2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Podcast

Vezércikk

Büntetés – Bepereli a Bizottságot az Európai Parlament a jogállamisági mechanizmus miatt; Amerikábó jöttem – Floridából jött haza, most pedig ingyen dolgozik Márki-Zay Péternek; Migránsok – Márki-Zay szerint emberségesen kell bánni a menekültekkel. Szakértő vendégeinkkel pillantunk be a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterébe. Akik pedig ezúttal Gajdics Ottó segítségére voltak: Mráz Ágoston Sámuel, aki szerint a Márki-Zay Péter régóta próbál megfelelni a globalista világnak, hiszen már 2018-ban migránsszámlálóval kampányolt; Ifj. Lomnici Zoltán, aki úgy látja, nem lehet tudni, hogy az ellenzéki pártoknak valójában mi a politikai krédója és Kötter Tamás, aki szerint a jogállamiság emlegetése valójában egy politikai furkósbot az EU kezében.
Márki-Zay máris feszültséget keltett a baloldali összefogásban. Összedől a kártyavár? A Vezércikk vendégei Dézsy Zoltén, Ómolnár Miklós és Apáti Bence voltak.
Hetedik - Márki-Zay saját frakciót akarna; Beton - Mindenhol pártkatonákat sejt az ellenzék; Gyurcsány leosztotta a lapokat - Előbb a parlamenti többség, aztán a kormányfő. Szakértő vendégeinkkel pillantunk be a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterébe. Akik pedig ezúttal M. Kovács Róbert segítségére voltak: Néző László, aki köszöni az ellenzéki sajtóban róla megjelent reklámot. de számlát nem kér róla, Fricz Tamás, aki úgy véli, vannak fekete lyukak és sötét foltok mindenki – így Márki-Zay életében is – amiket a sajtó valószínűleg ki fog deríteni és Boros Bánk Levente, aki szerint, ha valaki politikusnak áll, tisztában kell lennie azzal, hogy nem csak szépeket fognak róla mondani.
„Pereputty-törvénnyel” számoltatná el a Ner-rokonokat Dobrev Klára; Gyurcsány zsarolta Karácsonyt? Hangszórón hívhat imára a müezzin a kölni mecsetekben; A helyi óvodákon spórol Baranyi Krisztina. Ezúttal is olvastunk a sorok között. Akik pedig ezúttal segítették a bal- és jobboldali hírek megértését: Ókovács Szilveszter, Bencsik András és Mráz Ágoston Sámuel. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Nem a Kossuth téren tartja október 23-i beszédét Orbán Vikto, egymilliárd eurós uniós segélycsomag Afganisztánnak. És amikor az angolok huligánozzák a magyarokat. Ezek voltak a Vezércikk témái. Vendégek: Gajdics Ottó, Ómolnár Miklós és Apáti Bence.
Ferencz Orsolya, Boros Bánk Levente és Néző László érkezett stúdiónkba. Szót ejtettünk a Magyarország és Lengyelország keresete alapján a jogállamisági kritériummal szemben Luxemburgban ma megkezdett peres eljárásról, de beszéltünk az ellenzéki előválasztás feleslegességéről és arról is, vajon ki fizethette a miniszterelnökjelölt-jelölti kampányban Karácsony Gergely propagandistáját. Amellett sem mentünk el, hogy a járványhelyzet miatt Románia lehet az új Lombardia.
M. Kovács Róbert vendégei a péntek esti Vezércikk című műsorunkban Apáti Bence, Bayer Zsolt és Lánczi Tamás voltak.
Nem jött a villamos, nem lép vissza Karácsony Gergely; Nem jött a villamos, mert rossz homokot rendeltek; Egészségügy – Gyurcsányék tönkretették, Orbánék újjáépítik. Ismét olvastunk a sorok között ezúttal Bencsik Andrással, aki úgy véli, az ellenzéki előválasztás története egy brazil szappanoperában is megállná a helyét, Mráz Ágoston Sámuellel, aki szerint Karácsony és Márki-Zay Péter szeretnék azt mutatni, hogy erős emberek, de valójában csak egyszemélyes politikai vállalkozók és Ókovács Szilveszterrel, aki azt mondja, a DK részéről ügyes elterelő húzás volt az előválasztás, mert mindegy, hogy mi történt, most ott ülnek egy hatalmas adathalmaz tetején. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Ismét Olvastunk a sorok között ezúttal Néző Lászlóval, aki úgy véli, Gyurcsány kijelölte a szerepeket a baloldali pártoknak, amelyek pincsi kutyaként követték vezényszavait az előválasztás során, itt volt Ferencz Orsolya, aki szerint a kommunista hatalom feldarabolt, szalámizott és most is ezt teszi, csak a nevek változtak az idők során és Boros Bánk Levente, aki úgy gondolja, az előválasztás megmutatta az ellenzék fogalmatlan, mindenre alkalmatlan politikusokkal tölti fel a választási listáit. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Vezércikk: A baloldali előválasztás kudarc volt kudarc hátán, most mégis ünneplik magukat.
Bencsik Andrással, Mráz Ágoston Sámuellel és Ókovács Szilveszterrel olvastunk a sorok között. Szó volt az előválasztási eredmények utáni durcáskodásról, a LIBE-delegáció koncepciós vizsgálatáról és arról is, hogy Joe Bident saját tábornokai cáfolták meg. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Véget ért a Gyurcsány-show, Magyarországon vizsgálódik a LIBE-bizottság, miközben a román parlament csőbe húzta Brüsszelt - ezek voltak a Vezércikk főbb témái.
A tartalomból: Már a Telexnek is gyanús az előválasztási adatkezelés; Gyurcsány az offshore-gyanús DK-s jelöltnek hisz; Karácsony szerint kétharmaddal is nyerhetne az ellenzék. A Stúdióban Ferencz Orsolya, Boros Bánk Levente és Néző László. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
A HírTV kritikus hangvételű sajtószemléje! Igazán pikáns témákkal vártuk a nézőket. Szó volt szexuális devianciáról, náci karlendítésről és DK-s offshore botrányról is. A stúdióban Máthé Zsuzsa, Kiszelly Zoltán és Lánczi Tamás, akikkel ezúttal is igyekeztünk olvasni a sorok között. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
A Vezércikk mai adásában téma volt a Budapesti Demográfiai Csúcs, Karácsony Gergely jogtalanul felvett 25 millió forintnyi fizetése és Fekete-Győr András cigányozása is. M. Kovács Róbert vendégei Gajdics Ottó, Mráz Ágoston Sámuel és Ókovács Szilveszter voltak.
Izgalmas beszélgetésre készültünk a Vezércikkben: egy újabb jobbikos náci karlendítésről, Karácsony Gergely állításainak színvonal alatti igazságtartalmáról és arról is, hogy a CNN megint hiába keresett fogást Szijjártó Péteren. A műsor vendégei: Bencsik András, Ómolnár Miklós és Rákay Philip. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. Térjünk a lényegre!
Kocsmahangulatú vitával indították az őszi parlamenti szezont a baloldali pártvezérek, Karácsony a fizetéséről is hazudott, Dobrev pedig kínai hackerekkel riogat. Többek között erről is szó volt a keddi Vezércikkben. Térjünk a lényegre!
A Vezércikk című műsorunkban sem mehettünk el amellett, hogy az őszödi beszéd kiszivárgása után 15 évvel még mindig Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére. M. Kovács Róbert vendégei Bayer Zsolt, Kiszelly Zoltán és Lánczi Tamás voltak.
Térjünk a lényegre! Műsorvezető: M. Kovács Róbert és akikkel a sorok között olvasott: Gajdics Ottó, aki szerint Isten óvja Magyarországot attól, hogy Gyurcsányék visszajöjjenek, Mráz Ágoston Sámuel, aki úgy gondolja, hogy a következő választás egy népszavazás lesz Gyurcsány Ferencről és Ó. Kovács Szilveszter, aki hangsúlyozta: senki nem azt akarja, hogy egypártrendszer működjön Magyarországon.
"Gyurcsány már nem hibbant Néró. Az volt, de már nem az" - legalábbis egy jobbikos képviselő szerint. Látleletet adtunk a képmutatásról a ma esti Vezércikkben. Térjünk a lényegre! Műsorvezető: M. Kovács Róbert és akikkel a sorok között olvasott: Bencsik András, Ómolnár Miklós és Rákay Philip.
Izgalmas témákkal, szókimondó vendégekkel jelentkezik a HírTV legújabb véleményműsora, a Vezércikk. Műsorvezető: M. Kovács Róbert és akikkel a sorok között olvasott: Ferencz Orsolya, Boros Bánk Levente és Néző László.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!