2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

"...sírjuk felett száz virág..." 11:05

Podcast

Sajtóklub

Sajtóklub: Minden politikai vezető tisztában van azzal, hogy Ukrajna provokálta Lengyelországot. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Hol van a sajtószabadság határa? A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Miért nem szólal meg az a két bíró, akik David Pressman amerikai nagykövettel tartottak megbeszélést? Kitől-kinek-hogyan gyűjti az adományokat a DK? Mit gondol Ungár Péter az amerikai támogatásról? Ezeket a kérdéseket vitatta meg Bayer Zsolt, Néző László, Bencsik András és Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Új baloldali „csillag” született az október 23-ai tüntetésen. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: A fejes saláta tovább bírta, mint Liz Truss. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Jelentős pedagógus-béremelést jelentett be a kormány. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Nincs itt semmi látnivaló. Ezt gondolja Márki-Zay Péter, aki szerint minden törvényes volt és minden rendben van a baloldali pártok Amerikából érkezett kampányfinanszírozásával kapcsolatban. Ám a Nemzetbiztonsági Bizottságnak azért vannak efelől kétségei, ezért titkosszolgálati vizsgálatot is indít az ügyben. Vajon mit gondol erről Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Bencsik András és Apáti Bence? Ez is kiderül az e heti Sajtóklubból...
Sajtóklub: Kinek állhatott érdekében az Északi Áramlat elleni támadás? A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Földön fetrengő energia- és rezsiügyi árnyékminiszter, határon túliakat sértegető honvédelmi árnyékminiszter és árstopellenes gazdasági árnyékminiszter. Dobrev Klára velük szeretné átvenni az ország kormányzását. A hírről vendégeink is elmondták a véleményüket.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Oroszország sem gázt, sem olajat, sem szenet nem fog szállítani Európába, ha az EU-ban ársapkát vezetnek be az orosz gázra - mondta Vlagyimir Putyin a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon. A hírről a Sajtóklub vendégei is elmondták a véleményüket.
MZP megmondta a tutit: az Amerikából kapott összegek nem kampányfinanszírozási pénzek, csupán abból fizették ki a kampány számláit. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Traktorok és gazdák nélkül zajlott a "traktoros gazdatüntetés" A Sajtóklub vendégei Apáti Bence, Bencsik András és Gajdics Ottó voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Gajdics Ottó vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor lesznek. Az újságírók véleményt cserélnek a fakivágással kapcsolatos kormányrendelet ellen tüntető budapestiekről, de nem hagyják szó nélkül Jakab Péter belengetett pártalapítási ötletét sem.
Sajtóklub: Senkit nem érdekelt a Momentum hétfő délutánra meghirdetett tüntetése. A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Apáti Bence.
Sajtóklub: Vastapssal fogadták Orbán Viktor történelmi beszédét az amerikai konzervatívok. A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Apáti Bence.
Sajtóklub: Továbbra is hatalmas segítség marad a rezsicsökkentés. A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Ha nem lesz béke, Európában elszabadul a pokol. A Sajtóklub vendégei Bencsik Gábor, Néző László és Kohán Mátyán voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Hatszor többet kell fizetni a gázért és ötször annyit az áramért Európában. A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Sajtóklub: A háborúzóna közeledik Magyarország keleti határaihoz. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőség főszerkesztője. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
A Sajtóklub vendégei Gajdics Ottó, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Az angolok aláírást gyűjtenek, hogy ne kelljen többet a magyarokkal focizniuk. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Kohán Mátyás voltak, műsorvezető Bayer Zsolt.
Sajtóklub: A nyugat-európai haladók szerint a magyar focidrukker gyerekek nácik. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Gajdics Ottó voltak, műsorvezető Bayer Zsolt.
Sajtóklub: A Fidesz-kormánnyal még az is jól jár, aki nem rá szavaz. A Sajtóklub vendégei Apáti Bence, Bencsik Gábor és Néző László voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó
A Sajtóklub vendégei Bencsik Gábor, Néző László és Bencsik András voltak. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőség főszerkesztője. Műsorvezető: Gajdics Ottó
Sajtóklub: Fekete-Győr első felszólalása a parlamentben nevetséges és egyben szomorú volt.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Néző László és Ómolnár Miklós voltak, műsorvezető: Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Amerikának nem a béke a célja, hanem hogy Oroszország minél gyengébben kerüljön ki a háborúból.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!