkezett hozzánk Kiss Rajmund, az Mathias Corvinus Collegium diplomáciai műhelyének vezetője. 2022. november 15.

Háború Ukrajnában: A két szuperhatalomnak kell megállapodnia

A stúdióban Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Georg Spöttle érkezett a stúdióba. Adásunk második felében pedig Tóth Norbert nemzetközi jogászt kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland. 2022. november 15.

Háború Ukrajnában - Nógrádi György: Belátható időn belül kizárt, hogy Ukrajna az Európai Unió tagjává váljon

Az adás elején Tóth Gábor számolt be a legfrissebb hírekről az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban, majd Nórgrádi György érkezett a stúdióba. Később pedig Billwachs Tibort és Dunda Györgyöt kapcsoltuk. 2022. november 14.

Legfrissebb hírek

Észtország HIMARS-rakétavetőkkel bővíti védelmi rendszerét

Észtország HIMARS-rakétavetőkkel bővíti védelmi rendszerét

Észtország nagy hatótávolságú rakéta-sorozatvető rendszerekkel (HIMARS) bővíti védelmi rendszerét, a 70-300 kilométeres hatótávolságú, amerikai fegyverrendszerek várhatóan 2024-ben érkeznek az országba - közölte az észt védelmi minisztérium szombaton.
StarStop: Főszerepben az önvezetés

StarStop: Főszerepben az önvezetés

A HírTV mobilitási magazinműsorának legújabb adásában megismerkedhetnek a Toyota Prius ötödik generációjával. Bemutatjuk azt is, hogy lassan elkészül a teljesen elektromos önvezető helikopter taxi. És, megvan az első helyszíne az E1-nek, jövőre Rotterdamban versenyez az első elektromos motorcsónak-sorozat.
Nagy Mikulás Kaland

Nagy Mikulás Kaland

Világkörüli utazásra hívja a gyerekeket és a felnőtteket a Nyíregyházi Állatpark. A Nagy Mikulás Kaland keretében a hétvégén a látogatók bejárják Lappföldet, majd Dél-Amerikán át eljutnak a Sarkvidékre, hogy találkozzanak a Mikulással.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!