2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Podcast

Sajtóklub

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László voltak, műsorvezető Gajdics Ottó.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László voltak, műsorvezető Gajdics Ottó.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt.
A Sajtóklub vendégei Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik András voltak. Házigazda: Bayer Zsolt.
Bajnai Gordon az amerikaiak embere, a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal pedig minden pénzt külföldről kap – erről számolt be Gansperger Gyula egy egyeztetésen, amelyet Anonymus hozott nyilvánosságra ma. A korábbi Wallis-vezér arról is beszélt, hogy az ellenzéki médiára befolyása van Soros Györgynek, de anyagi segítséget nyújt a Wallis tulajdonosa, Veres Tibor is. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt.
Anonymus közlése szerint ugyan tagadta Bajnai Gordon, de mégis érintett a Városháza eladása kapcsán! A Sajtóklubban Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik András. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt.
Újabb részletek láttak napvilágot a fővárosi Városháza tervezett eladása körül. A Sajtóklubban Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője. Műsorvezető Bayer Zsolt.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Ki nyeri az ellenzéki előválasztást? Dorbev Klára vagy Karácsony Gergely? Egyebek közt erről is szóvolt a Sajtóklubban. Bayer Zsolt műsorvezető vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak.
A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Elkezdődött a parlament őszi ülésszaka; Az ellenzék szerint Orbán hekkelte meg az előválasztást; Hazugság, hogy a kormány elüldözte Budapestről a CEU-t. A Sajtóklubban Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és Bayer Zsolt.
Sajtóklub: Az amerikai birodalom a végóráit éli. Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.
Sajtóklub: Az életképtelen, önfeladó kultúrákat el fogja pusztítani a jelenlegi migráció.
Giccsparádé, durrogtatás, fasiszta idők – ilyen és ehhez hasonló jelzőket lehetett hallami az ellenzéki oldalról a fantasztikus augusztus 20-i ünnepségsorozatra reagálva – egyebek között erről beszélgetett a Sajtóklubban Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László. Műsorvezető: Gajdics Ottó.
Sajtóklub: Amerika és a művelt nyugat újfent hülyét csinált magából! A Sajtóklub ideiglenes műsorvezetője Néző László Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével, Bencsik Gáborral, a Magyar Krónika főmunkatársával és Ómolnár Miklóssal, a Ripost főszerkesztőjével beszélgetett.
Sajtóklub: Trójai falovak vannak beletolva a nyugati világ közéletébe. Bencsik Andrással, Bencsik Gáborral és Néző Lászlóval beszélgetett a Sajtóklubban Gajdics Ottó.
Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével, Bencsik Gáborral, a Magyar Krónika főmunkatársával, és Néző Lászlóval, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztőjével beszélgetett a Sajtóklubban Gajdics Ottó.
Bencsik Andrással, a Magyar Demokrata főszerkesztőjével, Bencsik Gáborral, a Magyar Krónika főmunkatársával, és Néző Lászlóval, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztőjével elemezte az elmúlt napok eseményeit Gajdics Ottó műsorvezető.
Sajtóklub: Karácsony szociális programot hirdetett ahelyett, hogy Budapesttel foglalkozna. A mai Sajtóklubban Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főmunkatársa és Néző László, a Mediaworks főszerkesztője beszélgetett Gajdics Ottó műsorvezetővel.
Arcátlanság, hülyének néz minket – hangzott el a Sajtóklubban arra reagálva, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje azt panaszolta a CNN-nek, hogy Orbán Viktor politikája szerinte a gyűlöletre épül. Sajtóklub a műsor megszokott vendégeivel, Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Néző Lászlóval. Műsorvezető: Bayer Zsolt.
Sajtóklub: A holland csapat némely megnyilvánulása is inkább a politikához állt közelebb, mint a sporthoz. A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak.
A Sajtóklub vendégei Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főmunkatársa, Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének a főszerkesztője voltak.
Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!