2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Bayer show

Bayer show

Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!

Bayer show (2020-06-28)

A beszivárgott kommunista ideológia jelentősen hozzájárul a nyugati társadalmak hanyatlásához, hiszen amit most látni az Egyesült Államokban, Londonban, vagy Párizsban az egyértelműen a szemünk előtt lejátszódó nyugati civilizáció végromlása – hívta fel rá a figyelmet Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója a Bayer show-ban utalva az elmúlt hetek radikális és erőszakos baloldali tüntetéseire.

Bayer show (2020-06-21)

Teljesen illogikus mondatok hangoznak el Amerikában. A Bayer show-ban Bayer Zsolt vendége ezen a héten Földi László titkosszolgálati szakértő volt.

Bayer show (2020-06-14)

A műsorban szó lesz az Amerikából kiinduló eseményekről, Donald Trump esélyeiről és arról vajon hova vezethet a liberális oldal ráhatása az egyre gyűrűző történésekre, de természetesen esni fog néhány szó Korózs Lajos politikai pornóvideójáról is, mielőtt górcső alá kerülne a Karácsony Gergely-féle városvezetés és az egyre romló Lánchíd kérdése is.

Bayer show (2020-06-07)

A Bayer show első részében az Egyesült Államokbeli történéseket vette górcső alá a műsor házigazdája, míg a második részben a trianoni békediktátum 100 éves évfordulójáról Békés Mártonnal, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatójával beszélgetett Bayer Zsolt.

Bayer show (2020-05-31)

A Hír TV Bayer show című műsorában Bayer Zsolt és Kocsi Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt többek közt az ellenzék narratívájáról a kormány intézkedéseivel kapcsolatban, de természetesen a 14. évfordulója alkalmából szóba került az őszödi beszéd is és a Jobbik szereplése mellett sem mentek el szó nélkük.

Bayer show (2020-05-24)

A gyöngyöspataiak 80 százaléka csalódott a Kúria ítélete miatt, ami a gyöngyöspatai iskolaügyben született – erről Horváth László, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszélt a Bayer showban. A miniszterelnöki megbízott szerint nem igazság-, hanem jogszolgáltatás történt. A beszélgetésből kiderül, hogy a gyöngyöspatai ügy kapcsán miként találkozik egymással a szegregációs biznisz és a börtönbisznisz.

Bayer show (2020-05-17)

Novák Katalin, család- és ifjúságért felelős államtitkár és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Bayer showban.

Bayer show (2020-05-10)

A Hír TV eheti Bayer show-jában a házigazda, Bayer Zsolt vendége Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője volt, akivel többek között Fricz Tamás politológus szóló tanulmányát vették górcső alá.

Bayer show (2020-05-03)

A Bayer show eheti vendégei Dódity Gabriella és Láng Zsolt voltak, akikkel a házigazda, Bayer Zsolt kibeszélte az aktuális bajos fővárosi ügyeket.

Bayer show (2020-04-26)

Soros György már meg sem próbálja elrejteni valódi szándékát, kendőzetlenül ír legújabb tervéről ebben a krízishelyzetben - mondta el Kövér László, az Országgyűlés elnöke az eheti Bayer showban. Majd a második Soros-tervvel kapcsolatban megjegyezte, hogy a milliárdos által nyújtott pénzügyi megoldásnak súlyos következményei lehetnek az unióra nézve.

Bayer show (2020-04-19)

A Hír TV Bayer show című műsorának Balog Zoltán, református lelkész, miniszterelnöki megbízott volt a vendége.

Bayer show (2020-04-12)

Bayer Zsolt műsorvezető vendégei Szita Károly Kaposvár polgármestere és Dömötör Csaba parlamenti államtitkár voltak.

Bayer show (2020-04-05)

Semmilyen érv, semmilyen jogi érv nincs azok mellett a hazugságok mellett, amelyekkel a nyugati liberális erők Orbán Viktor miniszterelnököt, a magyar kormányt és a Fideszt támadják a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény kapcsán. A bírálók ahelyett, hogy az emberi életek megvédése érdekében lépnének fel, egy felépített koncepció mentén zajló politikai kampányban szemenszedett hazugságokat terjesztenek a magyar kormányról – hangzott el a Bayer show-ban. Ezúttal Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár volt Bayer Zsolt beszélgetőpartnere. A két politikus rámutatott, a jelenlegi helyzetben minden erőforrást és koncentrációt a koronavírus elleni védekezésre kellene fordítani, ilyenkor valódi nemzeti összefogásra lenne szükség.

Bayer show (2020-03-29)

Pénteken vezették be a kijárási korlátozást, amely gyakorlatban azt a célt szolgálja, hogy az emberi találkozások, kontaktok számát tovább tudják csökkenteni. Abban a szakemberek között egyetértés van, hogy a terjedés gyorsasága attól függ, hogy egy ember hány embernek adja tovább a vírust, ha ez a fertőzés szám egy alá esik akkor a vírus visszaszorul és meg is szűnhet. A Hír TV Bayer show című műsorának vendége Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter volt, aki beszélt többek között az intézkedések fontosságáról és az ellenzék viselkedéséről, mellyel a vírus elleni védekezést nehezítik meg.

Bayer show (2020-03-22)

A kormány kihirdette a veszélyhelyzetet, ami egy rendkívüli jogrend bevezetését jelenti, melyet időről-időre meg kell hosszabbítani, amihez az ellenzékkel való egyeztetésre, tárgyalásra van szükség. A kormány szeretné bevezetni a rendkívüli jogrendet, hogy az ezzel kapcsolatos egyeztetések ne lassítsák a járvány elleni folyamatot. A részletekről és a koronavírus törvény fontosságáról Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt Bayer Zsolt műsorvezetővel.

Bayer show (2020-03-15)

"Sok minden elválik egy ilyen időszakban, látjuk, hogy kinek mi fontos. A kormánynak most az ország védelme" - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Hír TV Bayer show című műsorában, ahol többek között a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről, az ellenzék és az ellenzéki sajtó hozzáállásáról szólt a diskurzus.

Bayer show (2020-03-08)

A mélyen keresztény vallású idegsebész, Csókay András, a Honvéd Kórház osztályvezető főorvosa volt Bayer Zsolt vendége.

Bayer show (2020-03-01)

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke volt Bayer Zsolt vendége, akivel sok érdekes témát érintettek Bayer show című műsorunkban.

Bayer show (2020-02-23)

A joggal való gátlástalan visszaélés a gyöngyöspatai eset - egyebek között erről is beszélt Nacsa Lőrinc (KDNP) a Bayer show-ban.

Bayer show (2020-02-16)

Pósán László a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője elemezte az új NAT-ot a Bayer show című műsorunkban.

Bayer show (2020-02-09)

A Hír TV Bayer Show című műsorának Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője volt a vendége.