2020. április 1.,
szerda, Hugó napja

Bayer show

Bayer show

Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!

Bayer show (2020-03-29)

Pénteken vezették be a kijárási korlátozást, amely gyakorlatban azt a célt szolgálja, hogy az emberi találkozások, kontaktok számát tovább tudják csökkenteni. Abban a szakemberek között egyetértés van, hogy a terjedés gyorsasága attól függ, hogy egy ember hány embernek adja tovább a vírust, ha ez a fertőzés szám egy alá esik akkor a vírus visszaszorul és meg is szűnhet. A Hír TV Bayer show című műsorának vendége Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter volt, aki beszélt többek között az intézkedések fontosságáról és az ellenzék viselkedéséről, mellyel a vírus elleni védekezést nehezítik meg.

Bayer show (2020-03-22)

A kormány kihirdette a veszélyhelyzetet, ami egy rendkívüli jogrend bevezetését jelenti, melyet időről-időre meg kell hosszabbítani, amihez az ellenzékkel való egyeztetésre, tárgyalásra van szükség. A kormány szeretné bevezetni a rendkívüli jogrendet, hogy az ezzel kapcsolatos egyeztetések ne lassítsák a járvány elleni folyamatot. A részletekről és a koronavírus törvény fontosságáról Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt Bayer Zsolt műsorvezetővel.

Bayer show (2020-03-15)

"Sok minden elválik egy ilyen időszakban, látjuk, hogy kinek mi fontos. A kormánynak most az ország védelme" - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Hír TV Bayer show című műsorában, ahol többek között a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről, az ellenzék és az ellenzéki sajtó hozzáállásáról szólt a diskurzus.

Bayer show (2020-03-08)

A mélyen keresztény vallású idegsebész, Csókay András, a Honvéd Kórház osztályvezető főorvosa volt Bayer Zsolt vendége.

Bayer show (2020-03-01)

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke volt Bayer Zsolt vendége, akivel sok érdekes témát érintettek Bayer show című műsorunkban.

Bayer show (2020-02-23)

A joggal való gátlástalan visszaélés a gyöngyöspatai eset - egyebek között erről is beszélt Nacsa Lőrinc (KDNP) a Bayer show-ban.

Bayer show (2020-02-16)

Pósán László a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője elemezte az új NAT-ot a Bayer show című műsorunkban.

Bayer show (2020-02-09)

A Hír TV Bayer Show című műsorának Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője volt a vendége.