2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Napi aktuális

A hatóság hivatalból is elrendelheti a jogellenes adatbázis eltörlését + videó

Egyre szaporodnak a jogsértés gyanúját felvető mozzanatok Magyar Péter mozgalma körül. A részletekről Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) vezetője beszélt a Napi aktuálisban. A hatóság hivatalból is elrendelheti a jogellenes adatbázis eltörlését + videó
Lehet-e béke Izrael és Irán között? + videó

Lehet-e béke Izrael és Irán között? + videó

A Napi aktuálisban Novák Attila történész jelentkezett be élőben Izraelből. A vele való beszélgetésből a következő témák kerültek szóba: megfenyegette Izraelt az iráni elnök, ma volt a háború 200. napja, az amerikai elnökválasztás hatásai az izraeli konfliktusra, műholdfelvételek szerint egy légvédelmi radart talált el az izraeli válaszcsapás Iránban. 2024. április 23.
Először rendeznek nagyszabású védelmi konferenciát Budapesten + videó

Először rendeznek nagyszabású védelmi konferenciát Budapesten + videó

Arne Gobert és Wolf Illner többek között ezekről a témákról beszélgetnek a Napi aktuálisban: védelmi konferencia, Kelet- és Közép-Európa biztonságpolitikai kérdései, migráció, háborús környezet. 2024. április 23.
A katonai segítségen túl tízmilliárd dollár visszatérítendő támogatást is kap Kijev + videó

A katonai segítségen túl tízmilliárd dollár visszatérítendő támogatást is kap Kijev + videó

A Napi aktuálisban Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő az Ukrajnának megszavazott segélycsomagról beszélgetett Velkovics Vilmossal. 2024. április 23.
Jóváhagyta az amerikai képviselőház az Ukrajnának szánt 60 milliárd dolláros segélyt + videó

Jóváhagyta az amerikai képviselőház az Ukrajnának szánt 60 milliárd dolláros segélyt + videó

Magyarics Péter, Amerika-szakértő, egyetemi tanár többek között ezeket a témákat beszélte meg Velkovics Vilmossal a Napi aktuálisban: tüntetések New Yorkban és Amerika szerte, hatalmas támogatást kapott Ukrajna az USA-tól, izraeli konfliktus, palesztin pártiak. 2024. április 23.
Parázs vita alakult ki a stúdióban a dollárbaloldal külföldi támogatása kapcsán + videó

Parázs vita alakult ki a stúdióban a dollárbaloldal külföldi támogatása kapcsán + videó

Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Nagy Attila Tibor politikai elemző, a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa többek között Magyar Péter, Karácsony Gergely kampányának furcsaságait, Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid kampány-megmozdulásait vitatták meg. 2024. április 23.
Az álkonzervatív Magyar Péter körül gyülekeznek  a dollárbaloldal kulcsfigurái + videó

Az álkonzervatív Magyar Péter körül gyülekeznek a dollárbaloldal kulcsfigurái + videó

Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ munkatársa többek között ezekről a témákról is beszélgetett Velkovics Vilmossal: Magyar Péter követői, kikből állnak a tüntetők, valós-e az általa belengetett támogatottság. 2024. április 23.
Szilágyi Demeter: Karácsonyék a gyurcsányi iskolát járták ki + videó

Szilágyi Demeter: Karácsonyék a gyurcsányi iskolát járták ki + videó

Szilágyi Demeter, a BKK igazgatósági tagja, a Fidesz által a témában delegált szakember a hídpénzbotrányról, Budai Gyula bejelentéséről, a Józsefváros kampány eldurvulásáról és a közbiztonság drasztikus romlásáról beszélgetett a Napi aktuálisban. 2024. április 23.
Hiúsági verseny zajlik a politikusok között, hogy ki adja le előbb a szükséges aláírásokat + videó

Hiúsági verseny zajlik a politikusok között, hogy ki adja le előbb a szükséges aláírásokat + videó

Magyar Péternél a leadott szavazatok az is mutatják, hogy ő mekkora "nagy király"? Hogy mutassák neki mekkora tömegei vannak? Ez a téma is szóba került Kohán Mátyás, a Mandiner munkatársa és Tarnay Kristóf újságíró HírTV-s vitájában. 2024. április 22.
Erős Európa, ma is ez a cél + videó

Erős Európa, ma is ez a cél + videó

Amikor hazánk átveszi az Európai Unió soros elnökségét, az egy kiváló alkalom lesz arra, hogy Magyarorszég világossá tegye, hogy milyen szempontok szerint, milyen Uniót képzel el. Erról Prőhle Gergely, az NKE Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének programokért felelős igazgatója beszélt a HírTV-ben.  2024. április 22.

Brüsszellel ellentétben Budapest tárt karokkal fogadja a nemzeti konzervativizmus képviselőit + videó

Csütörtökön kezdődik a CPAC Hungary. Budapesten gyűlnek össze a világ konzervatív erői. A téma kapcsán vendégünk volt Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, aki azt is bejelentette, hogy újabb komoly külföldi politikusok csatlakoznak a rendezvényhez. 2024. április 22.

Budai Gyula: Karácsonynak igenis ki kell állnia és mondania kell végre valamit + videó

A hídpénzbotrány ügyében hivatali vesztegetés miatt tett feljelentése óta sem az A-Híd Zrt., sem pedig az Árgus-Security nem cáfolta meg Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselőt, sőt Karácsony Gergely főpolgármester is mélyen hallgat. 2024. április 22.

Így tarolják le az uniós piacot és teszik tönkre az európai gazdákat + videó

Arconcsapás. Brüsszel most sem védte meg a kelet-európai gazdákat. Továbbra is korlátozás nélkül jöhet az EU-ba az rosszabb minőségű, de olcsóbb ukrán búza. A témában Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke, az Országgyűlés fideszes alelnöke volt a Napi aktuális vendége.  2024. április 22.

Rétvári Bence: Oltásellenes mozgalmak bombázzák a szülőket + videó

Felelőtlenség, hogy olyan betegségbe esnek beleesni gyerekeket, amelyek ellen ott van a gyógyír és csak be kell adni - így reagált Rétvári Bence, a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára a HírTV stúdiójában arra, hogy Magyarországon egyre szaporodnak az oltásellenes szervezkedések. 2024. április 22.

Az oroszok közvetítették Irán üzenetét Izraelnek + videó

Egyes hírek szerint Izrael megtámadta Iránt, Irán viszont cáfol. Novák Attila András, az NKE tudományos főmunkatársa érkezett a stúdióba. 2024. április 19.

Vitézy tízezer új bérlakást, Vidámparkot, megújuló közlekedést és BKK-rendészetet ígér + videó

Visszalépett a jobbikos főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára, aki ma mutatta be 101 pontos programját. Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt volt a Napi aktuális vendége. 2024. április 19.

Orbán Viktor: A magyarok ma jobban élnek, mint a Gyurcsány-korszakban + videó

Ezúttal Trencséni Dávid és Kovács András újságírók voltak a Napi aktuális vitájának a résztvevői. 2024. április 19.

Király Nóra: Igazi lokálpatriótaként ismerem a kerületben a megoldásra váró feladatokat + videó

Király Nóra, Újbuda fideszes polgármester-jelöltje volt a vendégünk. 2024. április 19.

Deutsch Tamás: Politikai okokból konkrétan tönkre akarták tenni Magyarországot + videó

Háború vagy béke - megtartotta EP kampánynyitóját a Fidesz-KDNP. A Napi aktuálisban Deutsch Tamást, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetőjét kérdeztük. 2024. április 19.

Napi aktuális – Orbán Balázs: Magyarország nem küld fegyvereket Ukrajnának + videó

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Napi aktuálisban Zöldhegyi Katalinnak nyilatkozott az uniós csúcsról, az orosz-ukrán háborúról, migrációról, jobboldaliságról. 2024. április 18.

Napi aktuális – Berlinger Attila: Vissza kell hozni a békétlenség, zűrzavar miatt elvesztett fejlesztéseket + videó

A Napi aktuálisban Berlinger Attila többek között ezekről a témákról beszélgetett Velkovics Vilmossal: jövőkép: a társadalmi béke, az egymás iránti tisztelet, a munkába vetett alázat visszaállítása, vissza kell hozni a békétlenség, zűrzavar miatt elvesztett fejlesztéseket. 2024. április 18.

Napi aktuális – Tóth Erik: Magyar Péter egy baloldali beavatási ceremónián megy keresztül + videó

Tóth Erik emlékeztetett: hiába nevezték át a Bajnai Gordonhoz és Ficsor Ádámhoz köthető DatAdatot, az általuk kifejlesztett alkalmazások feltűntek a korábbi ellenzéki kampányokban is. 2024. április 18.

Napi aktuális – Miről szólt a legutóbbi EU-csúcs? + videó

Csuhaj Ildikó, az ATV újságírója és Kacsoh Dániel, A Mandiner főszerkesztő-helyettese többek között ezekről a témákról beszélgetett Velkovics Vilmossal a Napi aktuálisban: uniós csúcs, NatCon, hídpénzbotrány. 2024. április 18.

Napi aktuális – Blokád alá vette a brüsszeli rendőrség a békepárti konferenciát + videó

Szalai Zoltán, az MCC főigazgatója többek között ezekről a témákról osztotta meg véleményét a Napi aktuálisban: etiltották, majd mégis folytatódhatott a Nemzeti Konzervatív Konferencia Brüsszelben, NatCon konferencia, blokád alá vette a brüsszeli rendőrség a békepárti konferenciát. 2024. április 18.

Napi aktuális – Az EP-választás előtt utoljára találkozhatnak a tagállamok vezetői Brüsszelben + videó

Zsigmond Barna Pál parlamenti államtitkár a következő témákról is beszélgetett Velkovics Vilmossal a Napi aktuálisban: Charles Michel: erősíteni kell Ukrajna légvédelmét, az EP-választás előtt utoljára találkozhatnak a tagállamok vezetői Brüsszelben, rendkívüli uniós csúcstalálkozó Brüsszelben. 2024. április 18.

Napi aktuális – Visszaléphet Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje Vitézy Dávid javára + videó

Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok budapesti főpolgármester-jelöltje többek között ezekről a témákról fejtette ki véleményét a Napi aktuálisban: a rossz diadalához éppen elég, ha a jók tétlenek maradnak, a Jobbik – Konzervatívok képviselője szavazásra buzdít, a Jobbik álláspontja szerint az európai uniós források járnak a magyar polgároknak. 2024. április 18.

Napi aktuális – Budai Gyula feljelentést tett a Lánchíd felújításával kapcsolatban + videó

A Napi aktuálisban Budai Gyula a Fidesz országgyűlési képviselője többek között ezekről a témákról beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezetővel: Budai Gyula feljelentést tett egy hozzá eljuttatott levél alapján, a levél tartalma arra enged következtetni, hogy a fővároshoz is jutott a hídpénzből, dagad a botrány a Lánchíd felújítása körül. 2024. április 18.

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető. 2024. április 17.

Napi aktuális – Szentkirályi Alexandra: Változást Budapesten! + videó

Velkovics Vilmos a következő többek között ezekről a témákról beszélgetett Szentkirályi Alexandrával: Karácsony - Gyurcsány szövetség, változást Budapesten!, közlekedési helyzet, Szentkirályi Alexandra: örökbe fogadta Karácsonyt a Gyurcsány-család. 2024. április 17.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!