2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Politikai hobbista

Politikai hobbista: Korda György, aki ma is lámpalázas minden fellépés előtt + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista pedig Korda György Artisjus- és Fonogram-díjas énekessel beszélgetett.  Politikai hobbista: Korda György, aki ma is lámpalázas minden fellépés előtt + videó
Politikai hobbista: ne legyünk gyógyszerzabáló nemzet + videó

Politikai hobbista: ne legyünk gyógyszerzabáló nemzet + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista pedig Takács Péterrel, a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkárával beszélgetett. 2024. február 17.
Politikai hobbista: A fejekben is át kell állítani egy gombot + videó

Politikai hobbista: A fejekben is át kell állítani egy gombot + videó

Évekkel ezelőtt bevezették a mindennapos testnevelést, azóta pedig elkészült egy kutatás, amely kimutatta, hogy évről évre – ennek ellenére – több a túlsúlyos gyerek – egyebek mellett erről is beszélt a Politikai Hobbista legújabb adásában Révész Máriusz. 2024. február 10.
Politikai hobbista: Varga Mihály, aki nem tagja a Fidesz „bulvár tagozatának” + videó

Politikai hobbista: Varga Mihály, aki nem tagja a Fidesz „bulvár tagozatának” + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista pedig Varga Mihály pénzügyminiszterrel beszélgetett.  2024. február 03.
Politikai hobbista – Déri Stefi: Óriási a verseny az online térben + videó

Politikai hobbista – Déri Stefi: Óriási a verseny az online térben + videó

Déri Stefi a woke veszélyeivel kapcsolatban arra figyelmeztetett, nagyon is komoly kérdés, hiszen az a tét, hogy a gyerekeinkből milyen felnőttek lesznek. 2024. január 27.
Politikai hobbista - A falu az egyetlen településtípus, ahol növekszik a népességszám + videó

Politikai hobbista - A falu az egyetlen településtípus, ahol növekszik a népességszám + videó

A budapesti pedagógustüntetésről illetve a vidék fejlődéséről is szó volt a Politikai Hobbista legújabb adásában. Az adás vendége ezúttal Gyopáros Alpár volt, a Magyar Falu Programért felelős kormánybiztosa, aki szerint nem létezik Budapest-vidék ellentét. 2024. január 20.
Politikai hobbista - Prőhle Gergely: A németek a baloldali ideológia ellen tüntetnek + videó

Politikai hobbista - Prőhle Gergely: A németek a baloldali ideológia ellen tüntetnek + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista pedig Prőhle Gergely volt berlini nagykövettel beszélgetett. 2024. január 13.
Politikai hobbista – A HVG a jövőből olvasott

Politikai hobbista – A HVG a jövőből olvasott

A Politikai hobbista alkotói részletesen megvitatták a HVG hetilap Orbán-elemzését, ami arról szólt, hogy a miniszterelnök már nem próféta, holott korábban az volt. A műsornak lesz egy meglepetés hölgyvendége is, akit gyakran láthatnak a HírTV műsoraiban. 2024. január 06.
Politikai hobbista - Kozma Imre atya: Jézus Krisztus a Sátán eszközeit vette a kezébe + videó

Politikai hobbista - Kozma Imre atya: Jézus Krisztus a Sátán eszközeit vette a kezébe + videó

A szeretet megtartó erejéről és az önös érdek háttérbe helyezésének jelentőségéről beszél a Politikai Hobbista Karácsony előtti utolsó adásában Kozma Imre atya. 2023. december 23.
Politikai hobbista - Ferencz Orsolya: A vétó nem az ördögtől való + videó

Politikai hobbista - Ferencz Orsolya: A vétó nem az ördögtől való + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista pedig Ferencz Orsolyával, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosával beszélgetett. 2023. december 16.

Politikai hobbista - akivel a közönségnek találkoznia kell, Csepregi Éva + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista pedig Csepregi Éva énekessel, a Neoton Família együttes tagjával beszélgetett. 2023. december 09.

Politikai Hobbista – Az „álpacifizmus” az a szociál-liberális kormányok sajátja + videó

A világ nem lett jobb hely, a magyar katona viszont semmivel nem rosszabb, mint bármely más nemzet katonája – mondta a Politikai Hobbista legújabb adásában Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. 2023. december 02.

Politikai hobbista - Németh Szilárd: Komcsiból, baloldaliból mi a legrosszabbat kaptuk + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Németh Szilárd kormánybiztossal beszélgetett. 2023. november 25.

Politikai hobbista - Ókovács Szilveszter: A színház veszélyes üzem, mindig történik valami

Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója beszélt a Nemzeti Színházban történt baleset kapcsán arról is, milyen szigorú protokoll szerint készülnek a díszletek egy-egy előadáshoz. 2023. november 18.

Politikai Hobbista – Melhem Saad: az igazságot el kell mondani mind a két oldalról

A Politikai Hobbista adásában Jeszenszky Zsolt a bagdadi születésű, de már kisgyerekkora óta Magyarországon élő Melhem Saad-dal, a Pizza King hálózat tulajdonosával beszélgetett. 2023. november 11.

Politikai hobbista - Orosz követtanácsos: Oroszország nem támadta meg Ukrajnát

Az orosz nagykövethelyettes arról beszélt az adásban, hogy országa egy különleges katonai műveletbe kezdett Ukrajnával szemben. 2023. november 04.

Politikai hobbista - Varga Judit: Az európai életmód védelme a tét

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Varga Judittal, a Fidesz EP-listavezetőjével beszélgetett. 2023. október 28.

Politikai hobbista - A magyar politikai élet rúdtánc bajnoka: Tüttő Kata

A Politikai hobbista legújabb adásában Karácsony Gergely helyettesének meglehetősen furcsa hobbija került kielemzésre. Meghívott vendég: Megyeri A. Jonatán, a Neokohn főszerkesztője. 2023. október 21.

Politikai Hobbista – Kubatov Gábor: Amikor a balosok voltak, akkor itt a sportnak sok babér nem termett

Bár éjjel-nappal az izraeli háborúról szólnak most a hírek, a Politikai Hobbista adásában mégis egy olyan területre merészkednek, ahol mások nem járnak. Megpróbálják megfejteni, hogy van-e valami olyan hátsó, rejtett szándék az események mögött, amire nem figyelünk, amire nem is gondolnánk. Erről beszéltek az adás első részében, míg a második felében Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója volt a vendég. 2023. október 14.

Politikai hobbista - Zsigmond Barna Pál: A liberális média elzárja az emberek elől a valóságot

A műsor második felében a hobbista Zsigmond Barna Pállal, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkárával beszélgetett. 2023. október 07.

Politikai Hobbista – Gelencsér Ferenc: Hú, ezt elb...sztam!

Gelencsér Ferencet nehéz lenne bemutatni, hiszen semmi sem kötődött a nevéhez, egészen mostanáig. A Momentum elnöke ugyanis parlamenti felszólalását követően az egyik legtöbbet használt magyar káromkodással „értékelte” teljesítményét. Erről beszéltek a Politikai hobbista első részében, míg a második felében Spiegelhalter László, Vácrátót polgármestere volt a vendég. 2023. szeptember 30.

Politikai Hobbista – Karácsony Gergely már megint kit néz hülyének?

Karácsony Gergely autómentes hétvégét hirdetett. Ez persze nem azt jelenti, hogy hétvégére kitiltotta volna az autókat a városból, de valljuk be, ezen sem lepődnénk meg. Ez csak egy amolyan sötétzöld porhintés volt, ahol többek között a biciklizést és a tömegközlekedést is népszerűsítették. Számos program volt városszerte, amelyeket Budapest főpolgármestere személyesen látogatott meg, szolgálati autón közlekedve. 2023. szeptember 23.

Politikai hobbista - Nyerges Attila: A küzdelmet szép lassan feladtuk

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Nyerges Attilával, az Ismerős Arcok frontemberével beszélgetett. 2023. szeptember 16.

Politikai hobbista - Frei Tamás szerint a magyar genetikailag rablónép

Frei Tamás fejtegette egy interjúban, hogy a magyar genetikailag egy rablónép, míg az Elle magazin címlapján meleg férfipár csókolgat egy gyermeket. Ezekről beszéltek a Politikai hobbista első részében, míg a második felében Szekeres Katalin volt a vendég. 2023. szeptember 10.

Politikai Hobbista – Jeszenszky Géza: Ukrajna azt ígérte, hogy minden jogot megad a kárpátaljai magyaroknak

A nyári szünet utáni első Politikai Hobbistában egy fontos és izgalmas téma bemutatásával indítanak. 2023. szeptember 02.

Politikai Hobbista – Mester Károly: a rejtett összefüggések az erősebbek

A nyári szünet előtti utolsó Politikai Hobbista 2023. június 24.

Politikai hobbista - Hidvégi Áron Arnold: A tehetség mellett a munkának sokkal nagyobb a jelentősége

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Hidvégi Áron Arnolddal, Az orbáni észjárás - Nem négyévente, naponta című könyv szerzőjével beszélgetett. 2023. június 17.

Politikai hobbista - Pataky Attila: A szeretet az egyetlen valóság, a többi illúzió

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Pataky Attilával, az Edda Művek énekesével beszélgetett. 2023. június 10.

Politikai hobbista – Bús Balázs: A Szabó Tímea-féle történet a leggonoszabb, amit az utóbbi időben láttam

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Bús Balázzsal, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökével, Óbuda volt polgármesterével beszélgetett. 2023. június 03.

Legfrissebb hírek

Radar - Senki sincs biztonságban + videó

Radar - Senki sincs biztonságban + videó

Kiberestet tartott február 27-én a Teve utcai épületében a rendőrség. A cél az volt, hogy az állampolgárok figyelmét hívják fel a kibercsalásokra és segítsenek azok kivédésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!