2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Podcast

Bayer show

Az európai baloldal valójában nem akar velünk megállapodni – jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer Show-ban. Kovács Zoltán arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarország továbbra sem fogadja el, hogy az Európai Unió közös hitellel segítsen Ukrajnának, helyette kétoldalú alapon támogatná az országot.
Bayer show - Varga Judit: A világ nagyon bonyolulttá vált, hiányzik belőle a józanság. Varga Judit igazságügyi miniszter volt a Bayer show vendége.
Az Európai Parlamentben általánossá vált, hogy tényfeltáró delegációkat menesztenek Magyarországra és Lengyelországba, ami méltatlan az európai együttműködéshez – hívta fel rá a figyelmet Deutsch Tamás a Bayer show-ban. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt pedig különösen méltatlannak nevezte, ahogy a hazánkban történő vizsgálódásokat szervezik.
Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója volt a Bayer show vendége. A mai beszélgetés fő témáját Schmidt Mária legújabb kötete, a Látlelet az orosz-ukrán háborúról című könyv adta.
Rákay Philip: Őriznünk kell ezt a lángot. A Bayer show vendégei ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász és Rákay Philip kommunikációs- és médiaszakember, producer voltak.
Békés Márton: Politikai tehetség, tudás és alázat, ennek a háromnak a vezetőereje a Fidesz-KDNP A Bayer Show vendége Békés Márton, a XXI. Század Intézet igazgatója volt.
A kettős mérce már normává vált Brüsszelben. Ezt hangsúlyozta a Fidesz EP-képviselője a Bayer show-ban. Hidvéghi Balázs rámutatott: míg a családok és cégek kerültek nehéz helyzetbe az energiaárak miatt, addig az Oroszországból érkező gyémántokra nem vetett ki embargót az Unió.
A Fidesz válaszokat vár a dollárbaloldaltól a külföldi kampánypénzek ügyében - erről beszélt Kocsis Máté a Bayer Showban. A Fidesz frakcióvezetője azt is mondta, hogy a brüsszeli vezetők már rég nem jogállamisági vitában állnak Magyarországgal, hanem csak a jobboldali kormányt támadják.
A háborús szankciók bevezetése óta Európa gazdasága gyengült, ezzel szemben Moszkva erősödött - hívta fel rá a figyelmet Gulyás Gergely a Bayer show-ban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter rámutatott: Oroszország soha ilyen áron nem tudta értékesíteni még a földgázt és a kőolajat, mint most.
Az Európai Unió továbbra is minden meghatározó kérdésben nyomást próbál gyakorolni Magyarországra – mondta Dömötör Csaba a Bayer Show-ban. A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a tét most az, hogy az EU meghosszabbítja vagy visszavonja a szankciókat. Az államtitkár szerint ugyanis Európa recesszióval néz szembe, miközben az orosz Gazprom 85%-al növelte a bevételeit.
Ha Oroszország átállítja a hatalmas nyersanyagkészletét a keleti piacok kiszolgálására, akkor az azt jelenti, hogy Kínát és Indiát olcsó és biztonságos nyersanyaggal fogja ellátni. Erről Schmidt Mária beszélt a Bayer show-ban. A Terror Háza Múzeum főigazgatója szerint érthetetlen az európai uniós döntéshozók gondolkodása. Kiemelte, akármennyi krízishelyzet van az uniós vezetők mind arra használják fel, hogy centralizáljanak, még több hatalmat vonjanak magukhoz és a nemzetállami hatásköröket még jobban aláássák.
Igaza van az mszp-s Ujhelyi Istvánnak, legatyásodott állapotban van az ellenzék - mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője a Bayer showban. Deutsch Tamás a helyreállítási forrásokkal kapcsolatban azt mondta: az európai és a magyar baloldal ismét támadásba lendült. A politikus szerint az összeomlás előtt álló ellenzék minden eszközével el akarja lehetetleníteni a megegyezést.
Ha az Európai Unió nem tartóztatja fel a migráns-áradatot, annak súlyos közbiztonsági, közegészségügyi és szociális rendszert ellehetetlenítő következményei lesznek – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Bayer Showban. Bakondi György kitért arra is, hogy az Európai Unió pénz-bírságra ítélné azokat az országokat, akik nem hajlandók migránsokat befogadni.
Orbán Balázs: Szankciók helyett békére van szükség. A Bayer show vendége Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.
Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. A hazai termés mennyiségét az időjárás befolyásolja leginkább és sok múlik azon, hogy a következő 10 napban lesz-e csapadék.
A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos.
Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk. Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége.
Schmidt Mária: Korszakhatáron A HírTV Bayer show című műsorának vendége Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum főigazgatója volt, aki most megjelent könyvéről, a Korszakhatáron-ról beszélgetett Bayer Zsolttal.
Orbán Viktor kiállt a magyar érdekek mellett, és megvédte az országot az olajembargó bevezetésével szemben - hangsúlyozta a a kommunikációért felelős államtitkár. Kovács Zoltán a Bayer showban elmondta: sok ország egyetért a magyar észrevételekkel.
A Bayer show vendége Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkár volt.
Magyarország a józan ész pártján áll az olajembargó és a szankciók kérdésében - erről beszélt Hidvéghi Balázs a Bayer show-ban. A Fidesz EP-képviselője a beszélgetésben kitért Európa helyzetére és jövőjére is. Szerinte, az Európai Unió rossz úton halad.
A Bayer Show vendége Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt, akivel a műsorvezető Bayer Zsolt beszélgetett Európa helyzetéről és jövőjéről, illetve a magyar ellenzék parlamenti szerepléséről.
A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. A Fidesz frakció-vezetője szerint a képviselők közös feladata az alkotmányos rend megóvása, valamint a parlament tekintélyének megőrzése lenne, mégis úgy érzi, hogy az ellenzék folyamatosan annak felrúgásán dolgozik.
Gulyás Gergely: Ha a német gazdaság letérdel az általa is kiszabott szankciók miatt, akkor Európa is letérdel.
Békére, nem pedig megosztottságra van szüksége Hódmezővásárhelynek - többek között erről is beszélt a Bayer Showban Lázár János. A kormánypártok megválasztott országgyűlési képviselője szerint Márki-Zay Péter polgármesterként nem a várost építette, hanem a közösséget rombolta.
A HírTV Bayer Show című műsorának Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke volt a vendége.
Minden korábbi politikai tömb sikerét felülmúlta a Fidesz-KDNP eredménye a választáson - hangsúlyozta az Alapjogokért Központ igazgatója a Bayer Showban. Szánthó Miklós óriási történelmi sikerként, és rendkívüli felhatalmazásként értékelte a kormánypártok győzelmét.
Ifj. Lomnici Zoltán: Egész tárháza megtalálható annak, hogy 2002 és 2010 között milyen csalások voltak.
Stratégiai nyugalomra lenne szükség ahhoz, hogy pont kerüljön az orosz-ukrán háború végére – mondta a XXI. Század Intézet igazgatója a HírTV Bayer Show című műsorában. Békés Márton szerint a higgadtság megteremtését tovább nehezíti, hogy a nyugati országok politikai elitje oroszellenes, ennek pedig később súlyos gazdasági következményei lehetnek.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!