2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Európai híradó

Európai híradó: Újabb uniós jelentés készül Magyarországról!

Néma főhajtással emlékeztek a héten elhunyt David Sassolira, az Európai Parlament szocialista elnökére az uniós képviselők. Erről is szó esett az e heti Európai Híradóban, amelyet e héttől Zöldhegyi Katalin vezet Brüsszelből.

Európai híradó: Új év, francia elnökség az Európai Tanácsban

Mi lesz a jogállamisági eljárásokkal, az energiaválsággal és az uniós pénzekkel? Ezek lesznek a fő kérdések az Európai Unióban a következő félévben. 2022. január 08.

Európai híradó: Magyarország megépíti Paks 2-t, Franciaország pedig hat kisebb atomerőművel tervez

Emmanuel Macron és Orbán Viktor is azt szeretné, ha az Európai Unió a karbonsemleges energiák közé emelné a nukleáris energiát, Németország azonban ellenzi. Ezt a témát járja körül Gantner Barnabás az Európai Híradóban. 2021. december 18.

Európai híradó: Elnökválasztásra készül Franciaország

A feszültségekről Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértővel beszélgettünk az Európai híradóban. Műsorvezető: Gantner Barnabás. 2021. december 11.

Európai híradó: Székely autonómiatörekvések és európai regionális politika

Hol tart most az európai kisebbségi régiók és az uniós autonómiatörekvések ügye és egyáltalán miért fontos ez egy olyan közegben, ahol egyébként is mindenki oda megy ahová akar - erről is szó volt az e heti Európai híradóban. 2021. december 04.

Európai híradó: A német sajtó torz képet fest hazánkról

A német sajtó alaptalan állításokra hivatkozva, méltatlan hadjáratot folytat Magyarország ellen. Ezt állítja egy német liberális politikus, Gerhard Papke. 2021. november 27.

Európai híradó: Rezsiharc és klímavédelem

Az Európai híradóban Zöldhegyi Katalin beszélgetett Tóth Edina fideszes EP-képviselővel. 2021. november 20.

Európai híradó: Migránsválság a lengyel-belarusz határon!

Fehéroroszország szándékosan vezeti neki a lengyel határnak a migránsokat - erről beszélt az Európai híradónak egy lengyel európai parlamenti képviselő.  2021. november 13.

Európai híradó: Elvárható a bizottságtól, hogy elismerje a magyar határvédelmi erőfeszítéseket

Kovács Zoltán államtitkárát kérdezte Gantner Barnabás az Európai híradóban. A politikus egyebek között elmondta, jelenleg is több százezer ember vonul nyugat-balkáni migrációs útvonalon, amely „sztrádaként” üzemel Nyugat-Európa irányába. 2021. november 07.

Európai híradó: Románia lett az európai energiaválság első áldozata

Románia lett az európai energiaválság első áldozata. Temesváron vacognak az emberek, még a kórházakban is lekapcsolták a fűtést. 2021. október 30.

Legfrissebb hírek

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!