2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Hosszabbítás

Következik:

Hírek 23:00

Podcast

Sajtóklub

Sajtóklub: Az amerikai birodalom a végóráit éli. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.
Sajtóklub: Az életképtelen, önfeladó kultúrákat el fogja pusztítani a jelenlegi migráció.
Giccsparádé, durrogtatás, fasiszta idők – ilyen és ehhez hasonló jelzőket lehetett hallami az ellenzéki oldalról a fantasztikus augusztus 20-i ünnepségsorozatra reagálva – egyebek között erről beszélgetett a Sajtóklubban Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Amerika és a művelt nyugat újfent hülyét csinált magából! A Sajtóklub ideiglenes műsorvezetője Néző László Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével, Bencsik Gáborral, a Magyar Krónika főmunkatársával és Ómolnár Miklóssal, a Ripost főszerkesztőjével beszélgetett.
Sajtóklub: Trójai falovak vannak beletolva a nyugati világ közéletébe. Bencsik Andrással, Bencsik Gáborral és Néző Lászlóval beszélgetett a Sajtóklubban Gajdics Ottó.
Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével, Bencsik Gáborral, a Magyar Krónika főmunkatársával, és Néző Lászlóval, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztőjével beszélgetett a Sajtóklubban Gajdics Ottó.
Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével, Bencsik Gáborral, a Magyar Krónika főmunkatársával, és Néző Lászlóval, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztőjével elemezte az elmúlt napok eseményeit Gajdics Ottó műsorvezető.
Sajtóklub: Karácsony szociális programot hirdetett ahelyett, hogy Budapesttel foglalkozna. A mai Sajtóklubban Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főmunkatársa és Néző László, a Mediaworks főszerkesztője beszélgetett Gajdics Ottó műsorvezetővel.
Arcátlanság, hülyének néz minket – hangzott el a Sajtóklubban arra reagálva, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje azt panaszolta a CNN-nek, hogy Orbán Viktor politikája szerinte a gyűlöletre épül. Sajtóklub a műsor megszokott vendégeivel, Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Néző Lászlóval. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: A holland csapat némely megnyilvánulása is inkább a politikához állt közelebb, mint a sporthoz. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak.
A Sajtóklub vendégei Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főmunkatársa, Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének a főszerkesztője voltak.
Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.
Sajtóklub: Abszurd, hogy a feketeöves kommunisták kommunistáznak. A Fudan-ellenes tüntetés után. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője és Gajdics Ottó újságíró. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.
Sajtóklub: Aljas és hazug Dobrev Klára interjúja. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.
Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei.
Sajtóklub: Orbán Viktor egy szabad, bátor ember. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.
A Sajtóklub vendégei Gajdics Ottó újságíró, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak.
Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Gajdics Ottó műsorvezető vendégei.
Sajtóklub: Elképesztő, hogy a baloldal hova jutott az elmúlt egy évben. A Sajtóklub vendégei Gajdics Ottó újságíró, Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője voltak.
A tavalyihoz hasonlóan az idén is rendhagyó volt a húsvét, aminek a súlyos járványhelyzet volt az oka. De, vajon van-e egy mélyebb, szimbolikus tartalma az egyre üresebben kongó ünnepnek. Messze járunk-e a valóságtól, ha azt kérdezzük: Európa éppen készül végképp megtagadni keresztény gyökereit? A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak.
Megint az szokásos ellenzéki bohóckodást lehetett látni az 1848-49-es szabadságharc kitörésének 173. évfordulóján – hangzott el a Sajtóklubban. Ezúttal is Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője tartottak sajátos elemzést Bayer Zsolt műsorvezetése mentén.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak.
A Sajtóklub vendégei Gajdics Ottó újságíró, Néző László a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője voltak.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője.
Lehet-e segélyekkel kezelni a válságot? Többek között erre a kérdésre kereste a választ vendégeivel, Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Néző Lászlóval Bayer Zsolt a HírTV Sajtóklub című műsorában.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!