2020. április 1.,
szerda, Hugó napja

Sajtóklub

Sajtóklub

Bayer, Bencsik, Huth, Szentesi Zöldi és a szellemi wellness. Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal.

Sajtóklub (2020-03-30)

Ezen a héten is rendhagyó volt a Sajtóklub, annál is inkább, hiszen Bayer Zsolt helyén most Huth Gergely ült, Huth Gergely helyett pedig Bayer Zsolt jelentkezett be Skype-on. A vendégek további névsora nem változott: Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője voltak a beszélgetőpartnerek.

Sajtóklub (2020-03-23)

Némiképp rendhagyó volt a mai Sajtóklub adása, hiszen Bayer Zsolt műsorvezető egyedül volt a stúdióban a koronavírus-járvány miatt, a vendégek, Huth Gergely, a pestisracok.hu főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője pedig Skype-on kapcsolódtak be a műsorba.

Sajtóklub (2020-03-16)

A koronavírus-járvány rámutatott, hogy csak a nemzet a fontos, az a gondolat megbukott, hogy létre kell hozni egy európai egyesült államokat – hangzott el a Sajtóklubban. Ezúttal is Huth Gergely, Bencsik András és Gajdics Ottó folytatott egyedi hangvételű elemzést Bayer Zsolt műsorvezetése mellett.

Sajtóklub (2020-03-09)

A Sajtóklubban Bayer Zsolt műsorvezető vendégei Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-03-02)

A görög-török helyzettel kapcsolatban elsősorban az a fontos most, hogy mi lesz Európával és a migrációs helyzettel.

Sajtóklub (2020-02-24)

A Hír TV Sajtóklub című műsorában a gyöngyöspatai romák kártérítési ügye miatt szervezett tüntetésről és annak hátteréről Bayer Zsolt Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Huth Gergellyel beszélgetett.

Sajtóklub (2020-02-17)

A HírTV Sajtóklub című műsorában Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédéről Bayer Zsolt Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Huth Gergellyel beszélgetett.

Sajtóklub (2020-02-10)

Sajtóklub című műsorunk vendégei ezúttal a Nemzeti Alaptantervet és a róla alkotott véleményeket is megbeszélték.

Sajtóklub (2020-02-03)

Elképesztően mély tragédia, az oktatás csődje az, ha a diákok félelemben tudják tartani a pedagógusokat – hangzott el a Sajtóklubban annak apropóján, hogy újabb botrányos videófelvétel látott napvilágot, ezúttal egy nagykátai tanárbántalmazásról. Sajtóklub Huth Gergellyel, Gajdics Ottóval és Bencsik Andrással. Műsorvezető: Bayer Zsolt.