2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:10

Podcast

Vezércikk

A stúdióban Ferencz Orsolya, L. Simon László és Kiszelly Zoltán. Vendégeink megvitatták azokat a témákat, amelyekről Orbán Viktor beszélt szokásos péntek reggeli rádióinterjújában. Szó arról is, hogy kik a háború és a szankciók nyertesei és vesztesei? Műsorvezető: Apáti Bence.
A stúdióban Bencsik András, Gajdics Ottó és Ókovács Szilveszter. Téma: energetika válság, az Északi Áramlat gázvezeték elleni szabotázsakció és az európai szankciós politika lehetséges következményei. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
„Célzott támadás” okozhatott szivárgást az Északi Áramlat gázvezetékeken. A szerdai Vezércikk vendégei Ómolnár Miklós, Szabó László és Deák Dániel voltak.
A stúdióban Boros Bánk Levente, Néző László és Pindroch Tamás. A baloldal kampányfinanszírozása és az uniós vakcinabeszerzés is komolyan szaglik, ez valahogy alig éri el a hazai „függetlenobjektív” sajtó ingerküszöbét. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Vezércikk: Árnyékkormányinfón ismertették az árnyékkormány javaslatait. A hétfői Vezércikk vendégei Kacsoh Dániel, ifj. Lomnici Zoltán és Móczár Gábor voltak. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
A Vezércikk vendégei Ferencz Orsolya, aki számára kérdés, hogy szellemileg fegyvertelen politikusokkal miként akar az ellenzék választást nyerni. Csizmadia Tamás, aki úgy véli, hogy ideje lenne az ellenzéknek végre megtanulnia, hogy a politikai sikerekért dolgozni is kell. És Kiszelly Zoltán, aki úgy látja, hogy Momentum reménytelen harcot folytat az ellenzéki térfélen a DK-val, mert szerinte Gyurcsány dörzsöltségével szemben nincs esélyük.
A stúdióban Bencsik András, Gajdics Ottó és Ókovács Szilveszter. Szó esett a Fidesz-frakcióülés után tájékoztatót elhangzottakról, az európai energiaválságról és arról is, hogy a baloldal atomtudósa, Fekete-Győr András ezúttal legújabb kori történelemből hasalt el. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Vezércikk: Németország támogatja, hogy Magyarország elveszítse vétójogát az EU-ban. A Vezércikk vendégei Ómolnár Miklós, L. Simon László és Deák Dániel voltak.
Boros Bánk Leventével, Néző Lászlóval és Pindroch Tamással elemeztük az aktuális híreket, amelyek között sok gazdasági vonatkozású szerepelt. Beszéltünk a brüsszeli kiegyezés érdekében benyújtott törvénymódosítási javaslatokról, a sehová sem vezető, ezért Magyarországon elutasított szankciós politikáról, és arról is, hogy a Gyurcsány-féle homálykormány gazdasági minisztere a jelek szerint már azelőtt megbukik, hogy kijuthatna a fényre.
Mekkora cinizmus kell ahhoz, hogy éppen egy ilyen időpontban alakítson a Gyurcsány-család árnyékkormányt? Ezek tényleg nem bántak meg, és nem tanultak az egészből semmit? A stúdióban Filep Dávid, ifj. Lomnici Zoltán és Móczár Gábor. Műsorvezető: Apáti Bence.
Az adásban Ferencz Orsolyával, Filep Dáviddal és Néző Lászlóval megbeszéltük, hogy a Magyarországot elítélő határozat mellett a nemzeti pártok szabad működésének korlátozásától sem riadna vissza az Európai Parlament. Szó volt arról is, hogy a visszatérésről álmodozó Gyurcsány milyen politikai machinációkkal igyekszik leszalámizni baloldali riválisait és hogy a baloldali sajtónak már az sem tetszik, ha idegenben arat nagy nemzetközi kupameccsen győzelmet a Fradi.
Adásunkban szó volt arról, hogy Ukrajna zászlójának színeibe öltöztek az EP képviselők, hogy az energiaválság kapcsán a németeknek már azt tanítják, hogy WC helyett hogy kell zsákba üríteni, és azt is megbeszéltük, hogy Joe Biden ezúttal nem láthatatlan emberrel fogott kezet, hanem nemes egyszerűséggel eltévedt egy színpadon.
A szerdai Vezércikk vendégei Kacsoh Dániel, L. Simon László és Deák Dániel voltak.
Vezércikk: A német sajtónak nem tetszik, hogy „von der Leyen kiegyezne az autokrata Orbánnal” A Vezércikk vendégei Néző László, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente voltak. Műsorvezető: Apáti Bence.
A stúdióban Szabó László, ifj. Lomnici Zoltán és Móczár Gábor. A szankciók nagyon hatásosak, csak nem azokra nézve, akik ellen hozták őket. De adásunkban szó esett arról is, hogy a vasárnapi időközi választáson a baloldal elbukta a budai Várnegyedet. Műsorvezető: Apáti Bence.
A stúdióban Ferencz Orsolya, Kiszelly Zoltán és Csizmadia Tamás. iért fontos a határvadász ezred létrehozása? Hogy kötődik III. Károly Erdélyhez? Újraindul a MOL százhalombattai finomítója. Műsorvezető: Apáti Bence. 
A stúdióban Bencsik András, Gajdics Ottó és Filep Dávid. Szó volt a Kormányinfón elhangzottakról, de vendégeink megbeszéltékk azt is, hogy miközben Ukrajna gyakorlatilag államcsődöt jelentett, az Európai Néppárt Szaharov-díjra jelöli Zelenszkijt az európai értékek védelméért.
Vezércikk: Több német nagyvárosban is tüntettek az egekbe szökő energiaárak miatt. A szerdai Vezércikk vendégei Ómolnár Miklós, L. Simon László és Móczár Gábor voltak.
A Vezércikkben Boros Bánk Leventével, Néző Lászlóval és Pindroch Tamással beszéltünk arról, hogy a jelek szerint Brüsszelben új kifogást kell találniuk a támogatási pénzek visszatartására, mert független korrupcióellenes hatóság létesül hazánkban. Arról is szót ejtettünk, hogy mindeközben az uniós bürokraták hamarabb utalnak pénzt Európa második legkorruptabb országába, mint ide, ami finoman szólva is nehezen érthető.
A Vezércikkben Deák Dániellel, ifj. Lomnici Zoltánnal és Szilvay Gergellyel megpróbáltunk rájönni, miért akarja elhitetni mindenkivel a baloldal valódi vezére, hogy nem tudott a tengerentúlról kapott sok százmilliónyi kampánytámogatásról, ahogy arra is, miért akarja ellehetetleníteni az orosz turisták európai nyaralását Volodimir Zelenszkij, ha közben nekik adja ki toszkánai villáját.
A Gazprom rekord nyereséget ért el, miközben Európa letérdel a saját szankciói miatt, és szó volt arról is, hogy a baloldali sajtó több hónapnyi tagadás után végre elismerte, hogy az EU-s pénzekkel kapcsolatosan tisztán politikai döntés születik Brüsszelben. A stúdióban Ferencz Orsolya, Fricz Tamás és adásunk meglepetésvendége, Németh Balázs. Műsorvezető: Apáti Bence.
Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Móczár Gáborral olyan izgalmas kérdéseket feszegettünk, hogy mennyit ér egy baloldali kisebbségi önkormányzati elnöki hely, mitől lesz valaki államférfi és arra is megpróbálunk rájönni, hogy milyen különbségeket láthat Tordai Bence két törvénysértő építkezés között, amelyek alapján az egyiket törvénysértésnek a másikat lejáratókampánynak minősíti.
A műsorban szó volt arról, mennyire lehet jogszerű, hogy Márki-Zay Péter kampányát a tengerentúlról finanszírozták és arról, vajon ki lehet a félszemű király a vakok MSZP-jében, de visszatekintettünk a 91 éves korában elhunyt utolsó szovjet birodalmi vezető, a rendszerváltás után Nobel-békedíjjal jutalmazott Mihail Gorbacsov életművére is.
A Vezércikk vendégei: Néző László, aki szerint maga Gyurcsány Ferenc sem gondolja komolyan, hogy őbelőle még egyszer miniszterelnök lesz, viszont miatta nincs valódi ellenzék. Filep Dávid, aki úgy gondolja, hogy az uniós tagországok vétójának, Scholz német kancellár által erőltetett megszüntetése, a gyarmatosítás burkolt formáját jelenti. És Boros Bánk Levente, aki szerint Gyurcsány pontosan ismeri a számokat és tudja, hogy 10 éve ő a legnépszerűtlenebb politikus, csak pont nem érdekli.
A stúdióban ifj. Lomnici Zoltán, Deák Dániel és Kiszelly Zoltán. Gyurcsány Ferenc kinyilatkoztatta: nem örül, ha a politikusaik érdemi vitát folytatnak a kormánypártokkal, ami nem meglepő, 2006 óta tudjuk, hogyan szereti Gyurcsány elintézni a vitás kérdéseket. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
A stúdióban Ferencz Orsolya, Gajdics Ottó és Apáti Bence. Szó esett a Paks II. beruházás új lendületéről, de arról is vajon milyen hasznot hajt Brüsszelben Karácsony Gergely közpénzből parkoltatott embere. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Bencsik Andrással, Csizmadia Tamással és Kacsoh Dániellel várta a nézőket M. Kovács Róbert műsorvezető. Mai is foglalkoztunk energiapolitikával, beszéltünk a meteorológiai szolgálatnál történtekről és arról, hogy a Karácsony Gergely féle látványpékségben is elkészült a rezsicsökkentés kicsit sárga, kicsit savanyú verziója.
Fél éve tart az orosz-ukrán háború, így ma este Dávid Bencével, Kiszelly Zoltánnal és Ómolnár Miklóssal áttekintettük, hogyan hatnak Oroszországra a hónapok óta erőltetett uniós szankciók, de beszéltünk arról a döbbenetes jelenségről is, hogy a baloldal politikusai Brüsszelben folyamatosan rombolják hazánk jó hírét, mégis képesek elhitetni saját szavazóikkal, hogy ezt az ő érdekükben teszik. Ha valaki folyamatosan azt sugdossa a brüsszeli bürokraták fülébe, hogy a hazájában minden velejéig korrupt, ezért nehogy pénzt küldjenek ide, akkor miért akarja elhitetni az emberekkel itthon, hogy tulajdonképpen értük dolgozik?
A keddi Vezércikk vendégei Néző László, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente voltak.
Vezércikk: Gyurcsány nem tűri meg a tolvajokat a pártjában, így akár fel is oszlathatja azt. Fricz Tamás, ifj. Lomnici Zoltán és Móczár Gábor elemezte a nap legfontosabb híreit, amelyek között akad vérforraló és szórakoztató is. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
<< < 1 2
...
> >>

Legfrissebb hírek

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!