2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Háború Ukrajnában 09:10

Podcast

Vezércikk

Bayer Zsolttal, Bencsik Andrással és Ókovács Szilveszterrel ma bűnügyi estet tartottunk. Szó volt a minimum gyanús de inkább bűncselekmény-szagú baloldali kampány-finanszrozásról, brüsszeli és gimnáziumi korrupcióról, de olyan aljas ukrán sorozási gyakorlatról is, amely vélhetően háborús körülmények között nem számít bűnnek, pedig nem ártana. És persze az sem bűn, ha a német diplomácia irányítója olyan felelőtlen kijelentést tesz, amellyel minden NATO-tagállamot háborús veszélynek tesz ki, csak éppen felháborító ostobaság.
Békés Mártonnal, Gajdics Ottóval és Ómolnár Miklóssal természetesen mi is a dollárbaloldal ügyének legfrissebb fejleményeivel kezdtünk, de után szóba került még a brüsszeli mikuláscsomagok tartalma, az Ukrajnának szállítandó német harckocsik és az ottani korrupció ügye, de azért beszéltünk a debreceni akkumulátorgyár körüli hisztériáról és a 2 százalékos részvételű "országos" pedagógussztrájkról is.
Vezércikk: Karácsony nem is hallott munkatársai meggyanúsításáról. Néző László, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente a Vezércikk vendégei.
Fricz Tamással, Móczár Gáborral és ifj. Lomnici Zoltánnal elemeztük a mai hírek legjavát, amelyek között első helyen az szerepelt, vajon tényleg kegyeletsértő módon, kárpátaljai magyar katonák holttesteinek tárolásával kozmetikázza-e Ukrajna a háborús veszteségekről szóló statisztikát, de beszéltünk arról is, hogy az EP új alelnöke a korábbinál is hűségesebb vérebe lehet Gyurcsányéknak Brüsszelben. Szót ejtettünk arról is, mennyiben polgári tiltakozás és mennyiben politikai akció a ma kezdődött egyhetes pedagógussztrájk.
Tovább dagad a korrupciós botrány az Európai Parlamentben. Eva Kaili előzetes letartóztatásban marad, de gyanúba keveredett az EP elnöke is. A témáról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Bayer Zsolttal, Bencsik Andrással és Ókovács Szilveszterrel vártuk a Vezércikk nézőit, akik a beszélgetésből megtudhatták, hogyan is keveredhetnek bele magyar baloldali EP-képviselők az európai korrupciós botrányba és azt is, hogy a jelek szerint az ukrán hatóságok még egy háborúban is képesek zaklatni saját nemzeti kisebbségeiket. És a baloldali sajtó kedvéért sorosoztunk is egy kicsit, megmutattuk, hogyan vásárolta fel a milliárdos spekuláns a nemzetközi haladár sajtót.
Vezércikk: Dőlhet a brüsszeli korrupciós dominó, az egyik fő gyanúsított képviselő vádalkut köt. A Vezércikk vendégei Gajdics Ottó, L. Simon László és Ómolnár Miklós voltak.
Főbb témáink között szerepel a brüsszeli korrupciós hálózat bűnszervezet jellegét bemutató rendőrségi jelentés, a jászberényi királycsinálás ellenzéki eufóriája és a Telex függetlenségi álcájának lerántása is. M. Kovács Róbert vendégei Néző László, Szabó László és Boros Bánk Levente.
A legfrissebb felmérés szerint már a baloldal szavazóinak egy része is úgy véli, hogy Brüsszel szórakozik a hazánknak járó pénzekkel, miközben minden fronton igyekszik hergelni ellenünk a nemzetközi sajtó is.
Csütörtök este három rendőrt sebesített meg késsel egy támadó a XI. kerületben. Az őrjöngő férfit megfékezni próbáló rendőrök egyike, a 29 éves Baumann Péter főtörzsőrmester belehalt sérüléseibe, amelyeket az akció során szenvedett el. Az esetről a miniszterelnök is megemlékezett ma reggeli rádióinterjújában és Vezércikk vendégei is beszéltek róla.
A stúdióban Bayer Zsolt, Bencsik András és Ókovács Szilveszter. Vajon ők is azt feltételezik-e jóindulatúan, hogy Brüsszel csak valami tévedés miatt tett-e keresztbe az alapítványi felsőoktatásban tanuló magyar egyetemistáknak!? Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Vezércikk: Egy román publicista szerint Orbán „Európa utolsó mohikánja” Ómolnár Miklós, L. Simon László és Gajdics Ottó voltak a Vezércikk vendégei.
Néző László, Demeter Szilárd és Filep Dávid voltak a Vezércikk vendégei.
Műsorunkban szó lesz arról, vajon mi a baja a baloldalnak a Vodefone-ban szerzett állami tulajdonrésszel, de beszélünk arról is, hogy Gyurcsány szerint már az ő egyik főembere is tisztességtelen, amiért elfogadta az állami rezsitámogatást, de arról is szó lesz a műsorban, hogy Brüsszel már arra vetemedett, hogy a magyar felsőoktatásban tanuló hallgatókat bünteti az egyetemi modellváltás miatt.
Vezércikk: Az, hogy Zelenszkíj elutasítja a fegyverszünetet, egyértelműen mutatja, hogy a globalista érdekeket szolgálja.
Bencsik Andrással, Deák Dániellel és Ókovács Szilveszterrel megemlékeztünk a ma nyugalomra helyezett XVI. Benedek emeritus pápáról, de beszélgettünk arról is vajon milyen jólét lehet az óbudai önkormányzatnál, ha az ottani polgármester morzsaként értékel néhány százmillió forintot. Arról is szót ejtetünk, vajon miért telepíthetett gyalogos hadosztályt az amerikai hadsereg az orosz-ukrán front közelébe.
Máthé Zsuzsa, Gajdics Ottó és L. Simon László voltak a Vezércikk vendégei. Velük beszélgettünk többek között arról, hogy tényleg a DK és a Momentum dominanciaharcáról szól-e majd a 2023-es év a baloldalon?
A műsorban szó lesz többek között arról, hogy meddig terjedhet még az Európai Parlament egyre szélesedő korrupciós botránya, de lerántjuk a leplet a baloldali lakájsajtó álhír-hadjáratáról is, amelyet a köztársasági elnök, Novák Katalin ellen indítottak és beszélünk arról is, hogy a Brüsszelből irányott LMBTQ-propaganda-szervezet már a vidéki iskolákban terjeszkedne.
A műsorban szó lesz az Orbán Viktor karácsonyi beszédét ért ukrán kritikákról, a Gyurcsány Ferenc féle "csak egy maradhat" jellegű Hegylakó-pártpolitikáról, és arról is, hogy Karácsony Gergely szilveszteri beszédében újrakezdést emleget, holott eddig még alig fejezett be bármit is abból, amit ő kezdett el.
Két családanyával, Ferencz Orsolyával és Máthé Zsuzsával valamint Bese Gergő atyával, a dunavecsei plébánia vezetőjével elemeztünk elsősorban olyan híreket, amelyek segítenek az ünnepi hangulat megteremtésében.
Bencsik Andrással, Deák Dániellel és a Ókovács Szilveszterrel beszélgetünk mai műsorunkban arról, vajon a saját házuk táján kipattant kellemetlen korrupciós botránynak is köszönhető-e, hogy az Európai Bizottság gyorsan aláírta a helyreállítási tervről szóló megállapodást Magyarországgal?! De szó volt még Zelenszkij washingtoni fegyverbeszerző körútjáról és azt is górcső alá vettük, hogy az állatvédelmet zászlajára tűző Karácsony Gergelynél embertelenebb intézkedést még nem hozott főpolgármester az Illatos úti ebteleppel kapcsolatban.
A hazai korrupció és jogállamiság miatt aggódó, magyarellenes baloldali hálózat fontos szövetségesét vesztette el Eva Kaili bukásával - írja a Tűzfalcsoport. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.
A stúdióban Csizmadia Tamás, ifj. Lomnici Zoltán és Szabó László. ilyen szálak kötik a Magyarországot rendre kritizáló belga liberális politikust, Guy Verhofstadtot a brüsszeli korrupciós botrányhoz? De szó volt arról is, hogy Karácsony Gergely a látványpolitizálás után feltalálta a látványbuszozást. 
A stúdióban Ferencz Orsolya, Kiszelly Zoltán és Rákay Philip. Szó esett arról, hogy Lengyelország természetesen végül nem állta útját a Magyarországnak járó uniós támogatásoknak, de arról is, hogy a dollárbaloldal még ellenzéki pártok megfúrására is költött pénzt.
Deák Dániel, ifj. Lomnici Zoltán és Ókovács Szilveszter érkezett ma hozzánk. Beszéltünk az Európai Tanács mai ülése körül történtekről, de arról is, hogy kiderült az úgynevezett civiltüntetések állandó hergelője, a noÁr-mozgalom is Bajnaiékhoz van becsatornázva. Műsorunkban kiálltunk riporter kollégánk mellett is, akit azért igyekszik besározni tegnap óta Tordai Bence, mert még a Párbeszéd szakállas Tímeája sem tudja letagadni azt, amit ő maga mondott el egy hangfelvételen.
Hosszú és fárasztó tárgyalássorozat eredménye ez a mostani megegyezés, amelyben a kormány is kénytelen volt változtatni álláspontján. Filep Dávid, Boros Bánk Levente és Pelyach Gergely voltak a Vezércikk vendégei.
Vezércikk: A baloldal söprögessen a saját portája előtt! A stúdióban Máthé Zsuzsa, ifj. Lomnici Zoltánt és Móczár Gábor, aki kifejtették véleményüket a baloldal európai korrupciós és magyarországi párttámogatási botrányáról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Ferencz Orsolyával, Kiszelly Zoltánnal és L. Simon Lászlóval beszélgettünk ma este, elsősorban természetesen arról a frontális támadásról, amelyet a Gyurcsány párt károgó képviselője indított ma a forint és a magyar gazdaság ellen. De beszéltünk arról is, hogy Tordai lebuktatta a tanártüntetéseket menedzselő baloldalt és arról is, hogy Karácsony Gergely a jelek szerint díszkivilágítás helyett inkább a Lánchidat fürdeti fényben - csak éppen nappal.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vajon a Nyugat miért akarja a saját életét nehezíteni Ukrajna kedvéért? Orbán Viktor szerint Magyarország a háború helyett a béke mellett kötelezte el magát, és ezt aligha érhetjük el azzal, ha Európa a saját gazdaságát gyengíti.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!