2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Podcast

Bayer show

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 
A Bayer show mai vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, akivel Bayer Zsolt a gyermekvédelem szigorításáról, a miniszterelnöki évértékelő beszédről valamint a pénteki influszenszer-tüntetés témájáról is beszélgetett.
Interjút adott Vlagyimir Putyin orosz elnök Tucker Carlson amerikai véleményvezérnek. A beszélgetést eddig több tízmillióan látták világszerte, s persze alaposan fel is borzolta a kedélyeket. Többek közt erről is beszélgetett Bayer Zsolt Kovács Zoltán kommunikációért és nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkárral a Bayer showban.
Nagyon tragikusak kilátások Európában, de a legtragikusabb az, hogy Európa elsorvasztásához az európai vezetők is asszisztálnak - hívta fel rá a figyelmet ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász a Bayer show-ban. De vajon hol vannak az európai társadalmak? Hol tűnt el a hit a kereszténységben, a nemzetben, a nemzetállamban, a hagyományokban?
Már nem csak a német gazdák, hanem a román, a francia és az olasz gazdák is példa nélküli, gigatüntetéseket szerveznek Európa-szerte - erről a Századvég politikai elemzési igazgatója beszélt a Bayer Show-ban. Kiszelly Zoltán szerint elfogadhatatlan az Unió agrárpolitikája.
Magyarország baloldali európai parlamenti képviselői ezidáig még egyszer sem képviselték a magyar érdekeket - hívta fel rá a figyelmet Deutsch Tamás a Bayer show-ban.
Lengyelországban látjuk, hogy mi lenne, ha Soros győzne. A szerb tüntetések meg azt mutatják, mi történik akkor, ha veszít - írta G. Fodor Gábor politológus, a XXI. Század Intézet Stratégiai Igazgatója, aki a Bayer show-ban azt is elmondta, miért látja így.
Az év utolsó Bayer Showjában a műsorvezető, Bayer Zsolt három vendéggel várja a nézőket. Ferencz Orsolyával, Németh Szilárddal és Kósa Lajossal együtt emlékeznek vissza az év legviccesebb és egyben legszánalmasabb pillanataira.
Varga Mihály pénzügyminiszterrel beszélgetett Bayer Zsolt az érkező uniós pénzekről, hazánk gazdaságáról, az ukrán EU-csatlakozás veszélyeiről és a határvédelemről.
Mára Izrael-ellenessé vált a mainstream értelmiség, ők a zsidó államot egy rasszista agresszornak, sőt apartheid országnak látják. Erről beszélt Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Bayer Zsoltnak a HírTV Bayer show című műsorában.
Ha antiszemitizmusról és zsidóellenes támadásokról van szó, akkor David Pressman nagykövet inkább a saját hazájában nézzen szét - ezt javasolta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban.
Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat. Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke volt a Bayer show vendége.
Az a fajta erőtér, amelyet olajdollárnak hívnak, az az arab világnak a gazdasági erőtere. Amit látni lehet, az nem egy vízió, nem egy összeesküvés-elmélet, hanem egy évtizedekkel ezelőtt racionálisan végiggondolt élettér-keresés - hívta fel rá a figyelmet Földi László titkosszolgálati szakártő a Bayer show-ban.
Brüsszel a rezsicsökkentés azonnali eltörlését követeli Magyarországtól. Ezt természetesen Bayer Zsolt sem hagyhatta szó nélkül a Bayer showban. A műsor vendége Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke volt.
Bayer Zsolt vendége Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke volt, aki a déli határnál gátlástalanul, meggyőződésekkel telve tomboló migránsokról beszélt az adásban.
Eddig sem volt játék, ami zajlik, de mostantól végképp komolyan kell venni, hiszen egyre inkább afgán tálibok szervezik az embercsempészetet a határainktól délre - hívta fel rá a figyelmet Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Bayer show-ban.
A Fidesz Ep-képviselője, Deutsch Tamás volt Bayer Zsolt vendége, akivel az izraeli-palesztin konfliktus háttere volt a téma.
Földi László titkosszolgálati szakértővel beszélgetett Bayer Zsolt az orosz-ukrán háború hátteréről, a nyugati pénzcsapokról és a harcok várható folyományairól.
Az Európai Bizottság arra vár, hogy pénzmegvonással meg lehet-e buktatni egy kormányt, jelesül a lengyelt. Ha igen, akkor Magyarország továbbra sem kapja meg a neki járó uniós forrásokat? A Bayer show vendége volt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki beszélt arról a botrányról is, hogy miként akarták a tengerentúlról megbuktatni Orbán Viktor kormányát a tavalyi választáson.
Egy konzervatív közép-jobb fordulatra van szükség az európai unióban. Egyebek mellett erről beszélt Kovács Zoltán a Bayer Showban. A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár az itthon nagy port kavart svéd oktatófilmmel kapcsolatban azt mondta, a skandináv ország nincs abban a felsőbbrendű pozícióban, hogy leckét adjon Magyarországnak demokráciából.
Élesen bírálta a jelenlegi nyugati politikai elitet Kövér László házelnök a Bayer show-ban. Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig - mint fogalmazott - Európa, attól Európa, hogy keresztény.
Fürjes Balázs, a Budapest 2023 atlétikai vb szervezőbizottságának társelnöke volt a Bayer show vendége, aki mesélt arról, hogy a NOB javasolja az állandó státuszba helyezését.
Bayer show - Lánczi Tamás: A DK titkolózása gyanúra ad okot. A DK képviselői viziten jártak az USA budapesti nagykövetségén, azonban pár semmitmondó megnyilatkozáson kívül nem lehet tudni, hogy miről beszélgettek.
Kéthónapnyi szünet után Bayer Zsolt ismét megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!
Földi László titkosszolgálati szakértő volt a Bayer Show vendége. Szerinte a 21. században, hagyományos fegyverekkel egész egyszerűen nem lehet egy háborút megnyerni.
A HírTV Bayer Show című műsorának Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt a vendége, akivel a 2024-es magyar uniós elnökségről és a migránskvótáról is beszélgetett a műsor házigazdája, Bayer Zsolt.
Mi mindig is mondtuk, most meg megint igazunk lett, és a kvóta az kvóta marad, akárhogy is címkézzük - így reagált Varga Judit igazságügyi miniszter arra, hogy EU bevezetné a migránsok kötelező szétosztását a tagállamok között.
A családok által fizetendő rezsiszámla Magyarországon a legkisebb, és ez a jövőben is így lesz - hangsúlyozta a Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer show-ban. Deutsch Tamás szerint a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést. Ezzel kapcsolban felhívta a figyelmet: bárhogyan mesterkedjen Brüsszel, nem engednek a kedvezményből. Emellett a politikus éles kritikával illette a hazánkat bíráló brüsszeli képviselőket is.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Háború Ukrajnában és Izraelben: Zelenszkij beleöregedett a háborúba + videó

Háború Ukrajnában és Izraelben: Zelenszkij beleöregedett a háborúba + videó

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az Ukrajnában és a Gázai övezetben zajló háborúkkal kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő érkezett a stúdióba. Adásunk második felében Stepper Pétert, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatójá és kárpátaljai tudósítónkat, Dunda Györgyöt kérdezték műsorvezetőink.
Ezüstérmes a magyar socca válogatott a Copa Americán + videó

Ezüstérmes a magyar socca válogatott a Copa Americán + videó

A magyar válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a házigazdától a Mexikóban megrendezett Socca Copa America döntőjében, így a második helyen zárta a tornát - tájékoztatott a Socca Hungary Facebook-oldala. A gólkirályi címet Vörös-Torma Martin hódította el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!