2020. szeptember 19.,
szombat, Vilhelmina napja

Bayer show

Bayer show

Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!

Bayer show (2020-09-13)

A Hír TV Bayer show című műsorának Vidnyánszky Attila volt a vendége, aki beszélt a kuratórium és az SZFE vezetése közötti feszültségekről, de kitért arra is, hogy milyen tervekkel szeretnék öregbíteni az intézmény hírnevét, és milyen főbb csapásvonalakat fogalmaztak meg az egyetem működtetésével kapcsolatban.

Bayer show (2020-09-06)

A Hír TV eheti Bayer show című műsorának első részében Bayer Zsolt nem hagyhatta szó nélkül Karácsony Gergely legújabb hazugságát, míg Gulyás Gergely miniszterrel a jelenlegi járványügyi helyzetről és az SZFE-n uralkodó állapotokról is beszélgettek.

Bayer show (2020-08-30)

Az első szünet utáni Bayer show egy balatoni körképpel indult, mely az 51 darab fizetős strand és a 49 darab szabad strand, valamint a szabad strandokkal kapcsolatos aláírásgyűjtés kérdéskörét boncolgatta. A műsor második felében Dörner György, Kossuth-díjas magyar színművész, szinkronszínész, az Újszínház igazgatója volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.

Bayer show (2020-07-05)

Dr. Kollár Lajos miniszteri tanácsadó, egyetemi tanár volt Bayer Zsolt vendége, a kissé rendhagyó, nyári szünet előtti utolsó adás alkalmával.

Bayer show (2020-06-28)

A beszivárgott kommunista ideológia jelentősen hozzájárul a nyugati társadalmak hanyatlásához, hiszen amit most látni az Egyesült Államokban, Londonban, vagy Párizsban az egyértelműen a szemünk előtt lejátszódó nyugati civilizáció végromlása – hívta fel rá a figyelmet Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója a Bayer show-ban utalva az elmúlt hetek radikális és erőszakos baloldali tüntetéseire.

Bayer show (2020-06-21)

Teljesen illogikus mondatok hangoznak el Amerikában. A Bayer show-ban Bayer Zsolt vendége ezen a héten Földi László titkosszolgálati szakértő volt.

Bayer show (2020-06-14)

A műsorban szó lesz az Amerikából kiinduló eseményekről, Donald Trump esélyeiről és arról vajon hova vezethet a liberális oldal ráhatása az egyre gyűrűző történésekre, de természetesen esni fog néhány szó Korózs Lajos politikai pornóvideójáról is, mielőtt górcső alá kerülne a Karácsony Gergely-féle városvezetés és az egyre romló Lánchíd kérdése is.

Bayer show (2020-06-07)

A Bayer show első részében az Egyesült Államokbeli történéseket vette górcső alá a műsor házigazdája, míg a második részben a trianoni békediktátum 100 éves évfordulójáról Békés Mártonnal, a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatójával beszélgetett Bayer Zsolt.

Bayer show (2020-05-31)

A Hír TV Bayer show című műsorában Bayer Zsolt és Kocsi Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt többek közt az ellenzék narratívájáról a kormány intézkedéseivel kapcsolatban, de természetesen a 14. évfordulója alkalmából szóba került az őszödi beszéd is és a Jobbik szereplése mellett sem mentek el szó nélkük.

Bayer show (2020-05-24)

A gyöngyöspataiak 80 százaléka csalódott a Kúria ítélete miatt, ami a gyöngyöspatai iskolaügyben született – erről Horváth László, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszélt a Bayer showban. A miniszterelnöki megbízott szerint nem igazság-, hanem jogszolgáltatás történt. A beszélgetésből kiderül, hogy a gyöngyöspatai ügy kapcsán miként találkozik egymással a szegregációs biznisz és a börtönbisznisz.

Bayer show (2020-05-17)

Novák Katalin, család- és ifjúságért felelős államtitkár és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Bayer showban.

Bayer show (2020-05-10)

A Hír TV eheti Bayer show-jában a házigazda, Bayer Zsolt vendége Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője volt, akivel többek között Fricz Tamás politológus szóló tanulmányát vették górcső alá.

Bayer show (2020-05-03)

A Bayer show eheti vendégei Dódity Gabriella és Láng Zsolt voltak, akikkel a házigazda, Bayer Zsolt kibeszélte az aktuális bajos fővárosi ügyeket.

Bayer show (2020-04-26)

Soros György már meg sem próbálja elrejteni valódi szándékát, kendőzetlenül ír legújabb tervéről ebben a krízishelyzetben - mondta el Kövér László, az Országgyűlés elnöke az eheti Bayer showban. Majd a második Soros-tervvel kapcsolatban megjegyezte, hogy a milliárdos által nyújtott pénzügyi megoldásnak súlyos következményei lehetnek az unióra nézve.

Bayer show (2020-04-19)

A Hír TV Bayer show című műsorának Balog Zoltán, református lelkész, miniszterelnöki megbízott volt a vendége.

Bayer show (2020-04-12)

Bayer Zsolt műsorvezető vendégei Szita Károly Kaposvár polgármestere és Dömötör Csaba parlamenti államtitkár voltak.

Bayer show (2020-04-05)

Semmilyen érv, semmilyen jogi érv nincs azok mellett a hazugságok mellett, amelyekkel a nyugati liberális erők Orbán Viktor miniszterelnököt, a magyar kormányt és a Fideszt támadják a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény kapcsán. A bírálók ahelyett, hogy az emberi életek megvédése érdekében lépnének fel, egy felépített koncepció mentén zajló politikai kampányban szemenszedett hazugságokat terjesztenek a magyar kormányról – hangzott el a Bayer show-ban. Ezúttal Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár volt Bayer Zsolt beszélgetőpartnere. A két politikus rámutatott, a jelenlegi helyzetben minden erőforrást és koncentrációt a koronavírus elleni védekezésre kellene fordítani, ilyenkor valódi nemzeti összefogásra lenne szükség.

Bayer show (2020-03-29)

Pénteken vezették be a kijárási korlátozást, amely gyakorlatban azt a célt szolgálja, hogy az emberi találkozások, kontaktok számát tovább tudják csökkenteni. Abban a szakemberek között egyetértés van, hogy a terjedés gyorsasága attól függ, hogy egy ember hány embernek adja tovább a vírust, ha ez a fertőzés szám egy alá esik akkor a vírus visszaszorul és meg is szűnhet. A Hír TV Bayer show című műsorának vendége Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter volt, aki beszélt többek között az intézkedések fontosságáról és az ellenzék viselkedéséről, mellyel a vírus elleni védekezést nehezítik meg.

Bayer show (2020-03-22)

A kormány kihirdette a veszélyhelyzetet, ami egy rendkívüli jogrend bevezetését jelenti, melyet időről-időre meg kell hosszabbítani, amihez az ellenzékkel való egyeztetésre, tárgyalásra van szükség. A kormány szeretné bevezetni a rendkívüli jogrendet, hogy az ezzel kapcsolatos egyeztetések ne lassítsák a járvány elleni folyamatot. A részletekről és a koronavírus törvény fontosságáról Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt Bayer Zsolt műsorvezetővel.

Bayer show (2020-03-15)

"Sok minden elválik egy ilyen időszakban, látjuk, hogy kinek mi fontos. A kormánynak most az ország védelme" - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Hír TV Bayer show című műsorában, ahol többek között a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről, az ellenzék és az ellenzéki sajtó hozzáállásáról szólt a diskurzus.

Bayer show (2020-03-08)

A mélyen keresztény vallású idegsebész, Csókay András, a Honvéd Kórház osztályvezető főorvosa volt Bayer Zsolt vendége.

Bayer show (2020-03-01)

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke volt Bayer Zsolt vendége, akivel sok érdekes témát érintettek Bayer show című műsorunkban.

Bayer show (2020-02-23)

A joggal való gátlástalan visszaélés a gyöngyöspatai eset - egyebek között erről is beszélt Nacsa Lőrinc (KDNP) a Bayer show-ban.

Bayer show (2020-02-16)

Pósán László a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője elemezte az új NAT-ot a Bayer show című műsorunkban.

Bayer show (2020-02-09)

A Hír TV Bayer Show című műsorának Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője volt a vendége.