2020. július 4.,
szombat, Ulrik napja

Sajtóklub

Sajtóklub

Bayer, Bencsik, Huth, Szentesi Zöldi és a szellemi wellness. Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal.

Sajtóklub (2020-06-29)

Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és a műsorvezető Bayer Zsolt beszélgettek az egyre inkább terjedő "rasszizmust kiáltó" hullámról.

Sajtóklub (2020-06-22)

A Sajtóklub vendégei Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-06-15)

A magát az Országos Mentőszolgálat munkatársának kiadó Németh Athinával beszélgetett a magyar egészségügy helyzetéről Korózs Lajos. Az álmentős asszony azt sem tudta megmondani melyik főiskolán tanult. A nő elmondása szerint: Ő figyelmeztette az MSZP-s politikust, hogy ebből baj lesz, de Korózs ezzel nem foglalkozott.

Sajtóklub (2020-06-08)

Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt beszélgettek a trianoni békediktátum századik évfordulójáról, Orbán Viktor miniszterelnök Sátoraljaújhelyen elmondott beszédéről és George Floyd halálát követő eseményekről.

Sajtóklub (2020-06-01)

Bayer Zsolt és vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László a Sajtóklubban a trianoni békediktátum évfordulójáról, az Egyesült Államokban napok óta zajló eseményekről és a Deák téri megemlékezésről is beszélgettek.

Sajtóklub (2020-05-25)

Holnap lesz az őszödi beszéd 14. évfordulója. Az eheti Sajtóklubban felidézték Gyurcsány Ferenc felejthetetlen pillanatait.

Sajtóklub (2020-05-18)

A Sajtóbklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-05-11)

Összegyűlt az egymillió aláírás a Székely Nemzeti Tanács által kezdeményezett európai polgári kezdeményezéshez.

Sajtóklub (2020-05-04)

Ha figyelmesen olvassa az ember a budapesti balliberális médiát, akkor azt lehet látni, hogy szerintük a gonosz kormány gettóba zárta a fővárost.

Sajtóklub (2020-04-27)

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bayer Zsolt publicista voltak.

Sajtóklub (2020-04-20)

Ismét Sajtóklub Huth Gergellyel, Bayer Zsolttal, Gajdics Ottóval és Bencsik Andrással.

Sajtóklub (2020-04-13)

Huth Gergely, Bayer Zsolt, Bencsik András és Gajdics Ottó az eheti Sajtóklubban a húsvét és a most kialakult helyzet üzenetét vetették többek között össze.

Sajtóklub (2020-04-06)

Gazdaságvédelmi akciótervet jelentett be a miniszterelnök. Orbán Viktor elmondta: az öt pontos intézkedéscsomag célja, hogy annyi munkahelyet tudjanak létrehozni, amennyit a vírus tönkretesz. A kormányfő hozzátette: többek között visszavezetik a 13. havi nyugdíjat, a kormány a rövidített munkavégzés esetén pedig átvállalja a bérköltségek egy részét, és segítik a beruházásokat is.

Sajtóklub (2020-03-30)

Ezen a héten is rendhagyó volt a Sajtóklub, annál is inkább, hiszen Bayer Zsolt helyén most Huth Gergely ült, Huth Gergely helyett pedig Bayer Zsolt jelentkezett be Skype-on. A vendégek további névsora nem változott: Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője voltak a beszélgetőpartnerek.

Sajtóklub (2020-03-23)

Némiképp rendhagyó volt a mai Sajtóklub adása, hiszen Bayer Zsolt műsorvezető egyedül volt a stúdióban a koronavírus-járvány miatt, a vendégek, Huth Gergely, a pestisracok.hu főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője pedig Skype-on kapcsolódtak be a műsorba.

Sajtóklub (2020-03-16)

A koronavírus-járvány rámutatott, hogy csak a nemzet a fontos, az a gondolat megbukott, hogy létre kell hozni egy európai egyesült államokat – hangzott el a Sajtóklubban. Ezúttal is Huth Gergely, Bencsik András és Gajdics Ottó folytatott egyedi hangvételű elemzést Bayer Zsolt műsorvezetése mellett.

Sajtóklub (2020-03-09)

A Sajtóklubban Bayer Zsolt műsorvezető vendégei Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-03-02)

A görög-török helyzettel kapcsolatban elsősorban az a fontos most, hogy mi lesz Európával és a migrációs helyzettel.

Sajtóklub (2020-02-24)

A Hír TV Sajtóklub című műsorában a gyöngyöspatai romák kártérítési ügye miatt szervezett tüntetésről és annak hátteréről Bayer Zsolt Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Huth Gergellyel beszélgetett.

Sajtóklub (2020-02-17)

A HírTV Sajtóklub című műsorában Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédéről Bayer Zsolt Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Huth Gergellyel beszélgetett.

Sajtóklub (2020-02-10)

Sajtóklub című műsorunk vendégei ezúttal a Nemzeti Alaptantervet és a róla alkotott véleményeket is megbeszélték.

Sajtóklub (2020-02-03)

Elképesztően mély tragédia, az oktatás csődje az, ha a diákok félelemben tudják tartani a pedagógusokat – hangzott el a Sajtóklubban annak apropóján, hogy újabb botrányos videófelvétel látott napvilágot, ezúttal egy nagykátai tanárbántalmazásról. Sajtóklub Huth Gergellyel, Gajdics Ottóval és Bencsik Andrással. Műsorvezető: Bayer Zsolt.