2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Hosszabbítás 22:50

Podcast

Bayer show

Nem azért nem lehet megbocsájtani az őszödi beszédet, mert trágár volt, hanem azért, mert kiderült belőle, hogy Gyurcsány Ferenc semmibe veszi a választópolgárokat – erről beszélt a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer showban. Schmidt Mária egyúttal kitért a közelgő német választásokra is, amely szerinte Angela Merkel 16 éves kudarcának végét jelenti.
A Bayer show vendége Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója volt.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. Masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlásról beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. A politikus szót ejtett az atlétikai vb megvétózásáról is.
A Bayer show vendége Békés Márton történész, a Terrorháza Múzeum kutatási igazgatója volt.
Természetesen operáról, de a fociról, szurkolásról, sőt, még az erdélyi medvékről is szó esett Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója és Bayer Zsolt között a Bayer show-ben.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A Bayer Show vendége Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt a vendége.
Németh Szilárd: Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre. A Bayer show vendége Németh Szilárd volt, a Fidesz alelnöke.
Érthetetlennek nevezte Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője Bayer show című műsorunkban, hogy az értékromboló őszödi beszéd óta Gyurcsány Ferenc még mindig ott van a magyar politikában, sőt ő irányítja az egész baloldalt és vele együtt a Jobbikot is. A politikus szerint a járványok, a népvándorlás és a DK elnökének politikája együttesesen jelentenek veszélyt az országra.
A Bayer show első felében Bayer Zsolt a műsor első részében felidézte és a tőle megszokott stílusban elemezte a magyar-ír futballmérkőzés előtti eseményeket, amikor is az ír válogatott térdepléssel fejezte ki a kirekesztés elleni tiltakozását. A műsor második részében Bayer Zsolt vendége Fürjes Balázs, Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár volt, akivel főként a fővárost eluraló forgalmi káoszról cserélt eszmét a műsorvezető.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. Az adás második felében Selmeczi Gabriella, a Fidesz frakcióvezető-helyettese volt Bayer Zsolt vendége, akivel a pedofília, illetve a pedofília kapcsán a büntető törvénykönyv szigorításának témáját járta körbe Bayer Zsolt.
A Bayer showban Kálomista Gábor filmproducer volt Bayer Zsolt vendége, akivel a 15 éves őszödi beszédről, az azóta is aktívan politizáló Gyurcsány Ferencről és a történteket felelevenítő filmről is szó esett.
A baloldal kiélezett küzdelemre készül és nincs egyedül. Nemzetközi érdekkörök mozdulnak meg annak érdekében, hogy kiélezetté tegyék a 2022-es választási küzdelmet. Ebben az esetben az a kérdés, hogy mit kérnek cserébe? Az e heti Bayer show vendége G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke volt.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. Elképesztő, hogy a baloldal és a baloldali sajtó mennyire homokba dugja a fejét és hallgat, mint a sír, annak a hírnek a hallatán, hogy hirtelen megjelent 4 millió euró az uniós vakcinabeszerzési biztos Stella Kyriakides családi számláján – erről Ómolnár Miklós beszélt a Bayer show-ban. A Ripost főszerkesztője adásunkban beszámolt a botrányos európai uniós vakcinaszerződési ügyek részleteiről, valamint arról is, hogy valójában nem akarják a keleti vakcinagyártókat beengedni a piacra, azt ugyanis a nyugati gyógyszergyárak uralják.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. Kik, miért és hogyan cserélik le a kultúrát? Mit jelent a progresszív nyomulás? Mit felejtett el a baloldali gondolkodás? A műsor második felében Schiffer András ügyvéddel, volt országgyűlési képviselővel többek között ezekről beszélgetett Bayer Zsolt műsorvezető, Bayer show című műsorunkban.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A műsor második felében Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok főként belpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A műsor második felében Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára volt Bayer Zsolt vendége, Bayer show című műsorunkban.
Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze és a nemzet művésze, a magyar színjátszás felejthetetlen alakja. A Kossuth-nagydíjas, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznőt életének 86. évében, hosszas betegség után pénteken hajnalban érte a halál. A Nemzeti Színház saját halottjának tekinti. Szarvas József és Bayer Zsolt a Bayer showban emlékezett meg a színművésznőről és kiemelkedő munkásságáról.
Varga Judit: Sok helyen álszentséget látok. A Bayer show vendége Varga Judit igazságügyi miniszter volt.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.
Rendkívül szegényesen állnánk átoltottságban, ha Magyarország nem vásárolt volna keleti vakcinákat – hívta fel rá a figyelmet Kásler Miklós a Bayer show vasárnapi adásában. Az emberi erőforrások minisztere leszögezte: a járványban az emberéletek megmentésének jelenlegi legjobb eszköze az oltás, mindegy, hogy az milyen országból származik.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A műsor második felében Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A műsor második felében online kapcsolás segítségével Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A műsor második felében Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.
A Bayer show első felében Bayer Zsolt műsorvezető a hét bel- és külpolitikai eseményeit elemezte, kezdve Stummer Jánossal és azzal a bizonyos Puskás Arénába, illetve onnan kivezető alagúttal. A műsor második felében Rákay Philip, patrióta, kommunikációs- és médiaszakember, producer volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeit. Többek között a rasszizmus valós vagy vélt kialakulása, a kutyák bőrszíne, Jakab Péter vakcinákhoz való hozzáállása és a zeneiskola ügye is említésre került. A műsor második felében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt Bayer Zsolt vendége, akivel a baloldal halálkampányáról is beszélgetett.
A Bayer show vendége Stumpf István, a felsőoktatási modellváltást koordináló kormánybiztos volt.
A műsor első felében Bayer Zsolt műsorvezető a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok eseményeit, kiemelt figyelmet szentelve a koronavírusnak, a különféle vakcináknak, a vakcinákkal kapcsolatos híreszteléseknek és a baloldali álhíreknek. A műsor második felében Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.
„Itt szerintem szép reményei lehetnek az országnak és szép reményei lehetnek az itt élő embereknek is, hogy ebből gyorsan ki fogunk jönni.” - jegyezte meg Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, a Bayer showban.
Szerdán beiktatták hivatalába az USA 46. elnökét, Joe Bident, aki beiktatási beszédében azt mondta, hogy ő hozza el a békét, a megbékélést és egyesíteni fogja az amerikai társadalmat – vezette fel a ma esti Bayer showt a műsorvezető Bayer Zsolt.
„A hosszútávú cél mégis csak az, hogy egy fiatal érezzen kötődést a saját országához, keresse a helyét itt, ebben a gazdaságban és lehetőség szerint vállaljon majd gyereket is” - mondta Varga Mihály, pénzügyminiszter.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!