2020. szeptember 19.,
szombat, Vilhelmina napja

Sajtóklub

Sajtóklub

Bayer, Bencsik, Huth, Szentesi Zöldi és a szellemi wellness. Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal.

Sajtóklub (2020-09-14)

A Hír TV Sajtóklub műsorában Bayer Zsolt vendégeivel Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Néző Lászlóval többek között Karácsony Gergelyék újabb teszetosza húzásáról és az SZFE-n ma kihirdetett szabad tanköztársaságról is beszélgettek.

Sajtóklub (2020-09-07)

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője.

Sajtóklub (2020-08-31)

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-08-24)

Sajtóklub: A posztkommunizmus káoszából kikeveredett valami gyönyörűség. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője.

Sajtóklub (2020-08-17)

A Hír TV Sajtóklub című műsorában ma Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László vette górcső alá Gajdics Ottóval az elmúlt hét fontosabb bel- és külpolitikai történéseit.

Sajtóklub (2020-08-10)

A DK és a Momentum gödi összecsapásáról és annak következményeiről is beszélgetett Bencsik András, Néző László, Gajdics Ottó és Bayer Zsolt műsorvezető.

Sajtóklub (2020-08-03)

A Hír TV Sajtóklub című műsorának első témája Gyurcsány Ferenc nagy port kavart hétvégi bejegyzése volt, amelyben a bukott miniszterelnök többeket megfenyegetett Vidnyánszky Attila kinevezése kapcsán.

Sajtóklub (2020-07-27)

Az Index nem talált megoldást, ezért politikai síkra tolták a felelősséget. A Sajtóklub eheti adásában az Index körüli botrányról volt szó.

Sajtóklub (2020-07-20)

A jogállamiság csak egy fügefalevél, ami eltakarja azt, hogy minden a pénzről szól. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak, a műsorvezető Gajdics Ottó.

Sajtóklub (2020-07-13)

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak, műsorvezetője pedig rendhagyó módon Gajdics Ottó.

Sajtóklub (2020-07-06)

Élet-halál kérdés, hogy Olaszországban a keresztény politikai erő hatalomra kerüljön. A Sajtóklub vendégei Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-06-29)

Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és a műsorvezető Bayer Zsolt beszélgettek az egyre inkább terjedő "rasszizmust kiáltó" hullámról.

Sajtóklub (2020-06-22)

A Sajtóklub vendégei Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-06-15)

A magát az Országos Mentőszolgálat munkatársának kiadó Németh Athinával beszélgetett a magyar egészségügy helyzetéről Korózs Lajos. Az álmentős asszony azt sem tudta megmondani melyik főiskolán tanult. A nő elmondása szerint: Ő figyelmeztette az MSZP-s politikust, hogy ebből baj lesz, de Korózs ezzel nem foglalkozott.

Sajtóklub (2020-06-08)

Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt beszélgettek a trianoni békediktátum századik évfordulójáról, Orbán Viktor miniszterelnök Sátoraljaújhelyen elmondott beszédéről és George Floyd halálát követő eseményekről.

Sajtóklub (2020-06-01)

Bayer Zsolt és vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László a Sajtóklubban a trianoni békediktátum évfordulójáról, az Egyesült Államokban napok óta zajló eseményekről és a Deák téri megemlékezésről is beszélgettek.

Sajtóklub (2020-05-25)

Holnap lesz az őszödi beszéd 14. évfordulója. Az eheti Sajtóklubban felidézték Gyurcsány Ferenc felejthetetlen pillanatait.

Sajtóklub (2020-05-18)

A Sajtóbklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-05-11)

Összegyűlt az egymillió aláírás a Székely Nemzeti Tanács által kezdeményezett európai polgári kezdeményezéshez.

Sajtóklub (2020-05-04)

Ha figyelmesen olvassa az ember a budapesti balliberális médiát, akkor azt lehet látni, hogy szerintük a gonosz kormány gettóba zárta a fővárost.

Sajtóklub (2020-04-27)

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bayer Zsolt publicista voltak.

Sajtóklub (2020-04-20)

Ismét Sajtóklub Huth Gergellyel, Bayer Zsolttal, Gajdics Ottóval és Bencsik Andrással.

Sajtóklub (2020-04-13)

Huth Gergely, Bayer Zsolt, Bencsik András és Gajdics Ottó az eheti Sajtóklubban a húsvét és a most kialakult helyzet üzenetét vetették többek között össze.

Sajtóklub (2020-04-06)

Gazdaságvédelmi akciótervet jelentett be a miniszterelnök. Orbán Viktor elmondta: az öt pontos intézkedéscsomag célja, hogy annyi munkahelyet tudjanak létrehozni, amennyit a vírus tönkretesz. A kormányfő hozzátette: többek között visszavezetik a 13. havi nyugdíjat, a kormány a rövidített munkavégzés esetén pedig átvállalja a bérköltségek egy részét, és segítik a beruházásokat is.

Sajtóklub (2020-03-30)

Ezen a héten is rendhagyó volt a Sajtóklub, annál is inkább, hiszen Bayer Zsolt helyén most Huth Gergely ült, Huth Gergely helyett pedig Bayer Zsolt jelentkezett be Skype-on. A vendégek további névsora nem változott: Gajdics Ottó, a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője és Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője voltak a beszélgetőpartnerek.

Sajtóklub (2020-03-23)

Némiképp rendhagyó volt a mai Sajtóklub adása, hiszen Bayer Zsolt műsorvezető egyedül volt a stúdióban a koronavírus-járvány miatt, a vendégek, Huth Gergely, a pestisracok.hu főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője pedig Skype-on kapcsolódtak be a műsorba.

Sajtóklub (2020-03-16)

A koronavírus-járvány rámutatott, hogy csak a nemzet a fontos, az a gondolat megbukott, hogy létre kell hozni egy európai egyesült államokat – hangzott el a Sajtóklubban. Ezúttal is Huth Gergely, Bencsik András és Gajdics Ottó folytatott egyedi hangvételű elemzést Bayer Zsolt műsorvezetése mellett.

Sajtóklub (2020-03-09)

A Sajtóklubban Bayer Zsolt műsorvezető vendégei Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője voltak.

Sajtóklub (2020-03-02)

A görög-török helyzettel kapcsolatban elsősorban az a fontos most, hogy mi lesz Európával és a migrációs helyzettel.

Sajtóklub (2020-02-24)

A Hír TV Sajtóklub című műsorában a gyöngyöspatai romák kártérítési ügye miatt szervezett tüntetésről és annak hátteréről Bayer Zsolt Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Huth Gergellyel beszélgetett.