2023. 03. 21. Kedd Benedek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Podcast

Sajtóklub

Sajtóklub: Gyurcsány, Dobrev és Karácsony is sajátos ünnepi beszédet mondott március 15-én. A Sajtóklub vendégei Pálffy István, Néző László és Bencsik András voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Összeszedett, pontos és kemény felszólalást hallhattunk. Így vélekednek a Sajtóklub újságírói a miniszterelnök beszédéről, melyet többek közt a háborúról, az energiatermelésről és a gazdaság súlypontjairól tartott Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényén. De, hogy miként értelmezte a kormányfő szavait Bayer Zsolt, Bencsik Gábor, Néző László és Gajdics Ottó? Kiderül a Sajtóklub vasárnapi adásából.
Moszkva felfüggesztette az Amerikai Egyesült Államokkal kötött nukleáris egyezményben való részvételét - jelentette be a héten Vlagyimir Putyin. Mit sejtet ez a lépés? Bayer Zsolt, Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó alaposan körüljárták a témát a vasárnapi Sajtóklubban.
A Sajtóklub vendégei Pálffy István, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Orbán Viktor miniszterelnök idén is a Várkert Bazárban tartotta évértékelő beszédét. A miniszterelnök 1999 óta tart évértékelőket, így az ideit isA beszéden elhangzottakat természetesen a Sajtóklub újságírói is elemzik a vasárnapi adásban.
Orbán Viktor és a román államfő sem csatlakozott a Zelenszkijnek szóló brüsszeli ovációhoz, egyikük sem tapsolta meg a csoportképre érkező ukrán elnököt. Ez persze kiverte a biztosítékot a hazai balliberális sajtónál, így a Sajtóklub újságírói sem hagyhatták szó nélkül.A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
„Aki nincs velünk, az ellenünk van!” - Gyurcsány Ferenc évindító beszéde a Rákosi-korszak gondolatvilágát tükrözi. Erről pedig a Sajtóklub vendégei, Bencsik Anrás, Gajdics Ottó és Pállfy István is elmondták véleményüket. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Félmillió forint. Ennyiért lehetett bejutni, akár rosszul sikerült írásbeli vizsgával is, az ország egyik elit iskolájába - derítette ki a Metropol. A budapesti Eötvös József Gimnázium igazgatójának vesztegetési ügye kiverte a biztosítékot ezen a héten nemcsak a közéletben, de a Sajtóklub stúdiójában is.
Sajtóklub: Zöldek tüntetnek a Zöldek ellen Németországban. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Nem ad pénzt a modellválltó magyar egyetemeknek az Európai Unió az Erasmus+ program keretén belül. Kétségtelenül ez volt a hét egyik legjelentősebb híre, ami ki is verte a biztosítékot a Sajtóklub újságíróinál.
Sajtóklub: Putyin fegyverszünetet hirdetett az ortodox karácsony idejére. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Tovább gyűrűzik a Katar-gate, egyre több európai parlamenti képviselőről derül ki, hogy köze lehet a korrupciós botrányhoz. Na, de miért épp kofferben állt a pénz? És kinek az érdeke lehetett, hogy minderre most derüljön fény? Ezekre a kérdésekre is keresik a választ a Sajtóklub újságírói a vasárnapi adásban.
Sajtóklub: Hangfelvétel bizonyítja, hogy a baloldal állhat a tüntető álcivilek mögött. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Online TV elindítását jelentette be a Demokratikus Koalíció. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Minden politikai vezető tisztában van azzal, hogy Ukrajna provokálta Lengyelországot. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Hol van a sajtószabadság határa? A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Miért nem szólal meg az a két bíró, akik David Pressman amerikai nagykövettel tartottak megbeszélést? Kitől-kinek-hogyan gyűjti az adományokat a DK? Mit gondol Ungár Péter az amerikai támogatásról? Ezeket a kérdéseket vitatta meg Bayer Zsolt, Néző László, Bencsik András és Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Új baloldali „csillag” született az október 23-ai tüntetésen. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: A fejes saláta tovább bírta, mint Liz Truss. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Jelentős pedagógus-béremelést jelentett be a kormány. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Nincs itt semmi látnivaló. Ezt gondolja Márki-Zay Péter, aki szerint minden törvényes volt és minden rendben van a baloldali pártok Amerikából érkezett kampányfinanszírozásával kapcsolatban. Ám a Nemzetbiztonsági Bizottságnak azért vannak efelől kétségei, ezért titkosszolgálati vizsgálatot is indít az ügyben. Vajon mit gondol erről Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András és Apáti Bence? Ez is kiderül az e heti Sajtóklubból...
Sajtóklub: Kinek állhatott érdekében az Északi Áramlat elleni támadás? A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Földön fetrengő energia- és rezsiügyi árnyékminiszter, határon túliakat sértegető honvédelmi árnyékminiszter és árstopellenes gazdasági árnyékminiszter. Dobrev Klára velük szeretné átvenni az ország kormányzását. A hírről vendégeink is elmondták a véleményüket.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Oroszország sem gázt, sem olajat, sem szenet nem fog szállítani Európába, ha az EU-ban ársapkát vezetnek be az orosz gázra - mondta Vlagyimir Putyin a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon. A hírről a Sajtóklub vendégei is elmondták a véleményüket.
MZP megmondta a tutit: az Amerikából kapott összegek nem kampányfinanszírozási pénzek, csupán abból fizették ki a kampány számláit. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Traktorok és gazdák nélkül zajlott a "traktoros gazdatüntetés" A Sajtóklub vendégei Apáti Bence, Bencsik András és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Gajdics Ottó vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor lesznek. Az újságírók véleményt cserélnek a fakivágással kapcsolatos kormányrendelet ellen tüntető budapestiekről, de nem hagyják szó nélkül Jakab Péter belengetett pártalapítási ötletét sem.
Sajtóklub: Senkit nem érdekelt a Momentum hétfő délutánra meghirdetett tüntetése. A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Apáti Bence.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Ferencz Orsolya: Az űrkutatás megkerülhetetlen

Ferencz Orsolya: Az űrkutatás megkerülhetetlen

Az űrkutatás drága, de megtérülő befektetés, amire nem véletlenül áldoznak komoly összegeket olyan üzletemberek mint pl. Elon Musk. A részletekről Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztossal és Hirn Attila mérnök-fizikussal beszélgettünk.
Februárban Kijevben jártak az EU vezetői

Februárban Kijevben jártak az EU vezetői

Hogy áll Ukrajna uniós csatlakozása? A háború felgyorsíthatja vagy éppen lassíthatja a csatlakozási folyamatot? Vendégünk volt Rodrigo Ballester, a Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!