2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Sajtóklub

Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó

Az Európai Parlament a héten elfogadta az új migrációs csomagot. A paktum tartalmazza a migránsok elosztására vonatkozó szabályozást, amely szerint ha valaki nem hajlandó befogadni őket, akkor bevándorlónként 8 millió forintot kell büntetésként fizetni. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak. Sajtóklub - Brüsszel szült egy szörnyszülöttet + videó
Sajtóklub - „Brüsszel a tűzzel játszik, amit csinál, az maga  az istenkísértés” + videó

Sajtóklub - „Brüsszel a tűzzel játszik, amit csinál, az maga az istenkísértés” + videó

Álszent érveléssel tiltották be Brüsszelben a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát, ezért többek közt a szabadság megvédését is célul tűzte ki a Fidesz kampánynyitó rendezvényén Orbán Viktor. Erről a témáról is elmondták véleményüket a Sajtóklub vendégei: Bencsik András, Gajdics Ottó, Huth Gergely és Szabó László. 2024. április 21.
Sajtóklub – Tényleg egy háború előtti világban vagyunk? + videó

Sajtóklub – Tényleg egy háború előtti világban vagyunk? + videó

Egy „háború előtti világban” vagyunk, mondta a brit védelmi miniszter. A hírről a Sajtóklubban Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Huth Gergely ls Szabó László is elmondta véleményét. 2024. április 07.
Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Sajtóklub - „Veled vagyunk, Judit!” + videó

Könnyek közt mesélt Varga Judit volt miniszter a Magyar Péterrel töltött éveiről a Frizbi Tv-ben. Varga Judit elmondta: Magyar Péter verbálisan és fizikailag is bántalmazta, terrorizálta és fenyegette a házasságuk alatt. A hírről a Sajtóklub vendégei is véleményt mondtak. 2024. március 31.
Sajtóklub: Magyar Péter követeli a figyelmet, de nem tűri a kritikát + videó

Sajtóklub: Magyar Péter követeli a figyelmet, de nem tűri a kritikát + videó

Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték azt, hogy Magyar Péter vádaskodik, de bizonyítékokat ezúttal sem mutatott, de elmondták a véleményüket Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltségéről is. 2024. március 24.
Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklub: Március 15. idei üzenete + videó

Sajtóklubban Bayer Zsolt, Bencsik Gábor, Gajdics Ottó és Néző László megbeszélik a március 15-i ünnepi megemlékezések és beszédek legfontosabb üzeneteit, véleményt mondanak arról, hogy Magyar Péter hamarosan pártot alapít, és szót ejtenek arról is, hogy Szentkirályi Alexandra a Fidesz jelöltje Budapesten. 2024. március 17.
Sajtóklub: Az „elszigetelt” Orbán Viktor ezúttal Donald Trumppal tárgyalt + videó

Sajtóklub: Az „elszigetelt” Orbán Viktor ezúttal Donald Trumppal tárgyalt + videó

Pénteken Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytatott Donald Trump volt amerikai elnökkel. A hírről a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket. 2024. március 10.
Sajtóklub: Alpári stílusban beszélt a miniszterelnökről Gyurcsány Ferenc a parlamentben + videó

Sajtóklub: Alpári stílusban beszélt a miniszterelnökről Gyurcsány Ferenc a parlamentben + videó

Egyre alpáribb stílusban pedofiloz le válogatás nélkül mindenkit a balliberális ellenzék a saját politikai rendezvényein, de most már a Parlament falain belül is. A kritikán aluli stílust pedig egyes szülőktől hallva a gyerekek egy része is kezdi átvenni. 2024. március 03.
Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

Sajtóklub: Gyurcsány értékelőjének értékelője + videó

A Sajtóklubban Gajdics Ottó, Huth Gergely, Néző László és Bencsik András megbeszélik Gyurcsány Ferenc évértékelőjének legfontosabb üzeneteit, elmondják véleményüket Sulyok Tamás államfői jelöléséről, Varju László DK-s képviselő jogerős elítéléséről és a következmények nélküli baloldalról is. 2024. február 25.
Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Sajtóklub - Gyermekvédelmi tüntetés ? + videó

Az adásban Gajdics Ottó, Szabó László, Néző László és Bencsik András megbeszélték a miniszterelnöki évértékelő legfontosabb üzeneteit, de elmondták véleményüket a baloldali influenszerek által szervezett "gyermekvédelmi" tüntetésről is. 2024. február 18.

Sajtóklub: Lemondott a köztársasági elnök + videó

A műsorban Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Szabó László vitatták meg Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter lemondását. 2024. február 11.

Sajtóklub - lebukás: Soros György dollármilliós támogatásokat nyújtott a baloldalnak + videó

Az Action for Democracy vezetése bevallotta: Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak. A témáról a Sajtóklub vendégei is elmondták a véleményüket. 2024. február 04.

Sajtóklub: A baloldali média teljesen véletlenül elfelejtett írni a Vig Mórhoz került súlyos pénzekről + videó

Magyar-svéd találkozó a NATO-csatlakozás ügyében, Lánchíd-botrány, amerikai előválasztások és feledékeny baloldali médiumok. Ismét izgalmas témákat veséztek ki a Sajtóklub vendégei. 2024. január 28.

Sajtóklub: Cseh Katalin és Donáth Anna továbbra is a magyar diákok ellen harcol + videó

Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és Bayer Zsolt ezen a héten is szókimondó stílusban elemezte a hét legfontosabb eseményeit. 2024. január 21.

Sajtóklub: Donald Tusk túllőtt a célon és vélhetően ez még csak a kezdet! + videó

Brutális politikai tisztogatások és tömegtüntetések! Arról, hogy mi várható Lengyelországban, a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket. Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és Bayer Zsolt ezen a héten is szókimondó stílusban elemezte a hét legfontosabb eseményeit. 2024. január 14.

Sajtóklub: Ketyeg a társadalmi időzített bomba a migráns-csőcselék miatt + videó

Zavargásokba csapott át a szilveszteri petárdázás Berlinben és Hollandia városaiban. Arról, hogy mi történik Németországban, és meddig tűrik a németek, hogy migráns bandák veszélyeztessék a közbiztonságot, a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket. 2024. január 07.

Sajtóklub: Kit érdekel ebben az Európai Unióban bármely szerződés? + videó

Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László az Európai Unió miniszterelnöki csúcsáról, ahol Orbán Viktor kivonult az Ukrajna EU-csatlakozásának megkezdéséről szóló szavazásról. 2023. december 17.

Sajtóklub: Vérlázító a szélsőliberális eszmék terjesztése az iskolákban + videó

A 444.hu egyik aktuálpolitikai filmjét vetítették le fizikaórán a Budapesti Piarista Gimnáziumban. Előtte néhány nappal a Szent Imre Gimnáziumban tanulóinak Molnár Áron noÁr tartott előadást. A témáról a Sajtóklub vendégei is elmondták véleményüket. 2023. december 10.

Sajtóklub: A gyurcsányistáknak a vérükben van a kommunista gyakorlat + videó

Kedvezményes áron kínált jegyeket a Katona József Színház a Demokratikus Koalíció tagjanak - robbant ki a közéleti botrány a hét első napjaiban. A megkülönböztetés a Sajtóklub vendégeiben a '80-as éveket idézte fel, meghökkentő történetek kerülnek elő a műsor vasárnapi adásában.... 2023. december 03.

Sajtóklub: Karácsony nem vesz tudomást semmiről, pedig már a szájuk széléig ér a trutyi + videó

Hiába szorul a hurok egyre jobban Karácsony Gergely nyaka körül, Gyurcsány Ferenc még így is széles vállal, büszkén beállt mögé. 2023. november 26.

Sajtóklub: Pressman aggódik a szuverenitásvédelmi törvényjavaslat miatt + videó

A Sajtóklub vendégei, Bencsik András, Gajdics Ottó, Néző László és a műsorvezető, Bayer Zsolt a többi között erről is elmondták a véleményüket. 2023. november 19.

Sajtóklub: Ukrajna teljesen alkalmatlan arra, hogy az EU tagja legyen + videó

Az Európai Bizottság azt javasolja, kezdődjenek csatlakozási tárgyalások Ukrajnával. Zelenszkij elnök egyik kulcsembere pedig úgy látja, Magyarországot ki kell zárni az Európai Unióból. A Sajtóklub vendégei erről a témáról is elmondták véleményüket. 2023. november 12.

Sajtóklub: Folytatódik az összehangolt rendőrségi akció a magyar határ közelében + videó

Közzétették a titkosszolgálatok migrációs jelentését: az ISIS, az al-Kaida és a Hamász is jelen van a szerb–magyar határnál. A Sajtóklub vendégei – Bayer Zsolt, Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik András – erről a témáról is elmondták véleményüket. 2023. november 05.

Sajtóklub: Ha lenne egy időgép, el kellene vinni ezeket a hernyókat 1956-ba

Egyes baloldali hangok szerint ugyanis a magyar kormány majdnem ugyanúgy oszlatja fel a tüntetéseket, ahogyan azt a kommunisták tették '56-ban. 2023. október 29.

Sajtóklub: 1956. október 23. A szabadság napja

A Sajtóklub vendégei október 23-a előestéjén megemlékeztek az 1956-os forradalomról, és természetesen szóba került a 2006-os Gyurcsány-féle rendőrterror is. 2023. október 22.

Sajtóklub: Európa és az USA ostobán néz maga elé

A Sajtóklubban Bayer Zsolt, Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik Gábor beszélték meg a legaktuálisabb témákat, elsősorban a Hamász Izrael elleni támadásának fejleményeit. 2023. október 15.

Sajtóklub: Már az USA-ban is elismerik, hogy Ukrajnában rendszerszintű a korrupció

A Sajtóklub megszokott összeállításában ezen a héten ismét összeült, hogy megvitassák a legfontosabb kérdéseket. 2023. október 08.

Sajtóklub: Feketeöves hazaárulók segítségével akarták megbuktatni az Orbán-kormányt

A magyar baloldal külföldi befolyásolásáról is szó volt a Sajtóklubban. Néző László, Gajdics Ottó, Bencsik András és a műsorvezető Bayer Zsolt most is szókimondó stílusban fogalmazták meg a véleményüket. 2023. október 01.

Sajtóklub: Pénzmosás gyanúja miatt is nyomoznak Karácsonyék mozgalma ellen

Az adóhatóság már nemcsak költségvetési csalás, hanem pénzmosás gyanújával is nyomoz a főpolgármester mozgalmának pénzügyei miatt. 2023. szeptember 24.

Legfrissebb hírek

Súlyos gabonahiány fenyegeti Afrika déli részét

Súlyos gabonahiány fenyegeti Afrika déli részét

Az Afrika déli részét fenyegető súlyos gabonahiányra hívta fel a figyelmet szerdán az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO), az El Nino időjárási jelenség okozta szárazságot téve felelőssé a kialakult helyzetért.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!