2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:25

Podcast

Bayer show

Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. A hazai termés mennyiségét az időjárás befolyásolja leginkább és sok múlik azon, hogy a következő 10 napban lesz-e csapadék.
A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos.
Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk. Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége.
Schmidt Mária: Korszakhatáron A HírTV Bayer show című műsorának vendége Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum főigazgatója volt, aki most megjelent könyvéről, a Korszakhatáron-ról beszélgetett Bayer Zsolttal.
Orbán Viktor kiállt a magyar érdekek mellett, és megvédte az országot az olajembargó bevezetésével szemben - hangsúlyozta a a kommunikációért felelős államtitkár. Kovács Zoltán a Bayer showban elmondta: sok ország egyetért a magyar észrevételekkel.
A Bayer show vendége Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkár volt.
Magyarország a józan ész pártján áll az olajembargó és a szankciók kérdésében - erről beszélt Hidvéghi Balázs a Bayer show-ban. A Fidesz EP-képviselője a beszélgetésben kitért Európa helyzetére és jövőjére is. Szerinte, az Európai Unió rossz úton halad.
A Bayer Show vendége Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt, akivel a műsorvezető Bayer Zsolt beszélgetett Európa helyzetéről és jövőjéről, illetve a magyar ellenzék parlamenti szerepléséről.
A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. A Fidesz frakció-vezetője szerint a képviselők közös feladata az alkotmányos rend megóvása, valamint a parlament tekintélyének megőrzése lenne, mégis úgy érzi, hogy az ellenzék folyamatosan annak felrúgásán dolgozik.
Gulyás Gergely: Ha a német gazdaság letérdel az általa is kiszabott szankciók miatt, akkor Európa is letérdel.
Békére, nem pedig megosztottságra van szüksége Hódmezővásárhelynek - többek között erről is beszélt a Bayer Showban Lázár János. A kormánypártok megválasztott országgyűlési képviselője szerint Márki-Zay Péter polgármesterként nem a várost építette, hanem a közösséget rombolta.
A HírTV Bayer Show című műsorának Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke volt a vendége.
Minden korábbi politikai tömb sikerét felülmúlta a Fidesz-KDNP eredménye a választáson - hangsúlyozta az Alapjogokért Központ igazgatója a Bayer Showban. Szánthó Miklós óriási történelmi sikerként, és rendkívüli felhatalmazásként értékelte a kormánypártok győzelmét.
Ifj. Lomnici Zoltán: Egész tárháza megtalálható annak, hogy 2002 és 2010 között milyen csalások voltak.
Stratégiai nyugalomra lenne szükség ahhoz, hogy pont kerüljön az orosz-ukrán háború végére – mondta a XXI. Század Intézet igazgatója a HírTV Bayer Show című műsorában. Békés Márton szerint a higgadtság megteremtését tovább nehezíti, hogy a nyugati országok politikai elitje oroszellenes, ennek pedig később súlyos gazdasági következményei lehetnek.
Leállítaná a Paks 2-t a baloldal, ha áprilisban hatalomra jutna – hangsúlyozta a Momentum Európai Parlamenti képviselője az ATV-ben. A baloldal ezen javaslatai katasztrofális következményekkel járhatnak a magyar energiaellátásra - reagált a felvetésre Deutsch Tamás, a Fidesz EP képviselője a HírTV Bayer Show című műsorában.
Az ellenzéki gyűlölet és politikai elvakultság átcsapott egy olyan felelőtlenségbe, amely messze túllépte a magyar belpolitikai határokat. Amikor ilyen háborús helyzet robban ki egy szomszédos országban, akkor nemzeti egységre van szükség, és nincs helye olyan politikai kijelentéseknek, amelyekkel a felépített narratívájukat a háború körülményei között tovább próbálják sulykolni, miközben tudják, hogy amit mondanak, az nem igaz – jelentette ki Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Bayer show-ban.
Kocsis Máté: Márki-Zayék kormányra kerülésének esélye folyamatosan csökken
Egy szektavezér beszél így- reagált Márki-Zay Péter évértékelőjére a Terror Háza Múzeum Főigazgatója a Bayer Showban. Schmidt Mária szerint veszélyes, ha egy politikus prófétaként beszél magáról és azt gondolja, hogy tévedhetetlen.
Magyarország sokkal gyorsabban lábal ki a mostani krízisből, mint a fele olyan súlyos 2008-as válságból. Egyebek mellett erről beszélt Varga Mihály a Bayer Showban. A pénzügyminiszter hozzátette: külső segítség nélkül, sikerült tavaly 7 százalék körüli növekedést elérni.
Karácsony Gergely kommunikációja a Városháza eladásának ügyével kapcsolatban egyszerű és primitív – mondta Budai Gyula a Bayer Showban. A Fidesz országgyűlési képviselője hozzátette: a műemlék-épületet végül azért nem sikerült eladniuk, mert a senki által nem ismert Berki Zsolt még kért 4 milliárd forintnyi jutalékot, így a befektetők elálltak az ügytől.
A műsor vendége Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője volt, akivel többek között Karácsony Gergely vizsgálóbizottsági meghallgatásáról is beszélgetett a műsorvezető Bayer Zsolt.
Az emberek elégedetlenségére, ezáltal a jelenlegi kormány bukására játszik Bige László - erről beszélt a Bayer show-ban az agrárminiszter. Nagy István szerint a milliárdos üzletembernek egyértelműen politikai ambíciói vannak.
Bayer Zsolt a Mediaworks Hírcentrumon sorozatot indít, Európa elrablása címmel. Ennek első részét közöljük most.
Szent Miklós emlékét és egy évezredek óta tartó hagyományt gyaláznak meg a norvég posta karácsonyi reklámfilmjében, amelyben homoszexuálisnak állítják be a Mikulást - hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke a Bayer showban. Kövér László azt mondta, a videó nemcsak a katolikus egyház, hanem minden jóérzésű keresztény ember tiltakozását kiváltja.
A tagállamok közötti politikai érdek és nézetkülönbségek mindeddig gátját állták egy NATO-tól független, önálló ütőképes haderő létrehozásának, most azonban változhat a helyzet, miért fontos ez és milyen szerepünk van ebben?Többek között erről is szó volt a HírTV Bayer Show című műsorában, melynek vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!