2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Podcast

Bayer show

Az emberek elégedetlenségére, ezáltal a jelenlegi kormány bukására játszik Bige László - erről beszélt a Bayer show-ban az agrárminiszter. Nagy István szerint a milliárdos üzletembernek egyértelműen politikai ambíciói vannak.
Bayer Zsolt a Mediaworks Hírcentrumon sorozatot indít, Európa elrablása címmel. Ennek első részét közöljük most.
Szent Miklós emlékét és egy évezredek óta tartó hagyományt gyaláznak meg a norvég posta karácsonyi reklámfilmjében, amelyben homoszexuálisnak állítják be a Mikulást - hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke a Bayer showban. Kövér László azt mondta, a videó nemcsak a katolikus egyház, hanem minden jóérzésű keresztény ember tiltakozását kiváltja.
A tagállamok közötti politikai érdek és nézetkülönbségek mindeddig gátját állták egy NATO-tól független, önálló ütőképes haderő létrehozásának, most azonban változhat a helyzet, miért fontos ez és milyen szerepünk van ebben?Többek között erről is szó volt a HírTV Bayer Show című műsorában, melynek vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt.
A kommunikációs- és médiaszakember a Bayer show-ban azt mondta: A 2022-es választások tétje Magyarországon az, hogy megmaradunk-e erős, szuverén országnak.
A Békemenet tömegétől az ember ihletett kapott - mondta Boros Imre közgazdász, miután Bayer Zsolt a felvonulás élményeiről kérdezte vendégét.
Agyrémnek nevezte Gulyás Gergely az Európai Parlament csütörtöki határozatát, miszerint a Lengyel alkotmánybíróság illegitim. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint, az Európai Parlament hetente fejti ki álláspontját olyan politikai témákkal kapcsolatban, amihez semmi köze nincs.
Deutsch Tamás: Márki-Zay Péter szőröstül-bőröstül Gyurcsány embere.
A Bayer show vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt.
Ideológiai alapon tiltja a főváros vezetése az őszödi beszédet követő eseményeket feldolgozó film vetítését - jelentette ki a Bayer-showban Kálomista Gábor. A politikai thriller producere elmondta, a Hollywoodi produkciókhoz képest jóval kisebb lehetőséget kap a mozihálózatoktól az alkotás. Hozzátette: a film ugyanakkor népszerű, elővételben ugyanis szinte az összes jegy elkelt hetekkel a premier előtt.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A baloldal elérte a mélypontját, ez látszott hétfőn, a parlamentben is Jakab Péter felszólalásában - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban. Kocsis Máté úgy fogalmazott: a baloldal a sajátjaikat az ő világukban hiszterizálják és brutalizálják, aminek nagyon sok áldozata lesz még. A politikus szerint azonban nem szabad felülni ezeknek a provokációnak, higgadtan kell kezelni. Az ellenzék célja ugyanis pont az, hogy valahol elcsattanjon egy pofon.
Nem azért nem lehet megbocsájtani az őszödi beszédet, mert trágár volt, hanem azért, mert kiderült belőle, hogy Gyurcsány Ferenc semmibe veszi a választópolgárokat – erről beszélt a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer showban. Schmidt Mária egyúttal kitért a közelgő német választásokra is, amely szerinte Angela Merkel 16 éves kudarcának végét jelenti.
A Bayer show vendége Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója volt.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. Masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlásról beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. A politikus szót ejtett az atlétikai vb megvétózásáról is.
A Bayer show vendége Békés Márton történész, a Terrorháza Múzeum kutatási igazgatója volt.
Természetesen operáról, de a fociról, szurkolásról, sőt, még az erdélyi medvékről is szó esett Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója és Bayer Zsolt között a Bayer show-ben.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A Bayer Show vendége Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt a vendége.
Németh Szilárd: Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre. A Bayer show vendége Németh Szilárd volt, a Fidesz alelnöke.
Érthetetlennek nevezte Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője Bayer show című műsorunkban, hogy az értékromboló őszödi beszéd óta Gyurcsány Ferenc még mindig ott van a magyar politikában, sőt ő irányítja az egész baloldalt és vele együtt a Jobbikot is. A politikus szerint a járványok, a népvándorlás és a DK elnökének politikája együttesesen jelentenek veszélyt az országra.
A Bayer show első felében Bayer Zsolt a műsor első részében felidézte és a tőle megszokott stílusban elemezte a magyar-ír futballmérkőzés előtti eseményeket, amikor is az ír válogatott térdepléssel fejezte ki a kirekesztés elleni tiltakozását. A műsor második részében Bayer Zsolt vendége Fürjes Balázs, Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár volt, akivel főként a fővárost eluraló forgalmi káoszról cserélt eszmét a műsorvezető.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. Az adás második felében Selmeczi Gabriella, a Fidesz frakcióvezető-helyettese volt Bayer Zsolt vendége, akivel a pedofília, illetve a pedofília kapcsán a büntető törvénykönyv szigorításának témáját járta körbe Bayer Zsolt.
A Bayer showban Kálomista Gábor filmproducer volt Bayer Zsolt vendége, akivel a 15 éves őszödi beszédről, az azóta is aktívan politizáló Gyurcsány Ferencről és a történteket felelevenítő filmről is szó esett.
A baloldal kiélezett küzdelemre készül és nincs egyedül. Nemzetközi érdekkörök mozdulnak meg annak érdekében, hogy kiélezetté tegyék a 2022-es választási küzdelmet. Ebben az esetben az a kérdés, hogy mit kérnek cserébe? Az e heti Bayer show vendége G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke volt.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. Elképesztő, hogy a baloldal és a baloldali sajtó mennyire homokba dugja a fejét és hallgat, mint a sír, annak a hírnek a hallatán, hogy hirtelen megjelent 4 millió euró az uniós vakcinabeszerzési biztos Stella Kyriakides családi számláján – erről Ómolnár Miklós beszélt a Bayer show-ban. A Ripost főszerkesztője adásunkban beszámolt a botrányos európai uniós vakcinaszerződési ügyek részleteiről, valamint arról is, hogy valójában nem akarják a keleti vakcinagyártókat beengedni a piacra, azt ugyanis a nyugati gyógyszergyárak uralják.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. Kik, miért és hogyan cserélik le a kultúrát? Mit jelent a progresszív nyomulás? Mit felejtett el a baloldali gondolkodás? A műsor második felében Schiffer András ügyvéddel, volt országgyűlési képviselővel többek között ezekről beszélgetett Bayer Zsolt műsorvezető, Bayer show című műsorunkban.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A műsor második felében Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.
A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok főként belpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit. A műsor második felében Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára volt Bayer Zsolt vendége, Bayer show című műsorunkban.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!