2020. január 18.,
szombat, Piroska napja

Sajtóklub

Sajtóklub

Bayer, Bencsik, Huth, Szentesi Zöldi és a szellemi wellness. Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal.

Hétfőn esténként 21 óra 5 perctől.

Sajtóklub: A gyöngyöspatai ügyben a társadalom igazságérzete sérült meg

2020.01.13.

Érdekes, a 2003 és 2011 között elkövetett gyöngyöspatai „szegregáció” senkit sem érdekelt a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok alatt – erről is szó volt a Sajtóklubban.

Sajtóklub: Késelés, késelés, késelés és néhány nap késéssel ismerik be, hogy terrorcselekmény volt

A Hír TV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Bálint Botonddal beszélgetett.

Sajtóklub: Új szemlélet szükséges

Ha Európa nem változtat a migrációs politikáján ketté fog szakadni, lesz egy túlélő keleti része és egy hanyatló nyugati.

Sajtóklub: A nemzeti oldal védi az erkölcsi bástyát

A Fidesz morálisan nem tudta felvállalni Borkai Zsolt ügyét, a baloldal azonban kitart a zaklatási botrányba keveredett Gréczy Zsolt mellett.

Sajtóklub: Új európai realitás

Orbán Viktor temesvári beszédével megmutatta, hogy az uszítás helyett van egy közép-európai jövőkép, amelyben a Romániában élőknek is ott a helye.

Sajtóklub: Nem művészeti kérdésekről van szó

2019.12.09.

Az új kulturális törvényt nem olvasták a tüntetők. Az állam annyit kér, hogy legyen beleszólása abba, hogy az adófizetők pénzét mire költik el.

Sajtóklub: Leesett a hó, Budapest összeomlott

Karácsony Gergely egy egyszerű hóesést sem tud a gyakorlatban kezelni. Ha valaki kormányoz, akkor el kell érnie, hogy legyen elég hómunkás.

Sajtóklub: Van az a pénz…

2019.11.25.

Ötven milliárd forintért cserébe Karácsony Gergely támogatja az Atlétikai Világbajnokságot. A főpolgármester feltételeket szab a kormánynak.

Sajtóklub: A Nélküled című dal az összetartozás himnusza

2019.11.18.

Ezúttal Huth Gergely, Bencsik András és Szentesi Zöldi László elemezték az elmúlt napok történéseit Bayer Zsolt műsorvezetése mentén.

Sajtóklub: ”Nem elég már újragombolni a kabátot, hanem valamit tenni kell!”

Nagy szavazatkülönbséggel nyert a Jobbikos polgármester-jelölt vasárnap Jászberényben a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben. Műsorunk vendégei kendőzetlenül mondták el véleményüket az eredményről.

Sajtóklub: Nemzeti gyásznap és emlékezés

2019.11.04.

Bayer Zsolt és vendégei a Sajtóklubban személyes történetek segítségével idézték fel, mit jelenthetett november 4-e az 1956-ban harcoló pesti srácoknak.

Sajtóklub: Valahol az értékrendjükkel borzasztó nagy bajok vannak

A Hír TV Sajtóklub című műsorában a három újságíró vendég ezúttal is Huth Gergely műsorvezetése mentén értelmezte a politika mindennapi történéseit.